Μην ξεχάσεις φεύγοντας ν' αφήσεις την γνώμη σου για την ιστοσελίδα και για ό,τι άλλο σoυ βασανίζει το μυαλό!

«Καλώς ήλθατε στην Κόλαση»!

339aΜαζεύτηκαν στο Αμβούργο οι ύαινες του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου να λύσουν -λέει- τα προβλήματα του κόσμου, να φτιάξουν νέες, πιο γερές αλυσίδες για τους λαούς – όχλους της γης. Δεν είναι συνήθως ό,τι φαίνεται αυτές οι μαζώξεις, οι χαιρετούρες, τα χαμόγελα, οι... γκόμενες Ντόναλντ «Ντακ», που όπως... μάθαμε από Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσα Μαζικής Μαλακίας (Social Media), πήγαν να... σαγηνεύσουν τον Πούτιν. Υπογράφονται άλλα μυστικά συμβόλαια για την επιβίωση του συστήματος με την επίτευξη του μέγιστου κέρδους και ας πάει στο διάολο το κλίμα του πλανήτη. Έχουμε πολλάκις γράψει: Ο καπιταλισμός επιβίωσε γιατί μετατρέπει τον άνθρωπο σε πίθηκο και θα χαλάσει ολοσχερώς την γη, αν δεν επέμβη έγκαιρα ο πατέρας πόλεμος. Αν η παρέμβαση του πατέρα πάντων αργήσει και συνδυαστεί με καταστροφή του περιβάλλοντος, γαία πυρί μειχθήτω! Θα επικρατήσει (πρωτόγονος) κομμουνισμός, να επιβεβαιωθεί η θεωρία του Μεγάλου Λένιν, με την προαναφερθείσα διόρθωση, όπως λέω και σε ποίημα στα «Βραδυνά Πάρεργα».

Αναφέρομαι στην σύνοδο των G – 20 στο Αμβούργο μόνο για να επισημάνω... το δαιμόνιο της φυλής! Μπορεί η Γκραικυλία να μην ανήκει, ως γνωστό, στους G - 20, αν και πανάθλια αποικία, έδωσε, όμως, γερό παρόν στην σύναξη των ισχυρών του κόσμου, διότι όταν αυτοί ζούσαν... στα δέντρα, εδώ χτίζανε Παρθενώνες! Όπερ έδει δείξαι! Τζάμπα, νομίζετε, γίνονται πειράματα; Μόνο στην Αποικία εφαρμόζονται; Μόλις πετύχουν εδώ, λαμβάνουν άδεια εξαγωγής στην... πολιτισμένη ανθρωπότητα. Μαζεύτηκαν δεκάδες χιλιάδες απ’ όλη την γη στο Αμβούργο, να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική του Κεφαλαίου, μίλησαν για πάνω από 100.000. Εφαρμόσθηκε το σχέδιο «Εξάρχεια – Αναρχοαυτόνομοι», ή «Κλέφτες και Αστυνόμοι», όπως το λέγαμε στα εφηβικά μας χρόνια.

Αμόλησε η εξουσία καμιά χιλιαριά «αναρχοαυτόνομους», πέταξαν μολότοφ, τα έσπασαν όλα, εφόρμησε η αστυνομία (η κανονική, όχι οι «μπάτσοι», που ήταν μέσα στους... αναρχοαυτόνομους και τους καθοδηγούσαν) και όλοι μαζί κάνανε την πόλη γυαλιά καρφιά. Τρεις μέρες αψιμαχίες, δακρυγόνα, χοντρό ξύλο, κυνήγι, συλλήψεις, (αληθινή) τρομοκρατία, ώστε ουδείς να τολμήσει να 339bδιαδηλώσει. Οι μαζικές δράσεις, προβοκάρονται, συκοφαντούνται, χτυπιούνται από την αστυνομία, φαίνονται ως βανδαλισμοί στην πόλη και το πιο σημαντικό στα ραδιοτηλεοπτικά βρωμοκάναλα του ντουνιά παίζουν μόνο οι συγκρούσεις των μπάτσων με κουκούλες και με στολή. Τινάχτηκε στον αέρα με την προβοκάτσια των «αναρχοαυτόνομων» κάθε μαζική και μαχητική διαμαρτυρία κατά του Καπιταλισμού και της Παγκοσμιοποίησης, εν τη γενέσει της εσβήσθη η όποια φωτιά με το σχέδιο, που χρόνια τώρα εφαρμόζεται και όλο τελειοποιείται στο πειραματόζωο Γκραικυλία!

Δεν μπορεί να μη νοιώθετε περήφανοι Ελληναράδες, γερμανοτσολιάδες και λοιποί δοσίλογοι και προδότες! Κατέδειξε, βέβαια, η υπόθεση «Αμβούργου» την τρομερή έλλειψη στόχων, σχεδίου δράσης, ταξικού προσανατολισμού, κυρίως χαρισματικών ηγετών. Πηγαίνουν έτσι ξυπόλητοι στ’ αγγούρια, δίκην ακτιβίστικης εκδρομής, με τον... σταυρό στο χέρι, κυνηγώντας ανεμόμυλους, για να πουν ότι κάνουμε κάτι; Το έζησα τρεις φορές τις δεκαετίες του 1990 και 2000, στην Ρώμη, στο Παρίσι και στην Πόλη. Ήμασταν σε δημοσιογραφικές αποστολές (σύνοδοι ΝΑΤΟ και Ε.Ε) και συμμετείχαμε σε διαδηλώσεις. Πανηγυράκια για τηλεοράσεις χωρίς ταξικό σχέδιο και σκοπό. Και πάλι «χτυπήθηκαν», διαλύθηκαν από την εξουσία. Όχι ό,τι έγινε στο Αμβούργο! Είπαμε, τότε ήταν εκδρομή με... επαναστατική γυμναστική. Αλλά πολύ ξύλο, βρομόξυλο, σύντροφοι, στην Κωνσταντινούπολη, στην πλατεία Ταξίμ. Μόνο εμείς γλιτώσαμε, που φέραμε δημοσιογραφικές ταυτότητες...

Πέρασαν χρόνια από τότε, ολοένα... σφίγγουν τα γάλατα. Όσο κι αν φαίνεται ότι είναι ανίκητος ο Καπιταλισμός είναι γίγαντας με γυάλινα πόδια. Ακριβώς γιατί δεν έχει αξιόμαχο αντίπαλο. Τρώει τις σάρκες του το σύστημα, που δεν έχει αντίπαλο. Το σκηνικό του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου ετοιμάζεται με γοργό ρυθμό. Είναι έτοιμο και περιμένει τον τρελό, να πατήσει σκανδάλη. Για αυτό το σύστημα της εξουσίας δεν ανέχεται ούτε πανηγυριώτικες διαδηλώσεις, φοβούμενο μήπως πάρουν τελικά ταξικό προσανατολισμό! Για αυτό παίχτηκε σχέδιο «Αναρχοαυτόνομοι & Εξάρχεια» στο Αμβούργο. Μη μου πείτε τώρα ότι ανάμεσα στους διαδηλωτές με τις κουκούλες υπήρχαν και... υγιή στοιχεία! Δεν θα το αρνηθώ σύμφωνα με την εμπειρία της Γκραικυλίας. Θα υπενθυμίσω ό,τι επανειλημμένα έχω γράψει και πει: Το θέμα είναι ποιος τα καθοδηγεί, ποια είναι η «δεσπόζουσα» τάση και... Αρχή.

339c«Καλώς ήλθατε και στην Κόλαση» του Κυπριακού δουλέματος! Άλλος ένας διεθνής τομέας, που θριάμβευσε το δαιμόνιο της φυλής, σε πείσμα όλων των κακών της γης, που επιβουλεύονται τα δίκαια, που έχουμε απεμπολήσει αιώνες, ή ξεπουλάμε με υπομονή και παροιμιώδη κατσαπλιαδισμό! Εκκωφαντική παπάρα η συνάντηση στην Ελβετία για ό,τι όλοι καμώνονται πως επιθυμούν διακαώς να λυθεί αλλά στην ουσία ουδείς θέλει ν’ αλλάξει κάτι στο νησί της Αφροδίτης! Γιατί επιμένουν στην Γκραικυλία σε διεθνείς συσκέψεις, ψηφίσματα, ίντριγκες, που όχι μόνο δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά και συνιστούν πανηγυρική, έμπρακτη επιβεβαίωση του Μπουλέντ Ετζεβίτ; Ξεχάσατε την κυνική του φράση; «Το Κυπριακό λύθηκε το 1974»! Μήπως είναι ψέματα; Με βάση τα διεθνή δεδομένα, όχι τις ελληναράδικες φαντασιώσεις του περιούσιου έθνους, που φταίνε όλοι οι άλλοι για το κατάντημά του πλην του ίδιου...

Για να πουλάνε ψευτομαγκιά στην Αθήνα και την Λευκωσία ότι φταίνε οι Τούρκοι με την αδιαλλαξία και επιθετική πολιτική; Τί πρέπει να κάνει η Άγκυρα, που είναι σοβαρό ανεξάρτητο (όχι αποικία) κράτος, μεγάλη περιφερειακή, επεκτατική δύναμη; Ν’ απεμπολήσει συμφέροντά της χάριν ενός πλατωνικού διεθνούς δικαίου; Πού και πότε, από ποιο κράτος έγινε κάτι τέτοιο στην παγκόσμια ιστορία; Σε δυο περιπτώσεις είναι δυνατόν να «υποχωρήσει» η Τουρκία: Με πόλεμο στον οποίο θα υποστεί δεινή ήττα, όπερ αδύνατο για την ώρα και στις τρέχουσες διεθνείς συνθήκες, και με την παραχώρηση μεγαλύτερων από την κατεχόμενη Κύπρο ανταλλαγμάτων, χλωμό, αλλά όχι εντελώς αδύνατο στην ρευστότητα της παγκόσμιας σκηνής.

339dΌσο για το πολιτικό προσωπικό της Γκραικυλίας και τον διεφθαρμένο, ηλίθιο και δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο της, μένουν οι αντιτουρκικές κορώνες. Ποιος θα πει την πιο βαρύγδουπη ατάκα, για τον «σουλτάνο» Ερντογάν, για τους «βάρβαρους» Τούρκους, για τα «αδέλφια» μας Κυπρίους, που εδώ και πάνω από μισό αιώνα τους βολεύει η κατάσταση, μια και ποικιλότροπα πουλάει η τουρκική Κατοχή, είτε αρέσει είτε όχι η μεγάλη αυτή αλήθεια! Την είχα πρωτογράψει όταν το 1976 πήγα στο νησί κι είχε ξεσηκωθεί κατακραυγή σε βάρος του ασεβούς κυνικού. Οι αλήθειες πειράζουν ιδιαίτερα όταν επιβεβαιώνονται σιγά – σιγά σε κάθε γυροβολιά της ιστορίας! Θέλετε να μάθετε πόσο εθνικά υπερήφανος «τουρκόδουλος» είναι ο όχλος της Γκραικυλίας; Αρκεί να του πλασάρουν μια καλά διαφημισμένη αμερικάνικη «κουράδα» και δεν νοιάζεται πόθεν προέρχεται! Να και η αποστομωτική απόδειξη:

Τελείωσε η τηλεοπτική βαρβαρότητα, όπου δυο αγέλες πιθήκων αυνανίζονταν... εξωτικά στον Άγιο Δομίνικο και δυο εκατομμύρια ηλίθιοι μπανιστηρτζήδες της Γκραικυλίας μαλακίζονταν νυχθημερόν για πάρτι τους, να «ξεχνάνε» Μνημόνια και μέτρα για φέρετρο, να κοιμούνται ξυπνητοί όλο και πιο βαθιά! Το πρωί βρίζουν τους Τούρκους, που είναι «απολίτιστοι», επιβουλεύονται και βλάπτουν τα εθνικά μας συμφέροντα, το μεσημέρι πουλάνε εθνικοψωριάρικα μεγαλεία και το βράδυ ομόθυμα αποχαυνώνονται με τις σαβούρες, που πλασάρει Τούρκος μεγαλοκαρχαρίας με τον εδώ κολαούζο του. Καταπίνουν αμάσητα τουρκικά «σκατά», δεν πειράζουν την... εθνική τους υπερηφάνεια. Τα εγκεφαλικά πίτουρα από τον «προαιώνιο εχθρό» είναι πιο εύπεπτα! Πώς ο όχλος να... επιβιώσει με τέτοιο εκρηκτικό χαρμάνι; Προτιμότερος ο ύπνος...


 

11 Ιουλίου 2017


Μαντρόσκυλα ξένων αφεντάδων

338aΗ μεγίστη υποκρισία! Όχι η μεγάλη ληστεία! Αυτήν, αν και την σιχάθηκε το κορμί μας, την ανεχόμαστε κοιμώμενοι νυχθημερόν. Το τραβάει του όχλου ο οργανισμός. Εδώ ποντάρουν τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.)! Και... εκεί, που μας χρωστούσαν μας πήρανε και το βόδι! Οι γερμανοτσολιάδες με τα βαποράκια τους δεν είναι, που λυσσάνε, να μην φύγουμε από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που λέγεται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, να μην μας διώξουν από το νεοναζιστικό ευρώ; Ζητάνε ρέστα! Και δαρμένος και κερατωμένος όχλος! Το αξίζει, τέτοιος, που ’ναι! «Η μεγάλη ληστεία» - βοά γερμανοτσολιάδικο συγκρότημα, που άλλαξε ιδιοκτήτη αλλά όχι γραμμή.

Το 2009 δουλεύαμε 147 μέρες τον χρόνο να πληρώνουμε εφορεία κι άλλα χαράτσια, τα αφεντικά έκλεβαν 40,8% των εισοδημάτων μας. Το 2017 εργαζόμαστε 203 μέρες, 55,65% του χρονιαίου μισθού πάει στους ξένους επιβήτορες! Αν υπολογίσει κανείς ότι πάνω από 2,5 εκατομμύρια Γκραικύλοι είναι άνεργοι και τα πατσασμένα, που χαλιούνται να πληρώνονται φόροι και λοιπά χαράτσια, πάνω από 80% του ετήσιου πλούτου ενθυλακώνεται από ξένες (εταίρες) ύαινες. Αυτά τα τελευταία τα αποκρύβει επιμελώς η έρευνα, που προβάλλεται πηχυαία ως νέα ανακάλυψη της Αμερικής. Ούτε την αιτία της κατάστασης αναφέρουν: Την αιώνια σκλαβιά!

338bΠροτιμάει το ξενόδουλο σύστημα να επιδίδεται σε αντιπερισπασμούς, οι πλείστοι εξόφθαλμα ηλίθιοι, πλην και εδώ κάθε όχλος έχει το ισάξιό του... Σκίζουν ιμάτια για τις συζητήσεις του... καμένου υπουργού με ισοβίτες για εμπόριο ηρωίνης. Πολλά τα λεφτά «Άρη», τεράστια τα πολυεθνικά συμφέροντα. Ήμασταν πρώτοι, που εδώ και 3 χρόνια αποκαλύπτουμε το σχέδιο πείραμα πρώτη φορά (ακροδεξιά) αριστερά. Στήθηκε από τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και τα γερμανικά τσιράκια. Πήραν «πουλέν» του μαθητικού συνδικαλισμού, που δεν έκρυβε τον αμοραλισμό, πουλούσε και την μάνα προκειμένου ν’ αναρριχηθεί στην εξουσία, καριερίστα, που ποζάρει πουλώντας κουτόχορτο και αποφάσισαν να τον εκπαιδεύσουν.

Για να μη μου τα πρήζετε, λέω στους νέους αναγνώστες (οι παλιοί ξέρουν): ΝΑΙ, είμαι περήφανος συνωμοσιολόγος και για αυτό πέφτω μέσα! Τον ανέλαβαν τα ξένα αφεντικά στα πλαίσια της δράσης με εναλλακτικά σενάρια. Αφήνουμε πέντε, δέκα άλογα να τρέξουν στο χωράφι κι όποιο μας βγει! Ο εκκολαπτόμενος άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας στάθηκε πολύ τυχερός γιατί το πείραμα των ξένων περνούσε σε επόμενη φάση: Θέλανε τον φερετζέ της ροζέ (ακροδεξιάς) αριστεράς να περάσουν πιο εύκολα στον όχλο ό,τι δεν μπορεί να προωθήσει η ακραιφνής (ακροδεξιά) δεξιά. Ποιος άλλος για παράδειγμα, θα υποθήκευε τόσο εύκολα, χωρίς ν’ ανοίξει μύτη για ολόκληρο αιώνα όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Αποικίας;

338cΑνέλαβαν τα ξένα αφεντικά να εκπαιδεύσουν τον περί ου ο λόγος, και όλης της παρέας του, που χαρακτηρίζονταν και από πολιτικό τσογλανισμό. Μη λέμε τα ίδια, είναι κουραστικό για τους συστηματικούς αναγνώστες: Από το 1994 είχε στηθεί το κόλπο εκπαιδεύοντας όχι την Ρίτα, αλλά τον Αλέξη, από την εποχή του «μας κυβερνάνε κόπανοι» και της ... Βουλής των εφήβων. Τί να κάνουμε; Ακόμα και στις αποικίες ο Ιμπεριαλισμός έχει πολυεδρικά εναλλακτικά σενάρια. Ο ένας πράκτορας ανέλαβε να τον εκπαιδεύσει στα οικονομικά, στην ουσία πώς να εξαπατά τον όχλο ως μαθητευόμενος μάγος (πείραμα μέσα στο πείραμα) αλλά και την συμμορία των ροζ ΣΥΡΙΖΑίων πολιτικάντηδων.

Θέλετε και το άλλο, που μου ήρθε τώρα στην γκλάβα; Είπαν οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές: Άσε τον Γιάννννη (μ’ ένα ΝΙ) να κάνει παιχνίδι στην Γκραικυλία, την έχουμε καλά αγκιστρωμένη, αλλά θα πρέπει να εξελίσσεται και η κατοχή μας. Δεν αποκλείεται επιπρόσθετα όλοι αυτοί οι χαζοβιόλικοι χειρισμοί του να φέρουν ένα ισχυρό χτύπημα στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που θέλουμε ταπεινωμένο. Έτσι στήθηκαν ή αξιοποιήθηκαν (και τα δυο σε αμφίπλευρη σχέση) οι «Αγανακτισμένοι» οι «Δεν πληρώνω», οι τηλεοπτικές παπαρολογίες, που όλοι εν μια νυκτί μεταμορφώθηκαν σε εμβριθείς οικονομολόγους, οι σκιαμαχίες ευρώ και δραχμής, οι ηλιθιότητες «go back madam Merkel» και τέλος δεν έχει η σκόπιμη βλακεία του όχλου, που λατρεύει πάντα τον γαμιά και τον νταβατζή του!

Ο δεύτερος, που ανέλαβε σε κρίσιμη φάση να προγυμνάσει το «πουλέν» της Frau Hitler ήταν... γάτα Ιμαλαΐων, μεγαλοεκδότης, παλιά καραβάνα στην πολιτική ίντριγκα. Ασχολήθηκε μαζί του να τον κάνει... «expert» στο άσπρο – μαύρο, άσχετα αν ο ευεργετημένος μόλις κάθισε στην καρέκλα Μαξίμου, άδειασε τον δάσκαλο. Αμφότερους τους... καθηγητές του, διότι ως γνωστόν ουδείς αχάριστότερος του ευεργετηθέντος! Σαν ετοιμάστηκε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας των ξένων, χρειαζότανε και πιστό μαντρόσκυλο παντού να τον ακολουθεί. Ποτέ οι Αμερικάνοι κατακτητές δεν θ’ αφήσουν στην Γκραικυλία την παραμικρή «αριστερή» υπόνοια, χωρίς ασφαλιστική δικλείδα!

338dΤο... μαντρόσκυλο των ξένων, που ελέγχει τον άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας ήταν οι «Καμμένοι Έλληνες» και ο υπουργός, που φωτογραφίζεται καμαρωτός με κωλοδάχτυλο. Έτσι στήθηκε στην Γκραικυλία το κολπάκι του καρά ακροδεξιού, τάχα ροζ αριστερού, πολιτικού τσογλανισμού. Τί σχέση έχουν αυτά με τα βαπόρια ηρωίνης και τις κοζερί υπουργού με ισοβίτες, με τον πολιτικό θόρυβο, που προκαλούν κυβέρνηση και αντιπολίτευση; Δεν είναι πλέον μόνο η προσπάθεια αντιπερισπασμού του όχλου. Είναι και το ότι τον Σεπτέμβριο γίνονται οι εκλογές στην Γερμανία, η Frau Hitler θα βάλει σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιο. Εκκρεμεί από τον Φεβρουάριο, αλλά τρεναρίστηκε λόγω εκλογών δίνοντας παράταση ζωής στον θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας!

Ποιο το σχέδιο; Σήκω Αλέξη! Θα κάτσει ο Κούλης στην καρέκλα σου! Θέλετε μια τολμηρή πρόβλεψη – σενάριο, που μόνο δυνατοί συνωμοσιολόγοι σαν και λόγου μου κάνουν; Πολύ πιθανόν, μές στον ορυμαγδό κι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, όχι μακριά, τον θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας θα ρίξουν οι «Καμμένοι Έλληνες», κατ’ εντολήν των ξένων και στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν πολιτικά! Δεν αποκλείεται μετά τα... μπάνια του λαού, όταν ανοίξει η Βουλή να έχουμε εκλογικές εξελίξεις στην σκιά βαπορίσιων αποκαλύψεων. Για αυτό ετοιμάζεται το παραμύθι ανασυγκρότησης της πάλαι ποτέ κεντρααριστέρας. Σημίτης, Γιωργάκης, Βαγγέλας! Βγάλαν όλους τους σκελετούς από το πολιτικό οστεοφυλάκιο και τους ανέβασαν στο παλκοσένικο! Καλός ο Κούλης, αλλά χρειάζεται αξιόμαχο αντίπαλο δέος και διάδοχη κατάσταση, ας πούμε οι νέοι Σαμαροβενιζέλοι, οι νέες βάρδιες γερμανοτσολιάδων!

Υ. Γ. «Κλέψαμε» γελοιογραφίες των αξιότιμων κυρίων συναδέλφων: Αρκά, Δημήτρη Χαντζόπουλο, Ηλία Μακρή, Ανδρέα Πετρουλάκη. Ευχαριστούμε για την ανοχή τους.


 

09 Ιουλίου 2017


Σε μια κόλλα χαρτί!

337aΘ’ άφηνε η αδέκαστος δικαιοσύνη το παιχνίδι της στήριξης των ξένων αφεντικών της Γκραικυλίας; Πώς να μην κοιμόμαστε ήσυχοι, αφού σε ολόκληρο τον κόσμο είναι θεραπαινίδα του Καπιταλισμού, του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου; Θα έκανε εξαίρεση στην Αποικία; Κι άσε δραχμιστές και άλλους γραφικούς συνωμοσιολόγους να ονειρεύονται στο ξύπνιο τους, όταν ο όχλος κοιμάται όρθιος και καμαρώνει, που ανήκει στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση. Ασκήθηκε δίωξη (για τα μάτια του κόσμου;) σε μέλη του Δ. Σ. του ΤΑΙΠΕΔ σε βαθμό κακουργήματος. Τ’ αφεντικά το πρωί απείλησαν ότι δεν έχει πρεζοδόση, χωρίς να ρυθμιστεί αυτό το προαπαιτούμενο! Ό,τι θέλουν να περάσουν αλυσίδα στον σβέρκο του ραγιά οι ξένοι δυνάστες το βαφτίζουν «προαπαιτούμενο» και το κράτος των εγχώριων γερμανοτσολιάδων σπεύδει να το... διορθώσει.

Από μηχανής θεός ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το παραπεμπτικό βούλευμα πριν δύση ο ήλιος και δόθηκαν άσπιλες περιστέρες οι κύριοι του ΤΑΙΠΕΔ. Όταν η εργοδοσία σου χρωστά πέντε – δέκα μηνιάτικα, δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή της σύμβασής σου, πρέπει να κάνεις τον χαζό και να δουλεύεις ως καλός σκλάβος, σαν να είσαι πληρωμένος. Η δικαιοσύνη έδωσε πάλι ρηξικέλευθη λύση υπέρ του κεφαλαίου. Αυτό το τελευταίο σίγουρα είναι συμπτωματικό. Στον ιδιωτικό τομέα είναι συνταγματικές οι απολύσεις και οι μειώσεις αποδοχών, γιατί διαφορετικά στερείται στους κηφήνες – αφεντικά η δυνατότητα εξυγίανσης των επιχειρήσεών τους μέσω μείωσης του εργατικού δυναμικού – απεφάνθη ο Άρειος Πάγος- μια και είναι συνταγματική η κατάργηση της ρήτρας μονιμότητας. Σιγά – σιγά καλλιεργείται το έδαφος και για να καταργηθεί η μονιμότητα του δημόσιου τομέα. Στην επόμενη αξιολόγηση, στο επόμενο Μνημόνιο. Είπαμε, προαπαιτούμενα.

337bΔεν θέλω την ηλίθια όσο και περιττή ερώτηση: Και οι εργαζόμενοι; Ας κόψουν τον λαιμό τους! Ποιος σας είπε ότι το καπιταλιστικό κράτος με τις τρεις εξουσίες του θα εστιάσει την προσοχή του στους εργαζόμενους; Αναλώσιμα είδη είναι πλέον για να αυξάνονται τα κέρδη των καπιταλιστών. Πολύ περισσότερο, που έχουμε να κάνουμε με μια σκλαβωμένη για έξη ολόκληρους αιώνες αποικία1 Η μια εξουσία νομοθετεί τις επιθυμίες των ξένων αφεντικών, η άλλη τις εκτελεί με ενθουσιασμό. Η τρίτη παρεμβαίνει δικαιολογεί, νομιμοποιεί τις αντιλαϊκές πράξεις του συστήματος, για να δουλεύει ρολόι. Και για να έχουν θωρακισμένο τον πισινό τους, δρουν αστραπιαία οι θεματοφύλακες. Όποιος κρίνει απόφαση της δικαιοσύνης, τυλίγεται σε μια κόλλα χαρτί, να μάθει να είναι... άφρων, φανφαρόνος. Θέλετε κι άλλη δημοκρατία στην αποικία Γκραικυλία; Όχι, ρε παιδιά, θα σας καθίσει βαριά στο στομάχι και ενίοτε στην τσέπη. Δημοκρατία πλέρια! Όχι Βενεζουέλα, Βόρεια Κορέα, Τουρκία! Εδώ είναι Ευρώπη! Χρησιμοποιούν διαφορετικούς φερετζέδες! Απόλυτος φασισμός με κοινοβουλευτικό μανδύα, σκοροφαγωμένο, πλην κάνει καλά την δουλειά του.

Είναι και επιτυχείς οι αντιπερισπασμοί του. Δεν έχει σημασία, αν στάλα – στάλα ο άνθρωπος χάνει το μυαλό του, γίνεται ηλίθιος, επιστρέφει και βιολογικά στον πίθηκο! Τί να το κάνει το μυαλό; Σε λίγο στα παιδιά και τα εγγόνια του, θα τους φυτεύουν στο άδειο τους κεφάλι ένα μικροτσιπάκι από το μαιευτήριο. Ε, να μην ταλαιπωρείται κιόλας! Μια ψυχή κι ένα μυαλό, που είναι να βγούνε, ας πάνε στον αγύριστο! Λόγου χάρη τα Θρησκευτικά είναι αγαπημένο θέμα γιατί άπτεται του δυτικού τζιχαντισμού, που κατά την πορεία της ιστορίας είναι πιο αιμοβόρος, σκληρός και εξοντωτικός από τον ανάλογο της 337cΑνατολής. Ο ανατολικός τζιχαντισμός είναι ευρωπαϊκός- αμερικάνικος θανατηφόρος σκοταδισμός, που οι κατακτητές Ευρωπαίοι εξήγαν, μπόλιασαν την αφελή Ανατολή, για να την ελέγχουν και να ληστεύουν τον πλούτο της. Μήπως ξεχάσατε ότι ο Μουσουλμανισμός είναι αίρεση του Εβραϊσμού, όπως και ο Χριστιανισμός;

Μαζεύτηκαν κάτι τράγοι (όχι της Αρχαίας Τραγωδίας) του σύγχρονου σκοταδιού κι όρισαν πώς θα γίνεται το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία. Στην μαύρη λίστα τραγούδια, μια σκυλοπόπ μαϊμουδίτσας (μελούρα κουνίστρα) ο Νιόνιος, που από πολλά χρόνια φασιστοφέρνει στους στίχους του, και κάτι άλλοι. Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Και ντόρος για τον χριστεπώνυμο όχλο, που καταναλώνει μόνο νόμιμα και χρηστά της εκκλησίας προϊόντα και οι «κομμένοι» πουλώντας πλαστική αντίσταση γίνονται περαιτέρω φίρμες!

Υπάρχουν και καναδυό αντιπερισπασμοί, που σερβίρονται περιοδικά και έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα στον όχλο. Ηλίθια ψέμματα, ή στημένες υπερβολές, αλλά ό,τι πρέπει για τον διεφθαρμένο, βλάκα και δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο. Είναι κι ο Γιάννννης (μ’ ένα ΝΙ), που πουλάει με τρέλα και κορδέλα! Κάθε δυο –τρεις μήνες κυκλοφορεί μπαρούφα του, τάχα συγκλονιστική, 337dδήθεν αποκλειστική για το διάστημα, που χρημάτισε υπουργός του άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα. Μετά τις υποτιθέμενες επιθέσεις στο σκουριασμένο Νομισματοκοπείο να βγάλουν ωραίους «Κολοκοτρώνηδες», τα σχέδια Β & Γ, τις πληρωμές με κουπόνια, το διπλό νόμισμα και άλλες παπαρολογίες, βγήκε Κορεάτης σύμβουλος του Γιάννννη (μ’ ένα ΝΙ) και .... μας αποκάλυψε το σχέδιο για το παράλληλο νόμισμα! Θα αφήνανε οι Αμερικάνοι κατακτητές την Γκραικυλία να κόψει νόμισμα και τις άλλες βλακείες! Αλλά έχουν απήχηση στον ηλίθιο όχλο και τα ραδιοτηλεοπτικά βρωμοκάναλα στηρίζουν σε αυτά ολόκληρα «ειδησεογραφικά» σίριαλ, φούμαρα...

Κλείνω με μια πολύ σοβαρή, σοβαρότατη... ιατρική συμβουλή. Μην ξεχνάτε 4 ή 6 φορές την μέρα (και νύχτα) να παρακολουθείτε αναλυτικά δελτία καιρού! Κάνουν καλό στην μαλάκυνση εγκεφάλου, στις εταιρείες κλιματιστικών και σαπίζουν πιο εύκολα τα πνευμόνια σας. Παρακαλώ, χειμώνα – καλοκαίρι να παρακολουθείτε με ένταση και αγωνία χιονιάδες – φονιάδες και φονικούς - καύσωνες (αναλόγως εποχής). Το δελτίο καιρού είναι το αποτελεσματικότερο όπλο της εξουσίας για την περαιτέρω οχλοποίηση του όχλου!


 

08 Ιουλίου 2017


Ευρω – Πέη!

336aΔεν προλαβαίνουν να πανηγυρίζουν εθνικές νίκες οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γερμανοτσολιάδες στον λάκκο με τις ύαινες, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν καταλαβαίνω, μάλλον θεωρώ προδοσία, που ο υπουργός του φωτογραφημένου κωλοδάχτυλου, απέσυρε άρον – άρον από τα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) την αναρτημένη φωτογραφία, μια γραβάτα με διάφορα πέη. Απεικονίζεται συμβολικά και τραγικά η πολιτική και κοινωνική πεμπτουσία της Γκραικυλίας! Ο... προαιώνιος στόχος της φυλής των ραγιάδων, όπως σατιρικά τον παρουσίασε πριν από 40 χρόνια ο σύγχρονος Αριστοφάνης Χάρρυ Κλυνν. Τώρα, όμως, πείθονται και οι δύσπιστοι, έστω όχι και τόσο ανέμελα, μια και εντείνεται το τσούξιμο στον πρωκτό! Είμαστε Ευρωπαίοι, εμείς βάζουμε το εύρος και αυτοί τα πέη! Θυμάστε οι παλιοί την υπέροχη παράσταση στην Πλάκα –στην «Διαγώνιο» ήτανε;- όπου ο Χάρρυς ντυμένος Ελληνίδα με λευκή χλαμύδα έδειχνε επακριβώς την στάση ΕΥΡΩ – ΠΕΗ;

Αδυνατεί ο λόγος στο χαρτί να γίνει παραστατικός, για αυτό είναι μάλλον χαζή η ενέργεια του υπουργού να τα «μαζέψει» και να αποδώσεις τις ευθύνες της ανάρτησης σε... άτακτο παιδί! Παλιμπαιδισμός; Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, που κρύβει μεγάλος δοσίλογος! Έχει τόσο εύκολη πρόσβαση στον λογαριασμό του υπουργού άμυνας ένα παιδί («ο... αιώνας, που ρίχνει ζάρια»;) και αναρτά ερήμην του ό,τι γουστάρει; Μήπως δούμε αύριο κανένα επιχειρησιακό σχέδιο μάχης; Έτσι για να διανθιστεί η ανία μας... Μην τρομάζετε! Η άνοια του διεφθαρμένου, 336bπολλαπλώς ψεκασμένου δια της οθόνης όχλου με τίποτα δεν γιατρεύεται! Δεν φόρεσε γραβάτα η άνευ Τσίπ(ρ)ας μαριονέτα των ξένων πλην ξημερώνει για το έθνος, αφού «πάντα νικάνε οι καλοί» - σύμφωνα με έσχατη παπαρολογία του ανδρός. Φυσικά και ρίχνω χολή στο μεγαλείο των επιτυχιών της κατ’ ευφημισμόν κυβέρνησης της Αποικίας.

Ευτυχώς δεν... χαρίζουν κάστανα, είναι κυνικοί οι εκπρόσωποι του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση για την εξαπάτηση του πολυεθνικού όχλου των κατοίκων του. Για παράδειγμα ο ανθυποφύρ του Δ’ Ράιχ έσπευσε να δηλώσει ότι η νέα συμφωνία υποτέλειας με την Γκραικυλία ήταν έτοιμη από την σύνοδο της 22ης Μαΐου, αλλά ζήτησε παράταση τριών βδομάδων η ελληνική κυβέρνηση για να την... επικοινωνήσει καλύτερα στο εσωτερικό της χώρας! Παρακάμπτω τα λάθη του εν λόγω: «Ελληνική κυβέρνηση» και «χώρα», ως πολιτικάντικες υπερβολές. Αφήνω και την αγραμματοσύνη των μεταφραστών, που αγνοούν ότι το «επικοινωνώ» είναι αμετάβατο ρήμα, δεν παίρνει αντικείμενο, πλην αυτού, που με το στανιό βάζουν τα μιξοβάρβαρα πιθηκάκια. Περνάω στην ουσία: Τα είχαν όλα έτοιμα, καθορισμένα ήταν όλα και τρέναραν την ανακοίνωση για να σε εξαπατήσουν πιο αποτελεσματικά ηλίθιε, διεφθαρμένε και ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε της Γκραικυλίας. Όχι σε προκαλώ! Έχω ή δεν έχω δίκιο, που σου γράφω ότι οι περίφημες διαπραγματεύσεις, οι κοπιώδεις σύνοδοι, δεν είναι παρά «παρτάκια» με ποτά, όπου καλαμπουρίζουν πώς θα την φέρουν καλύτερα στους χαχόλους ραγιάδες;

336cΠέραν των αιτιάσεων ημών των καρμίρηδων συνωμοσιολόγων επ’ ουδενί κρύβεται η εθνική επιτυχία στο τελευταίο Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών του Δ΄ Ράιχ, στο Λουξεμβούργο. Την καταγράφω για ν’ αρχειοθετηθεί άμεσα στην εγχώρια μακραίωνη ιστορία του ραγιαδισμού και γερμανοτσολιαδισμού! Τα λεγόμενα πλεονάσματα (άλλη φασιστική απάτη, όταν όλες οι χώρες δανείζονται και χρωστάνε μεταξύ τους τρισεκατομμύρια δολάρια!) θα είναι ετησίως 3,5% του Α.Ε.Π. έως το 2022! Προνοητικά και πονόψυχα τα ξένα αφεντικά! Να μην γιορτάσεις την επέτειο εθνικής... παλιγγενεσίας (400 χρόνια σκλάβος στους Τούρκους και 200 έως τώρα στους Ευρωπαίους και Αμερικάνους) με διαρκώς νέα μέτρα για φέρετρο και με ανάλογες προζοδόσεις; Μετά το 2023 τα πλεονάσματα θα είναι ετησίως τουλάχιστον 2% έως το έτος 2060! Θα είσαι σκλάβος μια ακόμα ιστορική γενιά. Σκουλήκια Ευρωπαίοι, ευτυχώς έως τότε θα γίνει Τρίτος Μεγάλος Πόλεμος, μακάρι να μην σωθεί τίποτα από σας και τους Αμερικάνους! Ολοσχερώς να καταστραφείτε! Μη μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα! Να ξανανθίσει η ζωή!

Έτερο εθνικό επίτευγμα των εταίρων μας επιβητόρων προς την αποικία τους είναι η συνήθης ελεημοσύνη – πρεζοδόση για να συνεχίζεται το φρικτό πείραμα και να μην τα κακαρώσει ακόμα το πειραματόζωο! Κουβαρνταλίκια! Θα... πάρεις 6,9 δισ. ευρώ, που δεν θα τα δεις ποτέ, γιατί θα πάνε στις τσέπες των αφεντικών έναντι χρέους. Με απλά λόγια πρόκειται για λογιστικά τερτίπια και όχι για ζεστό και καυτό χρήμα, που έχει ανάγκη η Αποικία. Θα σου... δώσουν και 800 εκατομμύρια ευρώ για οφειλές σε ιδιώτες. Με άλλα λόγια η ξεπουλημένη και προδοτική εγχώρια εξουσία θα πάρει το ρεγάλο της για να συνεχίσει να υπηρετεί τα ξένα αφεντικά. Εσύ όχλε μπορεί να μην έχεις δουλειά και μισθό, αλλά όλο το πολιτικό κηφηναριό με την αυλή του αμείβεται πλουσιοπάροχα. Α, μην ξεχάσω! Θα δώσουν οι αφεντάδες και 800 εκατομμύρια ευρώ τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, αν είσαι καλός ραγιάς!

Στο ψυγείο η περίφημη Ποσοτική Χαλάρωση (η ένταξη στο QE) της Τράπεζας του Δ’ Ράιχ. Μένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πρόγραμμα χωρίς λεφτά, θα τα βάζεις εσύ ηλίθιε όχλε, θα σε στύβουν οι ξένοι νταβατζήδες, όσο δεν ξεσηκώνεσαι να κάψεις σύμπασα την Γκραικυλία, επίσης αποκλείεται να μην εφαρμοστούν τα μέτρα (αφορολόγητο, συντάξεις), που έλεγε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας δοσίλογος θαλαμοφύλακας. Θα ψηφίζονται συνεχώς πιο σκληρά για να πιάνονται τα διαστημικά πλεονάσματα! Μέχρι να πεθάνει, αν δεν ξεσηκωθεί, το πειραματόζωο! Αν δεν τα προωθήσει 336dαυτός, όσο υπάρχει Γκραικυλία, στρατιές προδότες και γερμανοτσολιάδες! Έρχονται, ίσως εντός 2017, οι επόμενοι, Κούλης και ΣΙΑ... Πάνε τα μέτρα για το κούρεμα του διαβόητου (επαχθές, απεχθές και ανύπαρκτου) χρέους της Γκραικυλίας! Είναι πολύ απασχολημένο με τα του οίκου του το Δ’ Ράιχ και θα ευαρεστηθεί να κάνει κουβέντα μετά το καλοκαίρι του 2018.

Κλείνω με πρόσφατα στοιχεία της επιτυχίας των Μνημονίων, ιδίως της πρώτης φοράς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακροδεξιαριστερά, με διάθεση αυτοκριτικής, αφού όλοι οι... δραχμιστές Ανατολίτες πέσαμε έξω! Στοιχεία όχι ΕΛΣΤΑΤ, που «μαγειρεύει» για τα Μνημόνια, αλλά εργατοπατέρων ΓΣΕΕ, χάσανε το παντεσπάνι και σκούζουνε: 370.000 άνεργοι νέοι είναι κοινωνικά νεκροί, δηλαδή δεν βρίσκουν εργασία εδώ και ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια. Το 70% των ανέργων είναι ημιθανείς, έχουν να δουλέψουν ΕΝΑ χρόνο. Στην ηλικία μέχρι 25 ετών 60% είναι άνεργοι. ΕΝΝΙΑ στους ΔΕΚΑ ανέργους δεν παίρνουν επίδομα ΟΑΕΔ. Μια στις δυο θέσεις εργασίας είναι μισό ωράριο - μισός μισθός! Αφήνω αυτοκτονίες, πλειστηριασμούς σπιτιών και λογαριασμών, άστεγους, νοικοκυριά δίχως ηλεκτρικό ρεύμα και νερό. Αυτά όλα είναι λαϊκισμός συνωμοσιολόγων δραχμιστών και δεν κρύβουν την επιτυχία του... προγράμματος διάσωσης, όπως πιστοποιήθηκε πριν τρεις μέρες στην σύνοδο της συμμορίας του Δ’ Ράιχ. ΕΥΡΩ - ΠΕΗ με την βούλα και χωρίς προφυλακτικό!!


 

17 Ιουνίου 2017


Ζιγκολό + Τσογλανισμός = Λαϊκισμός!

335aΛΑΪΚΙΣΜΟΣ είναι η τελευταία, μοδάτη ρετσινιά, που όπου βρεθούνε και σταθούνε, ξερνοβολάνε οι άθλιοι γερμανοτσολιάδες της αποικίας Γκραικυλίας, πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ξενόδουλα βαποράκια, που αυτοαποκαλούνται αντιπολίτευση (κατ’ ευφημισμόν, όπως οι πρώτοι βαφτίζονται κυβέρνηση), κακοπληρωμένα, απλήρωτα ή συχνά άνεργα παπαγαλάκια, που (με την σειρά τους κατ’ ευφημισμό) βαφτίζονται δημοσιογράφοι, και η πλειοψηφία του ηλίθιου, διεφθαρμένου και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένου όχλου. Η δηλητηριώδης τσιχλόφουσκα «λαϊκισμός» είναι το έσχατό ψέκασμα. Η μια στις δέκα λέξεις, που ακούς στην σκλαβωμένη Γκραικυλία, στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) είναι: Λαϊκισμός, μη γίνεσαι λαϊκιστής, και τα παράγωγα.

Αδιάφορο αν οι πλείστοι, όχλος, πολιτικοί και δημοσιολόγοι, αγνοούν κατ’ ουσίαν την σημασία του όρου, τον ξεφουρνίζουν νομίζοντας ότι λένε μεγίστη εξυπνάδα, βαθύτατη πολιτική ανάλυση, νοιώθουν κύρος, σπουδαιοφάνεια, με τέτοια μπούρδα - πασπαρτού, που πάει με όλα. Την θεωρούν «τάπωμα», αποστομωτική απάντηση δια πάσαν κοινωνική νόσο και ιδεολογική μαλακία! Προσπαθώντας να φωτίσω το νόημα του όρου, πρωτίστως να καλύψω την δεινή ιδεολογική και γραμματική ανεπάρκεια συμπολιτών ραγιάδων, προτίθεμαι να δώσω απλά, εύγλωττα και χαρακτηριστικά παραδείγματα από την πρόσφατη πολιτική πορεία του κόσμου, από την τρέχουσα ειδησεογραφία!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να γλείφεις συνέχεια και με πάθος τους όρχεις των ξένων αφεντικών, να σου δίνουν τάχα ελεημοσύνη πρεζοδόση, να μην σε διώξουν από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και το νεοναζιστικό ευρώ, είναι πολιτικός ρεαλισμός! ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να παλεύεις, όπως μπορείς, για την απελευθέρωση της Γκραικυλίας από τους ξένους δυνάστες, για εθνική ανεξαρτησία, για να βγεις από το λάκκο με τις ύαινες και το νόμισμά τους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να παίζεις το φαύλο, φονικό παιχνίδι των ξένων: Μνημόνιο – Αξιολόγηση - Μέτρα για Φέρετρο - Πρεζοδόση Ελεημοσύνη - Μνημόνιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να σου στέλνουν τα ξένα αφεντικά στα αγγλικά τα Μνημόνια και τα άλλα κείμενα υποταγής, να μεταφράζονται όπως – όπως και χωρίς κανείς να τα διαβάσει, να περνάνε με ισχνή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, που με αυτό τον τρόπο καταντά ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, όπως λέω σε κάποιο ποίημα!

335bΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να προβάλεις τις πάνω από 6.000 αυτοκτονίες στην Αποικία την τελευταία επταετία με ηθικό αυτουργό το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, την Frau Hitler και τον καροτσόβιο μπάτλερ της. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να λες για εξαθλιωμένους, που πεθαίνουν άστεγοι γιατί δεν έχουν θέρμανση, ή στο καλύβι τους από αναθυμιάσεις μαγκαλιού. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός και μάλιστα άκρως προκλητικός, να μην αντιλαμβάνεσαι, πολύ περισσότερο να αντιμάχεσαι το «κοινό μας σπίτι την Ευρώπη», διότι για αυτό, ηλίθιε, σου παίρνουν την πρώτη σου κατοικία, για «να μένεις Ευρώπη»!

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να προσπαθείς συμβολικά να εμποδίσεις απογόνους των Ναζί δολοφόνων του μαρτυρικού Δίστομου, να καταθέσουν προκλητικά, χυδαία, στεφάνι στο ετήσιο μνημόσυνο. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός για τον επιπρόσθετο λόγο ότι «ο Έλληνας θέλει τον Γερμανό του» - που λένε οι εγχώριοι γερμανοτσολιάδες με καμάρι, αφότου τους δώσανε το 2004 «πέτσινο» κατσαρόλι στο ποδόσφαιρο, που ακόμα πληρώνουν μαζί με την Ολυμπιάδα της ντόπας και διαφθοράς! Εμείς, που ΕΙΜΑΣΤΕ λαϊκιστές λέμε: «Ο ραγιάς πάντα θέλει τον ξένο του γαμιά»!! Τούρκος 400 χρόνια συν 200 μέχρι τώρα Ευρωπαίος και οι Αμερικάνος, έξι αιώνες... Γκόλφω!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός (μην πω προδοσία και παρεξηγηθώ!) να πιάνει ο γνωστός και μη εξαιρετέος, πολλές δεκαετίες εξωμότης της Επανάστασης και του Κ.Κ.Ε., χεράκι – χεράκι Γερμανό πρέσβη (απόγονο Ναζί δολοφόνων) να ολοκληρώσει την ανόσια πράξη του στο μνημείο σφαγιασθέντων στο Δίστομο, Το έχουμε πολλάκις γράψει εδώ και τριάντα χρόνια: Έκανε ηρωισμό - νεανική τρέλα και την εξαργυρώνει από τότε πολλές δεκαετίες ως νεκροθάφτης της Αριστεράς. Δεν έδρασε μόνος, ο σύντροφός του Σάντας, σεμνός αγωνιστής και τίμιος, δεν ξεπούλησε την ηρωική πράξη, όπως κάνουν αληθινοί ήρωες, όχι καιροσκόποι. Ως κυνικός, έλεγα και λέω: Για αυτό όταν το πείραμα Γκραικυλία άλλαξε, μετά το 1974, η εξουσία πρόβαλε μόνο τον... νεκροθάφτη. Γα αυτό και έθαψε άλλες ηρωικές ιστορίες, που έγιναν τότε στον Βράχο της Ακρόπολης και οι νοούντες νοείτωσαν! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός, να επευφημεί την πράξη του προαναφερθέντος στο Δίστομο, που διευκόλυνε το ξένο αφεντικό, ο Πρόεδρος Δεξιώσεων (Π. τ Δ.). Έχει δώσει ο εν λόγω κι άλλα δείγματα γραφής με ανάλογη πολιτική ανταμοιβή, λόγου χάρη έκανε τον Κινέζο σε τηλεοπτικό στούντιο όταν εγχώριος νεοναζί έδερνε γυναίκες σε ζωντανή μετάδοση, προφανώς για να μην τον... πουν Λαϊκιστή!

335cΩχ! Ζητώ συγνώμη, που ΛΑΪΚΙΖΩ σφόδρα! Όχι, αναμφιβόλως όχι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να τρως το παραμύθι της τρομοκρατίας, τις δολοφονικές σε βάρος αμάχων και αθώων, προβοκάτσιες ανά τον κόσμο, με ηθικούς αυτουργούς τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους και εκτελεστικά όργανα κάτι όντα μισότρελα, θρησκόληπτα, που ωστόσο οι πλείστοι (σύμπτωση!) είναι Ευρωπαίοι πολίτες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να μένεις με ανοιχτό στόμα για την α λα Γκρέκα... τρομοκρατία, με το καραγκιοζιλίκι, που έστησαν στον εγχώριο τραπεζίτη, που πραξικοπηματικά τον έκαναν στις Κάνες τα ξένα αφεντικά πρωθυπουργό (για λίγο θαλαμοφύλακα) να υπογράψει καινούριο Μνημόνιο. Κάθε χώρα (αποικία) έχει και την τρομοκρατία, που αξίζει στον όχλο της.

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να χασκογελάς με τις ανακοινώσεις των Αρχών, πού ελέγχθηκε και πότε το «τρομοκρατικό» δέμα. Στην Βουλή, στην Τράπεζα, στην Ακαδημία, στο σπίτι του Τραπεζίτη; Στο Γιουσουρούμ! Θα δούμε πού το πάει το σύστημα: Θέλει να τελειώσει με ένα καμένο χαρτί, να το χρησιμοποιήσει έσχατη φορά προς εκφοβισμό του όχλου, ή αναβαπτισμένο στις «τρομοκρατική» κολυμβήθρα θα το φέρει πάλι στο προσκήνιο για νέες πολιτικές αλητείες των ξένων αφεντικών. Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα! Βγάλανε από την ναφθαλίνη δημοσιογραφικά βαποράκια και... ρίξανε χορό με μαλακίες για σφαίρες στα πόδια και στα χέρια... Ντιπ, καταντίπ στουρνάρια!

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός, μάλιστα αναίτιος και προκλητικός, όσο και επικίνδυνος για την δημόσια τάξη, να καταγγέλλεις την αληθινή τρομοκρατία της ξενόδουλης εξουσίας, που είχε αποτέλεσμα να γίνει μπουρλότο στον Ασπρόπυργο και να τραυματιστούν σοβαρότατα τρεις εργάτες. Ήταν μια στραβή – που είπε και ΣΥΡΙΖΑίος ξεδιάντροπος παράγοντας για άλλο ζήτημα, για τα γεγονότα στο Μενίδι. Άλλωστε έτσι προχωρά ο κόσμος, οι εργάτες είναι πάτα αναλώσιμοι στην τρομοκρατία του Κεφαλαίου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό λαϊκισμός! Παρότι εμείς οι ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ τον αποκαλούμε ΤΑΞΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ πάντοτε χωρίς τιμωρία...


 

13 Ιουνίου 2017


Α λα... Γαλλικά και... Βρετανικά Λαϊκισμός

334aΤώρα, που με τσίμπησε οίστρος (αλογόμυγα –για τους αδαείς), πώς να σταματήσω; Συνεχίζω με την... απύλωτη γραφίδα μου τα πρόσφατα παραδείγματα λαϊκισμού α λα ... Γαλλικά και Βρετανικά! Α! Να μην ξεχάσω στα προηγούμενα: ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός ακραίος, προπαντός συνωμοσιολογία, να συνδέεις το καραγκιοζιλίκι στον Τραπεζίτη - καμένο χαρτί με τα γραφόμενα σε ξένες φυλλάδες (όλως τυχαίως ίδιες μέρες!) ότι οι αναρχικοί οργανώνονται με κέντρο τα Εξάρχεια και ότι στην Γκραικυλία υπάρχει έξαρση τρομοκρατίας. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να θυμάσαι τις επιστολές – βόμβες (κόψτε κάτι βαποράκια!), που τάχα εστάλησαν σε Δ.Ν.Τ., Σόιμπλε και άλλα μπουμπούκια του διεθνούς νεοβαρβαρισμού και φασισμού.

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός και η... παραμικρή υποψία ως προς τίτλους εγχώριων φυλλάδων: «Νέα γενιά τρομοκρατών», «Απόπειρα δολοφονίας της Δημοκρατίας» (έτσι λέγεται ο νεοναζιστικός φασισμός Μνημονίων με σκοροφαγωμένο κοινοβουλευτικό φερετζέ)! «Φτάνει πια! Σταματήστε τους» (ποιοι, ποιους; Οι θύτες τους θύτες;)! Έχουμε συχνά μιλήσει και για το CIAκίνητο παραμύθι της προκήρυξης και της ανάληψης ευθύνης: Η αληθινή επανάσταση δεν γεμίζει χαρτιά με μπούρδες, δεν έχει ανάγκη ν’ αναλάβει καμιά ευθύνη, γυρίζει τον κόσμο ανάποδα και φτιάχνει δικό της δίκαιο! Μ’ έφαγε η πολυλογία και χάνω τον στόχο μου! Για αυτό το στρίβω... α λα Γαλλικά!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να πιστεύεις ότι από το πουθενά βγήκε ο Γάλλος ζιγκολό και μοστράρει κιόλας ως χαρισματικός ηγέτης, ότι θρυμματίστηκε το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα στην Γαλλία και ξημερώνει νέα μέρα (βαθιά νύχτα!) στο Δ’ Ράιχ, ότι Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία δίνουνε αποστομωτική απάντηση στον λαϊκισμό! Οι εγχώριοι Γερμανοτσολιάδες είναι ικανοποιημένοι και προπαντός περήφανοι γιατί το Γαλλικό κόλπο πρώτα εφαρμόστηκε στο πειραματόζωο Γκραικυλία και αφού πέτυχε αμέσως έλαβε διαβατήριο για τα... Ηλύσια Πεδία! Πώς είπατε; ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ (και συνωμοσιολόγος) για ν’ ανοίγω μάτια και μυαλά (όσα δεν είναι κλούβια)! Ένα (από)κομμα του 3% έγινε στην Αθήνα «κυβέρνηση» με καταιγιστικό ψεκασμό του όχλου δια της οθόνης. Εις Παρισίους προτιμήθηκε προφανώς αναγκαία προσαρμογή στις τοπικές συνθήκες, κυρίως επειδή δεν αφορά αποικία.

334bΕδώ, πήραν τον πολιτικό τσογλανισμό, που ταιριάζει στην ψευτομαγκιά Γκραικύλων, τον εκπαίδευσαν στην οικονομική παπαρολογία με τον Γιάννννη με ένα ΝΙ και στην πολιτική αγυρτεία με την γάτα Ιμαλαΐων. Στην Γαλλία, επιστράτευσαν έμπειρο τραπεζίτη, τοκογλύφο και με «ένα γάμο ως προίκα σωστό» έγινε ζιγκολό πολιτικής διακυβέρνησης. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να χτυπάς την αποθέωση της δημοκρατίας και της αντιπροσωπευτικότητας! Στην Γκραικυλία ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας με 17,5 % του εκλογικού σώματος πήρε 145 έδρες και με την καμένη ακροδεξιά τσόντα κάθισε στο Μαξίμου. Στην ανεξάρτητη Γαλλία ο (μακρον)οικονομολόγος ζιγκολό με μόλις 13% του εκλογικού σώματος και αποχή 52%, διεκδικεί σχεδόν 450 έδρες! ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να μην δέχεσαι ότι για πρώτη φορά βγήκε πρόεδρος χωρίς κόμμα και να διασπείρεις συνωμοσιολογίες ότι είχε στην δούλεψη το πιο ισχυρό κόμμα, αυτό του Κεφαλαίου, τη συνδρομή και καναδυό τρομοκρατικών προβακατσιών! Α λα Μαφία δουλειές! Οργανωμένες!

Όχι σαν την άγαρμπη Αγγλίδα, που της δίνανε 65% και καταποντίστηκε στο 42%. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να πιστεύεις ότι οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες στήθηκαν προς... τιμήν της πρωθυπουργού! ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός ό,τι έχω επανειλημμένα αναλύσει και υπενθυμίζω σε νέους αναγνώστες: Δεν σημαίνει ότι κάθονται στο γραφείο και λένε ας ρίξουμε βόμβα, ας πούμε, στο Μάντσεστερ! Ο Ιμπεριαλισμός, στα πλαίσια των όλο πιο ισχυρών εσωτερικών αντιθέσεων, που προκαλούν τρομερές ετερογονίες, δουλεύει με εναλλακτικά σενάρια. Αν θες να δεις ποιος είναι πίσω από την Α τρομοκρατική προβοκάτσια, ψάξε να βρεις ποιος ωφελείται. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να υποστηρίζεις (όπως προκύπτει από έρευνες των Αρχών) ότι η εξουσία γνωρίζει τα παλικάρια, που εκτελούν τις... δουλειές! Ότι στους εκτελεστές κάθε προβοκάτσιας δείχνουν ανοχή, αμέλεια, όταν δεν τους καθοδηγούν! Όπως έγινε με τον φορτηγατζή της Γερμανίας, που για μέρες τον παρακολουθούσαν, τον οδήγησαν στα θύματά του, μην τυχόν χάσει τον δρόμο και δεν πέσει στο πλήθος των αμέριμνων διαβατών!

334cΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να υποπτεύεσαι σε όλα στήσιμο, να βλέπεις πονηρά και πάντα ν’ αξιολογείς κακόβουλα πανομοιότυπα ή και παρόμοια γεγονότα. Σκάει κάπου γερή στρακαστρούκα, σκοτώνει κοσμάκη, όλοι είμαστε αναλώσιμα του Ιμπεριαλισμού, γεμίζουν με αίμα και τρόμο πολλές μέρες οι οθόνες, να φοβάται και τον ίσκιο του ο μέσος πολίτης, να τρέμει να βγει στην γειτονιά του, να βλέπει ξύπνιος εφιάλτες. Από την άλλη, κάθε συμβάν του αστυνομικού δελτίου, ακόμα κι ένα έγκλημα ζηλοτυπίας, προβάλλεται με τα σκοτεινά γυαλιά της εν δυνάμει τρομοκρατικής πράξης. Πωλείται με... φορτηγά η φτηνή συγκίνηση ως αξεσουάρ του τρόμου. Για να κρύβονται από τα δακρυσμένα μάτια ο ηθικός αυτουργός της προβοκάτσιας ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο.

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να λοιδορείς δακρύβρεχτα ρομάντζα θυμάτων, τα λουλουδάκια, κεράκια, χίλια δυο μαραφέτια στους τόπους της προβοκάτσιας. Να μην πουλήσουν οι μικρέμποροι; Ακολουθεί μια συναυλία, τάχα διαμαρτυρίας, με σκυλοπόπ χαβαλέ, που βαφτίζουν τραγούδι. Τα ίδια υποπροϊόντα του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, του ηθικού αυτουργού της κάθε προβοκάτσιας, προβάλλονται από πιθηκάκια, που κουνιούνται πανομοιότυπα γελοία, καταναλώνονται από ιδίου φυράματος ακροατές, που νομίζουν ότι διαμαρτύρονται, ενώ στην ουσία γίνονται βαθύτερα και απόλυτα θύματα του άθλιου καπιταλισμού. Ίδια οχλοβοή από χώρα σε χώρα, μόνο η γλώσσα αλλάζει για να καταλαβαίνουν οι ντόπιοι όχλοι. Υπομονή, σε λίγο δεν θ’ αλλάζει! Τα πιθηκάκια, όταν δεν θα αυνανίζονται χαϊδεύοντας τηλέφωνο, θα κουνιούνται με ένα μικροτσίπ στο άδειο τους κεφάλι στον χαβαλέ της πιστοποίησης της μετάλλαξης στον μαλλιαρό πρόγονο! Έδωσα, δείγματα Λαϊκισμού, ν’ αποδείξω - βάσει ό,τι φοριέται στον κόσμο των γερμανοτσολιάδων, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!!

--------------------------

Υ. Γ. Για πότε βρήκανε το υποκατάστατο στην Γκραικυλία! Μαϊμουδίτσα κουνάμενη τάλε κουάλε, «Μάντισσα»!


 

13 Ιουνίου 2017


Παίγνια ξεφτιλισμένων

333aΆμα είσαι ξεφτιλισμένος γερμανοτσολιάς δεν προλαβαίνεις να μαζεύεις καρπαζιές και ροχάλες ξένων αφεντικών και να λες δήθεν αδιάφορα στον εγχώριο όχλο: Πάλι βρέχει! Πριν κοπάσουν οι πλατωνικοί πανηγυρισμοί ΣΥΡΙΖΑίων δοσίλογων, ενώ οι μόδιστροι ετοίμαζαν την μεγαλοπρεπή γραβάτα, που επιτέλους θα φορούσε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας με την ευκαιρία ρύθμισης του χρέους (που ουδέποτε είχες) από εταίρες του Δ’ Γερμανικού Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση), «παίχτηκε στην Ρώμη το παιχνίδι» - να παραφράσουμε τον Αλεξανδρινό μέγιστο ποιητή! Με άδεια χέρια γύρισαν από τις Βρυξέλλες, παρότι είχαν υπογράψει (μεταφράσει από τα αγγλικά) και ψηφίσει το Τέταρτο Μνημόνιο με τα πιο σκληρά μέτρα για φέρετρο. Τί χλαπάτσα ήταν αυτή... σύντροφοι; Ούτε πρεζοδόση, που όλη θα πάει στην αποπληρωμή των ξένων νταβατζήδων, ούτε για τα μάτια του κόσμου, μια τόση δα ρυθμισούλα, μανουβρίτσα για εσωτερική κατανάλωση του όχλου, έστω ένα παρηγορητικό λογάκι για το... χρέος, χάριν πολιτικής επιβίωσης στου Μαξίμου;

Παίχτηκε ξανά έωλο παραμύθι των θεμελιωδών διαφορών εταίρων του Δ΄ Ράιχ και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου -σφάζονται τάχα στην ποδιά της Γκραικυλίας!- και οι αποφάσεις θα ληφθούν πιθανότατα στις 15 Ιουνίου, τάχα για να συζητηθούν διεξοδικότερα (διάβαζε: Θα πιουν κι άλλο τσάι καλαμπουρίζοντας πώς θα την φέρουν αποτελεσματικότερα στους μαλάκες Γκραικυλίας. Φυσικά και υπάρχουν αντιθέσεις ενδοϊμπεριαλιστικές, πλην είναι ελεγχόμενες και αξιοποιούνται από τα ξένα αφεντικά για να σφυρηλατούνται νέα πιο σφικτά δεσμά για τους ραγιάδες της Αποικίας. Γιατί να σκοτιστούν οι ξένοι επιβήτορες; Το πείραμα πάει ρολόι. Τις μέρες, που η Βουλή ψήφιζε το ογκωδέστατο νομοσχέδιο - ουδείς το διάβασε- με την λαίλαπα περικοπών σε συντάξεις και άλλα υπερβολικά προνόμια των εργαζομένων, ο διεφθαρμένος, ηλίθιος, ψεκασμένος δια της οθόνης όχλος της Γκραικυλίας συνέχιζε τον ύπνο του! Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα δεν αριθμούσε πάνω από 15.000 κόσμο. Αφαιρέστε τα μπλοκ του Κ.Κ.Ε. και του ΠΑ.Μ.Ε. με τους κάθε φορά, αναλόγως συνθηκών, από δέκα έως δεκαπέντε χιλιάδες διαδηλωτές, που κατεβαίνουν μαχητικά στους δρόμους, και βγάλτε συμπεράσματα!

333bΌχι πέστε μου, εσείς αν ήσασταν η Frau Hitler ή ο καροτσόβιος μούντριχας τί θα λέγατε; Ρε ακόμα δεν πέθανε το άθλιο πειραματόζωο Γκραικυλία, μετά από τόσα και τέτοια βασανιστήρια. Ρίξτε τους κι άλλα ακόμα πιο φρικτά να δούμε πόσο αντέχουν! Ας συνεχίσουμε το παιχνιδάκι ο κακός και ο καλός της Ασφάλειας, με ρόλους εναλλασσόμενους! Έτσι δεν θα λέγατε; Πλην τώρα από την άλλη όχθη. Συνεχίστε τον λήθαργο μέχρι να πεθάνει το πειραματόζωο, μήπως κι εκτός από σας ησυχάσει και ο ντουνιάς, που δεν ματαείδε τόσο πατενταρισμένους ραγιάδες, να το γράφουν στα γονίδιά τους! Για να έχουν το κεφάλι ήσυχο τα ξένα αφεντικά, διαθέτουν και άλλο παραμυθάκι: «Κλέφτες και αστυνόμοι», ως γνωστόν είναι μόνο αστυνόμοι, που αλλάζουν ρόλους! Αμολύσανε μπάτσους κουκουλοφόρους «αναρχικούς» σε ισχνές συγκεντρώσεις, να πετάξουν μολότοφ και να επέμβουν για αποκατάσταση της τάξης (διάλυση της συγκέντρωσης) οι μπάτσοι με στολή, ασπίδες, γκλομπς και δακρυγόνα. Παίρνουν προληπτικά μέτρα τα αφεντικά, αν τυχόν μαζικοποιηθεί και παρ’ ελπίδα πάρει ταξικό προσανατολισμό το λαϊκό κίνημα, να το πνίξουν εν τη γενέσει του!

Το αναρχικό κίνημα δραστηριοποιείται ξανά και μαζικά στην Ελλάδα με κέντρο τα Εξάρχεια – γράφουν ξένες φυλλάδες προσθέτοντας πιπεράτες μαλακίες, που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Δεν τους ενδιαφέρει αυτό το τελευταίο. Κλίμα θέλουν να διαμορφώσουν, να δώσουν γραμμή δράσης! Όχι, αφελείς συμπατριώτες, δεν γράφουν τα ξένα δημοσιογραφικά βαποράκια ρεπορτάζ για το αναρχικό, τάχα, κίνημα στην Ελλάδα! Το αντίθετο! Δια της διαφήμισης δίνουν στους μπάτσους, κουκουλοφόρους ή ένστολους, οδικό χάρτη για το τί πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα, καθορίζουν τον ρόλο τους στην νέα φάση του πειράματος Γκραικυλία. Πάντα πιστή στις εντολές των ανωτέρων (από Αμερικάνικη πρεσβεία μεριά) η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου συνδράμει στην διαρκή προβοκάτσια Εξάρχεια! Κάθε βράδυ πετροπόλεμος, μολότοφ, κρότου λάμψης, δακρυγόνα, φωτιές σε κάδους, σπασμένες βιτρίνες. Ουδείς γνωστός άγνωστος τον καιρό της ψηφιακής κάμερας συλλαμβάνεται, για τα μάτια του κόσμου! Να ενοχλήσουμε τα... δικά μας παιδιά;

Αλλά και τα πουλέν της Βουλής δεν πάνε πίσω! Δίνουν ρεσιτάλ πολιτικαντισμού και χυδαιότητας! Κούλης και άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμηπόλος ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα να παπαρολογούν για να έχει μεγάλη τηλεθέαση η κοκορομαχία τους και κυρίως να μην συμπέσει με δημοφιλέστατη βαρβαρότητα στο κανάλι του κολαούζου του συστήματος. Ξέρετε τώρα... Δυο αγέλες πιθήκων έχουν μαζευτεί σε εξωτικό νησί της Καραϊβικής και μαλακίζονται δημοσίως, ενώ δυο εκατομμύρια δίποδα ζώα στην Γκραικυλία τους κάνουν κάθε βράδυ μπανιστήρι με... κομμένη ανάσα! Προς επίρρωσιν του εθνικού ψευτομεγαλείου, η εν λόγω τηλεοπτική σαβούρα είναι τουρκικής παραγωγής. Ως γνωστόν οι Τούρκοι είναι... προαιώνιος εχθρός μόνο όταν δεν μας σερβίρουν τηλεοπτική και κινηματογραφική μαστούρα! Φταίει η Μέρκελ - Frau Hitler μετά; Ή ακόμα χειρότερα το Παγκόσμιο Κεφάλαιο και ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός; Μεγαλεία της πρώτης φοράς αριστεράς για πιο φρικτά μέτρα για φέρετρο με τον όχλο να μην νοιάζεται ούτε για την επιβίωσή του!

333cΦροντίζουν για αυτόν τα ξένα αφεντικά! Μπορεί να μην κατέληξαν σε συμφωνία στις Βρυξέλλες για την πρεζοδόση, το χρέος και τα ρέστα, μολονότι πέρασε με τα τσαρούχια στην Βουλή Τέταρτο Μνημόνιο, αλλά μετά τον Σεπτέμβριο ετοιμάζεται η επόμενη αξιολόγηση, που θα φέρει μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος (καλοκαίρι του 2018) το Πέμπτο Μνημόνιο και όποιος αντέξει! Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλούν προσχέδια, που υποτίθεται διέρρευσαν από Βρυξέλλες. Μέχρι το 2022 πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του Α.Ε.Π. σε Ευρώπη, που καταρρέει παταγωδώς, από αποικία στραγγισμένη σαν ηλιοκαμένη πατσαβούρα! Πώς, όμως, θα γιορτάσουμε με εθνική έξαρση το ιωβηλαίο του 2021; Τα 200 χρόνια σκλαβιάς σε Αμερικάνους και Ευρωπαίους μετά από 400 Οθωμανικής κατοχής, ΕΞΗ ΑΙΩΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! Όχι πέστε μου, ποιος άλλος όχλος (συγνώμη «λαός») έχει τέτοιο... προχωρημένο DNA; Το πιο ωραίο: Όταν θα γίνει η (για το θεαθήναι) ρύθμιση του χρέους η Γκραικυλία πρέπει μέχρι το έτος 2060 να βγάζει κάθε χρόνο πρωτογενές πλεόνασμα 2 ή 2,2%! Πόσοι παγκόσμιοι Πόλεμοι θα έχουν γίνει μέχρι τότε, σκουλήκια Ευρωπαίοι;

Άμα είσαι όμως εκ γονιδίων ραγιάς και ξεφτιλισμένος, έχεις εναλλακτικές λύσεις! Από το «νερό του Καματερού» στον έτερο απατεώνα, που έδινε τα εκατομμύρια σαν πετσετάκια σε πολίτες για να ξεχρεώσουν τις οφειλές τους (πού ’ναι αυτή η ψυχή; Σε ποιο μέρος του πλανήτη τρώει τα κλεμμένα)! Μέχρι την ακατάσχετη θρησκοληψία. Πλήρης φανατικός χριστιανικός τζιχαντισμός! Πιο σκοταδιστικός, βάρβαρος από την άλλη αίρεση του Εβραϊσμού, (λόγω παρέλευσης πιο πολλών αιώνων, εξακόσια τόσα χρόνια από Εγίρα)! Κοπάδια όχλου συγκεντρώνονται για να προσκυνήσουν το πτώμα της Ελένης, της μάνας του Κωνσταντίνου του Μεγάλου Δολοφόνου, που έδωσε εναρκτήριο λάκτισμα για την καταστροφή του φωτεινού αρχαίου πολιτισμού και μας βασανίζει μέχρι σήμερα. Του βγήκε εύκολα! Άμα είσαι τυχερός! Ως γνωστόν η μέγιστη συνωμοσία είναι η ζωή! Έψαχνε ελεγχόμενο όπιο του ρωμαϊκού όχλου για να κρατήσει ενιαία την καταρρέουσα αυτοκρατορία. Μια άσημη θρησκεία, για να είναι του χεριού του, από εκατοντάδες, που κυκλοφορούσαν στην Ρώμη. Διάλεξε τον ξεχασμένο Ναζωραίο...

333dΚαι την πάτησε χοντρά η ανθρωπότητα, με το πιο αιμοσταγές θρησκευτικό σύστημα, με δυο κύριες αιρέσεις του Εβραϊσμού: Χριστιανισμό και Μουσουλμανισμό. Τα γράψαμε με αφορμή το... σκήνωμα της Βαρβάρας, για τους νεώτερους αναγνώστες υπενθυμίζουμε... Όταν οι Φράγκοι κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη (1204) έγινε μόδα, τυμβωρύχοι άνοιγαν τάφους των νεκροταφείων της και μετέφεραν οστά στην Ρώμη κι άλλες δυτικές πόλεις. Τα πουλούσαν ως... σκηνώματα αγίων (σωρούς ή κομματιαστά). Έκαναν αυτοί χρυσές δουλειές και διαμαντένιες ο Πάπας, και οι ναοί του. Από αυτά τα χυμένα κόκαλα, προήλθαν η Ελένη, η Βαρβάρα κι άλλοι άγιοι, που εμπορεύονται οι παπάδες. Αμ, το παραμυθάκι του τιμίου ξύλου από τον σταυρό του Ναζωραίου! Τόσο ξύλο, που έχετε πουλήσει 2.000 χρόνια, ταυραμπάδες, τί να κάνει ένας σταυρός; Οι κέδροι του Λιβάνου δεν φτάνουν να εξυπηρετήσουν την διαχρονική σας απάτη! Αλλά τί φταίτε εσείς; Τώρα στην Γκραικυλία της κρίσης κάνετε χρυσές δουλειές, ο διεφθαρμένος, ηλίθιος και ψεκασμένος δια της οθόνης όχλος αποζητά παρηγοριά, αντί να κατέβει κατά εκατομμύρια στον δρόμο της ταξικής πάλης για να λευτερώσει την αποικία από τους ξένους κατακτητές, που τους... ευλογεί η κάθε θρησκεία! Σουτ! «Θα φας στον ουρανό»! Γλαρόσουπα έχουνε!

-------------------

Υ. Γ. Δεν σχολιάζω για την ώρα την νέα πολύνεκρη προβοκάτσια του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου στο Μάντσεστερ. Ανατρέξτε σε πρότερες αναρτήσεις, σε όσα έγραψα για προηγούμενες προβοκάτσιες ίδιων ηθικών αυτουργών με εκτελεστές μισότρελους μουσουλμάνους, κατά το πλείστον πολίτες της Ευρώπης. Κρίμα στα θύματα! Δεν ιδρώνει το αφτί των φονιάδων των λαών Αμερικάνων. Όλος ο κόσμος βυθίζεται στον φόβο, στον τρόμο, στον φασισμό. Στήνεται σκηνικό Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Μόνο ο τρελός λείπε να πατήσει την σκανδάλη...


 

24 Μαΐου 2017


Το δαιμόνιο της φυλής των σκλάβων

332aΜπορεί στο νέο Μνημόνιο (τέταρτο κατά σειρά, να τα κατοστήσουμε και θα γίνει!) να είναι πολύ πιο στενό το σάβανο, που σου ράψανε οι ξένοι σου επιβήτορες, αλλά είναι το διαβατήριο εξόδου από την «επιτροπεία». Όλο καινούριες λεξούλες βρίσκουν οι γερμανοτσολιάδες και άλλοι σιχαμεροί προδότες, που διορίζουν τα αφεντικά ως πολιτικό προσωπικό της Γκραικυλίας, για να κρατήσουν, όσο μπορούν τους κώλους τους στις καρέκλες της χρεοκοπημένης και υποτελούς εξουσίας. Τώρα κιόλας, που βασιλεύει ο χυδαίος πολιτικός τσογλανισμός των δοσίλογων του πάλαι ποτέ ροζέ κομμουνιστικού κινήματος (μην τρομάζετε! Ευρωκομμουνισμός), ποιος τους πιάνει!

Ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας του Δ’ Γερμανικού Ράιχ στην Αποικίας έχει γίνει από καιρό γελοίος. Έχει φάει τα ψωμιά του, τελείωσε η θητεία του. Εδώ και έξη μήνες η Frau Hitler έκραξε: Σήκω τώρα Αλέξη, να κάτσει στην καρέκλα σου ο Κούλης, αλλά ο διαιτητής έχει σφυρίξει πεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω γερμανικών εκλογών. Με την ευκαιρία αυτή τα ξένα αφεντικά περνάνε καθημερινά όλο πιο σκληρά μέτρα για φέρετρο διότι ως γνωστόν τους «αριστερούς» τους χρησιμοποιεί ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο για να περνάνε στον όχλο, όσα οι Δεξιοί αδυνατούν.

Πολύ καλά κάνουν εφόσον ο ηλίθιος, διεφθαρμένος, πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένος όχλος δεν ξεσηκώνεται. Είναι κι αυτό σημαντικό μέρος του πειράματος: Σφίγγουν διαρκώς την λαιμαριά και μετράνε καθημερινά πόσο αντέχει ακόμα, πόσο θα κοιμάται ο όχλος. Στην Γκραικυλία έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ. Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει – για να κλέψουμε τον Ποιητή. Πάει το κουτόχορτο σύννεφο. Ούτε ηρωίνη! Είναι προφανώς το δαιμόνιο της φυλής των σκλάβων. Τα γονίδια τους γράφουν: ΡΑΓΙΑΣ! Όσοι... αναίσθητοι πάνε να χαλάσουν τον μαζικό ύπνο, παρεμβαίνουν άμεσα, αποτελεσματικά οι «εθνοφύλακες». Ντόπιοι δοσίλογοι με τα παπαγαλάκια τους ψεκάζουν την ρετσινιά του «λαϊκισμού» και πέφτουν στον ύπνο και οι (ολοένα και πιο λίγοι)... ατίθασοι.

Όχι! Δεν μιλάμε για ταξική λαϊκή πάλη, μόνο για μανούβρες προσωπικής και κομματικής επιβίωσης (συμπεριλαμβανομένων Κ.Κ.Ε. και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς), που επιτρέπονται ή με υποκριτική δυσφορία γίνονται ανεκτές, όσο δεν θίγουν το σύστημα εξάρτησης. Επιτέλους θα φύγουμε από την επιτροπεία το 2018 – ρεφρέν, που μηρυκάζουν τα βαποράκια του πολιτικού τσογλανισμού, όταν οι ξένοι δυνάστες περνάνε μέτρα για φέρετρο μέχρι το 2020 και μάλιστα χωρίς την φενάκη της χρηματοδότησης δεσμεύοντας συστηματικά και τις επόμενες κυβερνήσεις (λέμε καμιά μαλακία, διάβαζε: Τους επόμενους Γερμανοτσολιάδες)! Αν υπολογιστούν τα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα του 3,5% του Α.Ε.Π. φθάνουμε στο 2023, συν τις ρυθμίσεις για το χρέος (που δεν θα είναι δίχως μέτρα), πάμε για τουλάχιστον μετά το 2040! Ευτυχώς θα έχει γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του...

332bΣου κρύβουν, ηλίθιε, διεφθαρμένε και ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, ότι μετά το κλείσιμο της υποτιθέμενης αξιολόγησης (πρόσχημα για να σου ρουφάνε το αίμα τα σκουλήκια οι Ευρωπαίοι του Δ΄ Ράιχ), τον Σεπτέμβριο – Νοέμβριο ετοιμάζεται η καινούρια με τα πασίγνωστα κόλπα. Θα μπλοκαριστεί και αυτή από τα ξένα αφεντικά επειδή τάχα θα κάνουν αντίσταση τα ντόπια τους τσι(π)ράκια, είτε είναι ροζέ είτε μπλε), θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις (θα πίνουν σαμπάνια σχεδιάζοντας πώς θα την φέρουνε καλύτερα στους μαλάκες!) και να τα νέα μέτρα για φέρετρο! Ξέρεις ποια θα είναι; Στα λέω για να μην το παίζεις ανήξερος! Ξέχασες μήπως ότι εδώ και δέκα μήνες σε είχα ενημερώσει για το τέταρτο Μνημόνιο;

Μόλις, εκτός απροόπτου, περάσουν στην Βουλή οι νόμοι με το τέταρτο Μνημόνιο, έρχεται τον Σεπτέμβριο, το πολύ μέχρι τον Νοέμβριο, καινούρια αξιολόγηση, ώστε τα ξένα αφεντικά να επιταχύνουν την εφαρμογή του. Νέα δήθεν αδιέξοδα, φόβοι έξωσης από το νεοναζιστικό ευρώ και για αυτό θα επιβληθεί από το 2018 η ισχύς όλων των θηριωδών περικοπών σε συντάξεις, η μείωση στο αφορολόγητο και στις λοιπές... υπερβολικές παροχές, που δεν δικαιούνται να έχουν οι είλωτες Γκραικυλίας, συν το ολοκληρωτικό ξεπούλημα των οργανισμών κοινής ωφέλειας (θα πεις το νερό νεράκι, ηλίθιε κοιμισμένε)! Στην περίπτωση, που δεν ψηφιστούν στην Βουλή τα μέτρα για φέρετρο, ουδείς λόγος αδυναμίας συντρέχει! Θα γίνουν εκλογές και μέχρι το τέλος του 2017 θα φας στην μάπα Τέταρτο και Πέμπτο Μνημόνιο μαζί. Πώς το λένε αυτό στην καταναλωτική σου ψύχωση; Οικογενειακή συσκευασία; Έχουν οι ξένοι ρεζέρβα και τον ΚΟΦΤΗ. Μπορεί να μπει σε δράση και από το τέλος του 2017! Ξέχασες τον ΚΟΦΤΗ; Για αυτό είμαι εγώ, να στον θυμίζω!

Είναι και το παραμύθι των αντίμετρων, που θα εξουδετερώσουν τα μέτρα και τάχα η αξιολόγηση θα κλείσει με μηδενικό κόστος! Πόσο ηλίθιο σε περνάνε, όχλε; Ολοένα πιο πολύ! Ανάτρεξε στην επιχειρηματολογία, που σέρβιραν τα προηγούμενα χρόνια οι ξένοι αφέντες με τις ντόπιες μαριονέτες, που κατ΄ ευφημισμό λέγονται πολιτικοί και τα κακοπληρωμένα ή απλήρωτα πλέον βαποράκια τους, που αποκαλούνται, πάλι κατ’ ευφημισμό, δημοσιογράφοι. Αμέσως θα καταλάβεις ότι βρίσκεσαι στο τέταρτο στάδιο της κοινωνικής άνοιας! Το ξαναλέω μπας και το εμπεδώσεις: Πόσο πανίβλακα σε περνάνε; Οι ντόπιοι γερμανοτσολιάδες με τον ροζέ φερετζέ, όχι τα ξένα αφεντικά. Αυτά συνεχίζουν το θανατηφόρο πείραμά τους, βάσει σχεδίου μέχρι τέλους, έως ότου το πειραματόζωο ψοφήσει.

Τί να κάνεις τα συσσίτια, την ενίσχυση αστέγων, την γλίσχρη μείωση φορολογίας επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς για φτωχούς κι άλλες ΣΥΡΙΖΑίικες παπαρολογίες, όταν μισθός και σύνταξη γίνουν φιλοδώρημα; Θα σε κάνουν φτωχοδιάβολο και θα σου δίνουν ελεημοσύνη τα σκουλήκια της Ευρώπης (να ... πνίξουν τις τύψεις) κατ’ εντολή των Αμερικάνων! Διακονιάρης, μα με νεοναζιστικό ευρώ, ενταγμένος στα κρεματόρια του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που κατ’ ευφημισμόν και για την εξαπάτηση των όχλων βαφτίστηκε Ευρωπαϊκή Ένωση. Τί θα σε ωφελήσει, ρε ζωντόβολο, αν προταθεί η αποπληρωμή του χρέους (που ποτέ δεν είχες) σε 40 ή 60 χρόνια; Την «πρόταση» θα βράσεις στο τσουκάλι να ταΐσεις τα παιδιά σου; Ξεσηκώσου, ηλίθιε όχλε, γίνου Λαός, πάρε τον δρόμο της ταξικής πάλης. Κάψε την Γκραικυλία απ’ άκρου σ’ άκρο, απελευθέρωσέ την από τους ξένους δυνάστες. Ανάστησέ την, κάνε την πάλι Ελλάδα!

332cΜε 10 μήνες καθυστέρηση θα σου δώσουν την πρεζοδόση, που θα πάει στα ξένα αφεντικά, ούτε μυρωδιά θα νοιώσεις από τα 8 δισ. ευρώ, που θα χρυσοπληρώσουν τα εγγόνια σου. Ευτυχώς θα έχει γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! Πάνω από 4 δισ. ευρώ πήγαν στις τσέπες ξένων για υποτιθέμενα τοκοχρεολύσια το σχεδόν ένα έτος των πέτσινων διαπραγματεύσεων για την αξιολόγηση. Τώρα πια και χωρίς πρεζοδόση σε στύβουν σαν λεμόνι από χιονιά καμένο, να βγάλουν και την τελευταία σταγόνα. Κι όσο τα αφεντικά βλέπουν ότι κάτι βγαίνει στον λεμονοστύφτη, τόσο στύβουν! Περίπου 5 δισ. ευρώ είναι τα μέτρα για φέρετρο του τέταρτου Μνημόνιου. Πάνω από 50 δισ. ευρώ ληστεύτηκαν από τους συνταξιούχους τα τελευταία πέντε χρόνια και πήγαν στις τσέπες των ξένων αφεντικών.

Αυτά ποτέ δεν στα λένε όμως, τα βαποράκια, που αποκαλούνται κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι. Το πρόγραμμα, που μετά από κοπιαστικές διαπραγματεύσεις (πίνανε τσάι και μίλαγαν πώς θα την φέρουν καλύτερα στους μαλάκες της Γκραικυλίας!) υπέγραψε το τσι(π)ράκι της Frau Hitler ήταν 85 δισ. ευρώ, από αυτά σου «δώσανε» 35 δισ. ευρώ, τα άλλα τα διαχειρίζονται εις υγείαν του κορόιδου οι δανειστές σου, πλην σ’ έχουν χρεώσει 85 δισ. ευρώ. Άμα είναι να σωθείς, κοστίζει παραπάνω! Το δαιμόνιο της φυλής των σκλάβων! Μην παραπονιέσαι, όλα γίνονται δημοκρατικά! Έστειλαν τ’ αφεντικά γραμμένες τις ορέξεις τους μέχρι το 2023 σε 123 σελίδες στα αγγλικά και οι προδότες έσπευσαν (στο όνομα του Ξένιου Δία) να τα μεταφράσουν, να τα κάνουν Μνημόνιο 950 σελίδων, να το δώσουν στα πρόβατα του Κοινοβουλίου να ψηφίσουν! Εφτά χιλιάρικα το μήνα, χωρίς τα εξτραδάκια, είναι να χάνονται στην κρίση; Άκρον άωτο της ανεξαρτησίας εκτός από δημοκρατίας: Μέγαρο Μαξίμου = Κέντρο Μετάφρασης Εντολών Ξένων Αφεντικών.

332dΠαράνομες οι περικοπές συντάξεων από το 2019 – γνωμοδότησε το Ελεγκτικό Συνέδριο, αλλά οι πολιτικές μαριονέτες στην Αποικία βρήκαν την λύση. Όχι, που θα δυσαρεστήσουν τ’ αφεντικά τους. Δήλωσαν κατηγορηματικώς ότι οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει ανησυχία για τα νέα μέτρα για φέρετρο, που θα ψηφιστούν, να μπει η Γκραικυλία πιο βαθιά στον τάφο του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ. Ούτε, όμως, το ίδιο το Ελεγκτικό Συνέδριο άφησε αμφιβολίες για το ποιόν του, κυρίως για την... σαφή διάκριση των εξουσιών στην δημοκρατία (της Μπανανίας)! Αποφάνθηκε ότι είναι παράνομες οι διαδοχικές ανανεώσεις συμβάσεων των εργαζομένων στον Δημόσιο τομέα και θα πρέπει να επιστρέψουν τις αμοιβές, που έλαβαν τα τελευταία δύο έτη.

Πολύ σωστή απόφαση! Τί μας χρειάζονται γιατροί, νοσοκόμες, οδοκαθαριστές, πυροσβέστες, εργαζόμενοι σε κοινωφελείς οργανισμούς κι άλλοι αργόμισθοι σε μια αποικία; Άσε, που εμποδίζουν, δεν αφήνουν να πεθάνουν χιλιάδες συμπολίτες, που τους τρέφει το κράτος με θηριώδεις συντάξεις. Αποθέωση της διάκρισης εξουσιών! Η νομοθετική θεσπίζει τις παρανομίες, τα αντιλαϊκά μέτρα, τις φασιστικές ντιρεκτίβες των ξένων αφεντάδων. Η εκτελεστική φροντίζει με ευλάβεια, κυρίως επαναστατικό ενθουσιασμό να τηρούνται καταλεπτώς. Η δικαστική αναλαμβάνει να δικαιολογεί, να αθωώνει τις προηγούμενες, συν τις δικές της παρανομίες, να συνεχίζεται εσαεί η... δημοκρατική ανέλιξη της κοινωνίας. Άμα είσαι Μπανανία, δεν φτάνει να φαίνεσαι, οφείλεις να το πιστοποιείς εμπράκτως για να μην κακοκαρδίζονται τα ξένα αφεντικά. Αποθέωση του δαιμόνιου της φυλής, που έχουν στα γονίδιά της οι αιώνες γραμμένο: ΡΑΓΙΑΣ!

------------

Υ. Γ. Εφτά χρόνια από το έγκλημα της MARFIN κι ούτε φωνή; ούτε ακρόαση! Άκρα του τάφου... κ.λπ. Γιατί δεν πιάνονται οι ένοχοι; Μα γιατί είναι «μπάτσοι», «δικά τους παιδιά», «γνωστοί άγνωστοι»! Ακούσατε κάτι για ηθικούς αυτουργούς, που κλείδωσαν δύσμοιρους απεργοσπάστες στην τράπεζα; Δεν αφήνει το... δαιμόνιο της φυλής των σκλάβων!


 

16 Μαΐου 2017


Γάλλος ζιγκολό

331aΚρίμα, που δεν βγήκε η Λεπέν στην Γαλλία, να γελάσουμε γοερά! Όχι πως δεν θα έβγαινε, αν ήθελε ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το παγκόσμιο Κεφάλαιο! Με τα τσαρούχια θα πρώτευε. Αλλά βολεύει για την ώρα ο χρηματιστής ζιγκολό. Πού κατάντησε η Ευρώπη! Όχι ότι ήταν καλύτερη στον 20ο αιώνα ή και παλιότερα! Κρατούσαν τα προσχήματα, τον κοινωνικό, κομματικό, φερετζέ του λαοπρόβλητου ηγέτη. Πάνε αυτά! Ο γαλλικός όχλος διάλεξε ανάμεσα σε ακροδεξιό χρυσοκάνθαρο και μακιγιαρισμένη φασίστρια. Ισχυρότατο καλπάζον οιδιπόδειο σύμπλεγμα: Η μια «σκότωσε» τον πατέρα της. Ο άλλος παντρεύτηκε την μάνα του, που μοιάζει για γιαγιά του. Ακριβώς όπως αξίζει στην γρια πουτάνα, που λέγεται Ευρώπη! Γηραιά ήπειρο δεν την λένε; Ταμάμ!

Οι όχλοι του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, πανηγυρίζουν με τις εξουσίες τους ανακουφισμένα: Νίκησε η δημοκρατία! Έτσι ονομάζεται κατ’ ευφημισμόν η δικτατορία, ο απόλυτος φασισμός τραπεζικού - χρηματιστικού κεφαλαίου, που ανεβάζει στην κορυφαία πολιτική καρέκλα της κάθε χώρας κι αποικίας τον κάθε τυχάρπαστο φασουλή, αρκεί να είναι πιόνι του, να τον κρατά σφικτά στο χέρι με χαρτιά και ντοκουμέντα, να τον ελέγχει. Ανεμίζουν το παραμύθι ότι ο Μακρόν έσπασε τα ρεκόρ: Έγινε πρόεδρος της Γαλλίας χωρίς κόμμα και μηχανισμό. Ουδέν ψευδέστερο!

331bΚαι πανίσχυρο κόμμα και σιδερένιο μηχανισμό διέθετε. Του δόθηκε προς στιγμήν. Ήταν ο Μακρόν ανέκαθεν μίσθαρνο όργανό του: Ο μηχανισμός του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού! Υπάρχει ισχυρότερος στον Δυτικό νεοβάρβαρο κόσμο; Υπάρχει πιο «κόμμα» στον καταρρέοντα καπιταλισμό; Κατάντημα για τον άνθρωπο! Ο Καπιταλισμός για να μην τον έχει εχθρό, τον μεταβάλλει σε πίθηκο με την αχαλίνωτη τεχνολογία! Δίχως προοδευτική ιδεολογία, ταξική συνείδηση, πολιτική, αισθητική και πολιτιστική ανέλιξη, δίχως αυτά, που τον έκαναν άνθρωπο στον διαρκή αγώνα για προκοπή! Όχι, δεν εξέλιπε η ταξική μάχη! Σκεπάζεται με οθόνες. Όταν ξεσπάσει ταξική σύγκρουση, πιθανότατα με αφορμή τον Γ’ Πόλεμο, θα είναι τότε καθοριστικές οι τάξεις, όπως και αν τις ονομάζουν τότε.

Πάλι θα πρυτανεύσει το μέγιστο Λενινιστικό καθήκον, όπως και να λέγεται τότε: Όταν ξεσπά πόλεμος ο λαός κάθε ανεξάρτητου, ελεύθερου κράτους (εξαιρούνται οι αποικίες) έχει χρέος να τον μετατρέψει σε εμφύλιο, να πάρει στα χέρια την εξουσία, όπως και να βαφτίζεται τότε η επαναστατική δράση. Τότε κάθε όχλος έχει καθήκον ραγδαία να μετεξελιχθεί σε λαό, ν’ αναδείξει χαρισματικό ηγέτη, να εκπληρώσει τους ταξικούς του στόχους, έστω και στην πρωτόγονη κομμουνιστική κοινωνία, έστω αν ο Τέταρτος Πόλεμος γίνει με τόξα! – για να κλέψουμε τον Μέγα Αϊνστάιν.

331c«Μακρονικότεροι» του Μακρόν στην Γκραικυλία πανηγυρίζουν: Η Γαλλία ψήφισε δημοκρατικά και Ευρωπαϊκά. Κι εγώ ρωτώ όπως πάντα κυνικά: Πόσο καριερίστας ψυχάκιας, πολιτικά ανήθικος και αναίσθητος (με την αισθητική έννοια), να είσαι 39 ετών και να παντρευτείς μια εξηνταπεντάρα γιαγιά σου, τουλάχιστον στην φάτσα; Πολιτικός ζιγκολό, αφήνω την οικονομική διάσταση, που είναι δεσπόζουσα. Μη μου πείτε τώρα για μεγάλους έρωτες και άλλες μαλακίες. Στην πολιτική, στην οικονομία υπάρχουν μόνο... λεφτά αισθήματα! Το άλλο; Είναι ο ακροδεξιός χρηματιστής ο νεώτερος πρόεδρος από την εποχή του Ναπολέοντα! Εννοούν τον Βοναπάρτη; Εκεί, όπου είχε κατουρήσει ο Μέγας Ναπολέων φύτρωσε (καθυστερημένα) ο ζιγκολό Μακρόν!

Σημεία των καιρών! Λείπουν οι αξιόλογοι, ικανοί, καπάτσοι ηγέτες, έστω οι μέτριοι και υποφερτοί! Ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο διαλέγουν πλέον από τον κατιμά, από το τρίτο ράφι, από την πληθωρική σαβούρα. Σε κάποιο κανάλι πήρε τ’ αφτί μου πως είπαν: «Με βηματισμό Ομπάμα». Δέσαμε τώρα! Σύγκριση με τον πιο αιμοσταγή Πρόεδρο των Η.Π.Α. μετά το 1945; Ωραία πρότυπα προβάλει ο καπιταλισμός! Στην περίπτωση Μακρόν έχουμε τραπεζίτη – χρηματιστή, απευθείας μαριονέτα, βαποράκι του συστήματος, «τσάτσο» - τον λέμε οι «ρεμπέτες». Όσο για την κατά σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα γηραιότερη συμβία του, γιαγιούλα ή μαμάκα, αξίζει τον κόπο να... θυσιαστεί να γίνει ολάκερη προεδρίνα. Πώς τραγουδούσε ο αείμνηστος Λουκιανός; «Ένας γάμος ως προίκα σωστός». Στην εν λόγω περίπτωση ταιριάζει αμφιπλεύρως... Όχι τίποτα άλλο, αλλά μελαγχόλησα σφόδρα και γέλασα συνάμα ενθυμούμενος ότι για το άγαλμα της Γαλλικής Δημοκρατίας είχε πάλαι ποτέ αισθησιακά ποζάρει η τότε σεξοβόμβα Μπριζίτ (Μπαρντό)!


 

09 Μαΐου 2017


Δεν είσαι και Τουρκία!


news330dΣ
εβντάς κι αυτός του όχλου της Γκραικυλίας για τις εξελίξεις στην Τουρκία! Ούτε για τις εσωτερικές φρικώδεις εξελίξεις χύνονται τόσα (κροκοδείλια) δάκρυα! Έχουν λύσει όλα τα προβλήματα και αναλαμβάνουν ειδικές αποστολές (κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών) να φέρουν... στον ίσιο δρόμο της δημοκρατίας και τους Τούρκους, να τους γλυτώσουν από τον «σουλτάνο», όταν αυτοί έχουν στον σβέρκο για σχεδόν 600 χρόνια ξένους επιβήτορες! Τί κι αν από την μια όχθη του Αιγαίου υπάρχει ένα κυρίαρχο, ανεξάρτητο κράτος, μια ισχυρή περιφερειακή δύναμη και από την άλλη μια χρεοκοπημένη αποικία, αθλιέστατο πειραματόζωο! Σταυροφόροι της νεοναζιστικής... δημοκρατίας του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που λέγεται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση! Τί κι αν ψήφισε πάνω από 80% του πληθυσμού, όταν οι πλειοψηφίες στο Δ’ Ράιχ είναι «πέτσινες» της τάξεως του 40 - 60% των κατοίκων κάθε χώρας! Τί κι αν έγινε σκληρό ντέρμπι, μόλις 51,5% έναντι 48,5 επικράτησε ο Ερντογάν, όταν εδώ με χίλια βάσανα, μόλις με το δημοκρατικότατο και συντριπτικό 35% ανέδειξαν οι ξένοι αφεντάδες έναν προκλητικά ημιμαθή καριερίστα, που εμφορείται και δρα με τις αρχές του πολιτικού τσογλανισμού και πουλά ακόμα και την μάνα του για να μείνει για λίγες ακόμα εβδομάδες στην καρέκλα του θαλαμοφύλακα.

Ούτε τα προσχήματα κράτησαν τα εγχώρια βαποράκια, που αποκαλούνται, πάλι κατ’ ευφημισμό, δημοσιογράφοι. Με μια φωνή, ταυτοπροσωπία, που έλεγε και ο γελωτοποιός της ρωμιοσύνης Χάρρυ Κλυνν. Διχασμένη χώρα η Τουρκία. Τί λέτε, ωρέ, άθλιοι γερμανοτσολιάδες; Τουλάχιστον είναι «χώρα» και όχι πειραματόζωο και αποικία! Τους καημένους τους Τούρκους! Πραγματικά είναι για... λύπηση! Έχουν ακόμα ηγέτες, έστω και «μονόφθαλμους», που βασιλεύουν ανάμεσα στους τυφλούς φασουλήδες του Δ’ Ράιχ και όχι ξενόδουλες μαριονέτες, που κάνουν κωλοτούμπες προς τέρψη των αφεντικών. Και πού; Σε μια περιοχή, που παίζονται ένα σωρό μεγάλα και δολοφονικά παιχνίδια του Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου! Δεν έχουν –άμοιροι Τούρκοι!- πρώτη... φορά αριστερά, να κάνει το ΟΧΙ (63%) ΝΑΙ με καινούρια επαχθέστατα Μνημόνια! Χώρια, που έγινε νοθεία στο δημοψήφισμα! Δεν έχουν οι κακομοίρηδες την μεγάλη... δημοκρατική (καλπονοθευτική) εμπειρία της Δύσης!

news330cΠώς το ξέχασα, ρε γαμώτο! Μια φορά κι ένα καιρό στην Γκραικυλία μέχρι τις 9 το βράδυ πλειοψηφούσε ο Κώτσος ο Καραμανλής και μετά τις 12 (όλα τα φαντάσματα βγαίνουν μεσάνυχτα) μπήκαν στις κάλπες... αερομεταφερόμενα ψηφοδέλτια από την Κύπρο κι άλλες αλλοδαπές δυνάμεις και μας προκύψει πάλι... δημοκρατικότατα ο Σημίτης, ο άνθρωπος, που με πλαστά στοιχεία, με απάτη, κατ’ εντολήν των ξένων, έβαλε την αποικία στο νεοναζιστικό ευρώ. Με ψευδή στοιχεία την πάρκαρε στο Δ’ Ράιχ ο θείος του Κώτσου, που τον βαφτίσανε «Εθνάρχη», ομοίως ο Γιωργάκης στα Μνημόνια, άλλα μην το κάνουμε θέμα, για την Τουρκία μιλάμε... Κοντή μνήμη! Δις στην σύγχρονη κοιτίδα της... δημοκρατίας παραβιάστηκε η βούληση του όχλου, αν και εκεί το φασιστικό σύστημα είναι γερά τσιμενταρισμένο με τον κοινοβουλευτικό φερετζέ, ώστε να μην επιτρέπονται «λάθη». Την μια φορά ο όχλος ψήφισε Γκορ και έφαγε στην μάπα τον γιο Μπους, τον αποκαλούμενο ηλίθιο (όχι του Ντοστογιέφσκι) και τώρα τρώει Ντόναλντ (Ντακ) αντί κερατωμένης, που πήρε μερικά εκατομμύρια ψήφων παραπάνω.

Μην ξεφεύγουμε! Για την δόλια Τουρκία μιλάμε, που στερείται δημοκρατίας... Κι όχι μόνο! Της λείπουν τα ευρωπαϊκά ιδανικά «μας», η παράδοση του διαφωτισμού «μας» και του πολιτισμού! Ξέρετε τί είναι να συνοψίζονται τα «ιδανικά σου» αρχικά στο ξεπαστρεύω εκατομμύρια ντόπιους σε μια ήπειρο, κατόπιν κάνω σαπούνια ανθρώπους; Δεν ματάδε η γη ολάκερη από τότε, που κρύωσε και έβγαλε χορτάρια τέτοιον πολιτισμό - διαφωτισμό! Χωρίς ντροπή, προπαντός σεβασμό στην ιστορία και πάλαι ποτέ πνευματική ακμή του τόπου, καμαρώνουν ανά τους αιώνες οι δικοί μας γερμανοτσολιάδες και πάσης φύσεως προδότες ότι τάχα «από μας» πήρανε οι Ευρωπαίοι δολοφόνοι και τα «αποβράσματά τους, οι Αμερικάνοι, τα φώτα για τέτοια, τόσο μεγάλη πολιτιστική έξαρση, για τον διαφωτισμό του εξαφανίζω λαούς! Αλλά για την φουκαριάρα την Τουρκία μιλάμε τώρα, ας μη... λαϊκίζουμε!

news330f«Ένας Σουλτάνος, δυο Τουρκίες», «Ο Σουλτάνος του διχασμού», «Εκλογική νίκη, πολιτική ήττα», «Γιαλαντζί Σουλτάνος σε διχασμένη χώρα», «Σουλτάνος με τους μισούς Τούρκους απέναντί του» - ομοβροντία τίτλων φυλλάδων, που αποκαλούνται κατ’ ευφημισμόν εφημερίδες! Ομοφωνία ραγιάδων, η σκλαβιά αφαιρεί κάθε υπόνοια πρωτοτυπίας! Τις βάζουν τα ξένα αφεντικά να ουρλιάζουν ομοθυμαδόν για υποθέσεις ξένες, για να κάνουν τον όχλο της Αποικίας (μολονότι κοιμάται του καλού καιρού) να ξεχνά προς στιγμήν το κατάντημά του. Είναι ενταγμένο το όλο κόλπο στο δια της οθόνης και λοιπών Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) ψεκασμό του στην εν λόγω περιπτώσει με την ολέθρια αντίληψη: Υποφέρω, αλλά είμαι καλά σε σχέση με άλλους. Κοίτα τί γίνεται στην Τουρκία, στην Βενεζουέλα, στην Β. Κορέα, στην Συρία, στην.... Εδώ μπορεί να μην έχουμε να φάμε, αλλά είμαστε... δημοκρατική Ευρώπη! Το ότι όλα τα παραπάνω είναι ανεξάρτητα, ελεύθερα κράτη, ενώ εσύ σκλαβωμένη στους ξένους πορδή είναι μια ασήμαντη... λεπτομέρεια. Και επιτέλους. Μη ρέπουμε στην συνωμοσιολογία! Η δυστυχισμένη Τουρκία μας... ταλανίζει.

Παρένθεση. Συστηματικός αναγνώστης της ιστοσελίδας, με μήνυμα μου τα «χώνει» χοντρά, υβριστικά (μάλλον απελπισμένα!) γιατί τάχα υποστηρίζω «κάθε δικτάτορα και δικτατορίσκο ανά τον κόσμο υπηρετώντας την μονομανία μου τάχα να κατατροπώνω τον Δυτικό πολιτισμό, να ταπεινώνω την πατρίδα αξιοποιώντας την δεινή της θέση»! Για τις αναφερθείσες χώρες έχω γράψει για τα γεωπολιτικά παιχνίδια, με θύματα τους όχλους - λαούς. Για τον Δυτικό Πολιτισμό, έχω θέση τεκμηριωμένη, όχι στηριζόμενος στην παραποίηση ή εκμετάλλευση όμορφων, πλην ιστορικά άχρηστων και σαχλών μύθων, ο Δίας έκλεψε την Ευρώπη και άλλα χαζά. Για την πατρίδα, σας την χαρίζω όπως την καταντήσατε! Ανέκαθεν ήμουν και ως το τέλος θέλω συνειδητά να είμαι, πολίτης του κόσμου με ελληνόφωνο πολιτισμό! Η ουσία της παρένθεσης τώρα: Κάθε σύστημα, που βρίσκεται σε παρακμή, όταν έχουν μαζευτεί οι δυνάμεις για την δια του πολέμου καταστροφή του (κάθε σύστημα, εν προκειμένω ο καπιταλισμός) αμύνεται σκληρά, αρνείται τον εαυτό του, προσπαθεί να παρασύρει τα πάντα στον όλεθρό του. Στον κόσμο, όχι μόνο δεν υπήρξε ποτέ «καθαρή» δημοκρατία ή ελευθερία, όχι μόνο αμφότερα, όπως και παν κοινωνικά επιστητό, είναι ταξικά μεγέθη, αλλά και σήμερα οι κατακτήσεις των λαών δολοφονούνται στην πάγκο του χασάπη, του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου, αφού αυτοί είναι τώρα του κόσμου κυρίαρχοι. Η όποια κολοβή ταξική δημοκρατία και ελευθερία είναι κενό γράμμα, μόνο οι φερετζέδες αλλάζουν. Εδώ έχουν μανδύα κοινοβουλευτικό, εκεί θρησκευτικό, πάντως τρύπιο παντού και σκοροφαγωμένο. Να διαλέξουμε φερετζέ; Αυτός... μας διαλέγει! Μέχρι να γίνει ο μεγάλος και ζωοφόρος πόλεμος, είτε με όπλα, είτε με την φύση, το πιθανότερο θα συνδυαστούν αμφότερα, για να ξαναρχίσει με άλλους όρους η ζωή, να αναγεννηθεί η γη, με ή χωρίς τον άνθρωπο, δεν έχει καμιά σημασία στην αέναη ροή του τίποτα, του χάους, που μεταλλάσσεται στο παν.

news330hΠαρένθεσης αυλαία. Έρχεται, άλλωστε, μεγάλο ιωβηλαίο: 2021! Όχι της χαμένης επανάστασης, αλλά των σχεδιασμών των ξένων αφεντάδων, που απαιτούν άμεση και σύμφωνα το πρόγραμμα ολοκλήρωση του φρικτού πειράματος Γκραικυλία! Θέλουν μέχρι το έτος αυτό να γίνεις Βουλγαρία ή Ρουμανία: Μισθοί 350 ευρώ (αν υπάρχει δουλειά) και συντάξεις 300 (αν προλάβεις να γεράσεις)! Τζάμπα σε έχουνε σκλάβο, 400 στους Τούρκους και 200 στους Ευρωπαίους και Αμερικάνους. Πρέπει να κάνεις και συ θυσίες για την μεγάλη τιμή να είσαι «Δυτικός». Τ΄ αφεντικά δεν υπολογίζουν συμβολισμούς, αλλά δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας! Δεν θα πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα, διακηρύττει ο Θαλαμοφύλακας - Πινόκιο κι η μύτη του κοντεύει να φτάσει στην Κωνσταντινούπολη –συγνώμη, ανήκουμε στην Δύση, να πάει ίσα με τις Βρυξέλλες! Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμα αυτά που εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες έχουμε γράψει σε αυτό το μετερίζι, τα νέα μέτρα για φέρετρο έχουν επίκεντρο τις συντάξεις.

Να δούμε –λένε οι ξένοι επιβήτορες της Γκραικυλίας- τί θα γίνει αν κόψουμε το δεκάρικο, που δίνει κάθε μέρα στον εγγονό η γιαγιά στον εγγονό; Θα σταματήσει η... χρηματοδότηση νεοπαγών οικογενειών από συντάξεις γονέων και παππούδων, όταν αυτές είναι γλίσχρο φιλοδώρημα; Μην το ξεχνάτε: Το πείραμα θα πάει μέχρι τέλος. Μέχρι να πεθάνει το πειραματόζωο, η μόνη λύτρωσή του, εφόσον κοιμάται και δεν ξεσηκώνεται να αποτινάξει τον ζυγό της σκλαβιάς του. Γιατί είμαι βέβαιος, ηλίθιε, διεφθαρμένε και δια της οθόνης πολλαπλώς ψεκασμένε όχλε, ότι θα μείνεις απαθής ακόμα και στον αργό, βασανιστικό σου θάνατο; Στήνονται διάφορα κόλπα με κοινό παρανομαστή τελείωσε ο χρόνος για τον τρέχοντα δοσίλογο θαλαμοφύλακα, πρέπει να έρθει επόμενος να κάνει την δίχρονη το πολύ τρίχρονη θητεία του, με όπλο και μοχλό διαδοχής τη περίφημη αξιολόγηση!

news330jΣτήνεται το σκηνικό του «κόφτη» και συναφή τερτίπια. Με πλαστά στοιχεία για πρωτογενές πλεόνασμα, ανάπτυξη, ελλείμματα προϋπολογισμού, για... μαύρες τρύπες στην οικονομία (αυτές της κοινωνίας δεν ενδιαφέρουν τις εταίρες μας)! Ποιος τα μετράει όλα αυτά και με ποια αξιόπιστα εργαλεία και κίνητρα, ρε ηλίθιε όχλε; Ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός με τα τσιράκια, το Δ΄ Ράιχ; Αυτοί, που τάχα κάνανε λάθος (σκόπιμα ήταν όλα!) στην εξίσωση, στον τύπο υπολογισμού του χρέους και στα μέτρα, που θα έφερναν ανάπτυξη; Πάλι όλα στήνονται για να εφαρμοστούν όχι από το 2019 – 2020 τα νέα μέτρα για φέρετρο, που υποτίθεται δεν θα παρθούν, αλλά άμεσα, από το τέλος του τρέχοντος έτους. Παράδειγμα: Δίνουν πλεόνασμα για το 2016 περί τα 6.9 δισεκατομμύρια ευρώ. Από αυτά μόνο τα περίπου 900 δισ. ευρώ υποτίθεται ότι πήγανε στην οικονομία της Γκραικυλίας, τα υπόλοιπα 6 δισ. ευρώ τα έκλεψε το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ και η Frau Hitler. Πρόσθεσε περίπου 8 δισ. ευρώ, που θα πληρώσεις το θέρος για το χρέος, είτε πάρεις την πρεζοδόση μετά από επιτυχής αξιολόγηση, είτε στύψουν περαιτέρω τους ραγιάδες, μας κάνει άλλα περίπου 14 δισ. ευρώ για τα ξένα αφεντικά από την πολλαπλώς καθημαγμένη Γκραικυλία.

Αλλά μην στεναχωριέσαι ηλίθιε, διεφθαρμένε και δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε της Γκραικυλίας! Δεν τρέχει κάστανο – που λένε στο χωριό μου! Έρχεται η πολυπόθητη ανάπτυξη, που ήταν σταματημένη χρόνια σ’ ένα κόκκινο φανάρι στο Βερολίνο! Ό έστι μεθερμηνευόμενον: Έρχονται καλπάζοντας συντάξεις φιλοδώρημα. πώς το είπε ηλίθιος γερμανοτσολιάς κατ’ εντολή των αφεντικών; Αντί να παίρνει το κατοστάρικο της γιαγιάς ο εγγονός, καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος, διάβαζε στην Frau Hitler! Συμφωνούμε απόλυτα σε συνδυασμό με την επικείμενη μείωση του αφορολογήτου. Δεν είναι δυνατόν να παίρνεις μεγάλους μισθούς και να παραμένεις φοροφυγάς! Μην κλαις όμως ραγιά μου! «Τ’ αγαθά κόποις κτώνται». Επιτέλους δεν είσαι Τουρκία, Βενεζουέλα, Β. Κορέα, δεν είσαι Συρία ή Αργεντινή, δεν είσαι... Μόνο μια άθλια, χρεοκοπημένη ΑΠΟΙΚΙΑ!


 

20 Απριλίου 2017


Πού πας, ρε Καραμίχαλε ραγιά!

news329aΑν ήμουν Τούρκος θα χειροκροτούσα φανατικά τον Τ. Ερντογάν, επειδή με τρόπο αποφασιστικό, χωρίς διπλωματικό καθωσπρεπισμό υπερασπίζεται τα γεωπολιτικά της χώρας του συμφέροντα. Όντας Πολίτης του Κόσμου Ελληνόφωνου Πολιτισμού θεωρώ ότι είναι μετρίων ικανοτήτων, πλην στην Ευρώπη των τυφλών και ανίκανων μαριονετών ο μονόφθαλμος βασιλεύει. Με άλλη ευκαιρία έγραψα ότι αν... στύψουμε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες, που το παίζουν τάχα ταγοί του λεγόμενου Δυτικού κόσμου, μισός Ερντογάν ή Πούτιν δεν βγαίνει. Εκείνο, που με ξενίζει είναι τί έχουν πάθει οι κάτοικοι της Γκραικυλίας και κάνουν σαν μαινάδες, όταν ο Ερντογάν τα χώνει χοντρά και βρίζει τους Ευρωπαίους φασουλήδες! Γιατί γίνονται βασιλικότεροι του βασιλιά, νεοναζιστικότεροι των ναζί;

Μαντεύω τον λόγο, γνωρίζω γιατί βαυκαλίζονται με πομπώδεις πλην ανούσιες ονομασίες, «σουλτάνος» κι άλλες, αλλά σπεύδω να σημειώσω ότι μια τέτοια τακτική εκτόνωσης στην... ονοματοδοσία είναι άκρως επικίνδυνη ιδιαίτερα αν πρόκειται για την διπλωματική, γεωπολιτική κονίστρα. Προφανέστατα ζηλεύουν οι κάτοικοι της αποικίας γιατί η γείτονα χώρα είναι ανεξάρτητο κράτος και μεγάλη περιφερειακή δύναμη, με όλα τα κρίσιμα εξωτερικά και εσωτερικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει, ενώ αυτοί είναι διαχρονικά ραγιάδες. Ζηλεύουν, που ο Ερντογάν τολμά να πει μεγάλες ιστορικές αλήθειες, ανεξάρτητα για ποιον λόγο το κάνει και τί παιχνίδια παίζει. Φθονούν επειδή λέει αυτά, που θα ήθελε κατά βάθος να πει κάθε ραγιάς της Γκραικυλίας για τα δεινά από τους Ευρωπαίους κατακτητές και τα αφεντικά τους, τα πάλαι ποτέ «αποβράσματά» τους, τους Αμερικάνους Ιμπεριαλιστές.

news329bΠερίμενες τον Ερντογάν, ηλίθιε, διεφθαρμένε, πολλαπλώς ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, να... μάθεις ότι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός με τα ευρωπαϊκά τσιράκια του, πρώην αποικιοκράτες, μαζί με το Παγκόσμιο Κεφάλαιο είναι αιτία για τα δεινά και το κατάντημα της μάνας του πολιτισμού Ανατολής; Ότι εδώ και τετρακόσια χρόνια παντοιοτρόπως την καταληστεύουν, ότι πνίγουν στο αίμα την ανθρωπότητα για να ζει καλά το πέντε ή το δέκα της εκατό της γης, οι χαραμοφάηδες της Ευρώπης και της Β. Αμερικής; Αγνοείς ότι είναι σταυροφόροι, ναζί - νεοναζί, δολοφόνοι εκατομμυρίων ιθαγενών κατοίκων της αμερικανικής ηπείρου, χρυσοπληρωμένοι δουλέμποροι της Αφρικής, ότι έκαναν δυο Παγκόσμιους πολέμους με πάνω από 70 εκατομμύρια νεκρούς; Ούτε ότι αμερικανικά κοράκια επιτέλεσαν το μέγιστο έγκλημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος, τον πυρηνικό βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι;

Έπρεπε να σου πει κάποια από αυτά ο Ερντογάν, τάχα να τα μάθεις; Δεν ήξερες τα κατορθώματα των ξένων αφεντάδων, τους υπερασπίζεσαι γιατί τάχα ανήκεις στην Δύση και στην Ευρώπη, ενώ στην ουσία είσαι σκλάβος, αποικία, αθλιέστατο πειραματόζωο εδώ και 200 χρόνια; Τρέμεις μη σε διώξουν από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ και το νεοναζιστικό ευρώ! Αδίκως, φουκαρά μου, κόπτεσαι! Το άθλιο πείραμα θα συνεχιστεί και όταν αποφασίσουν τα αφεντικά σου, όταν σου ληστέψουν και το τελευταίο ευρώ, θα σε πετάξουν στημένη λεμονόκουπα. Όπως κάνουν αιώνες. Τότε, αν δεν έχει αρχίσει Παγκόσμιος Πόλεμος, τα αφεντικά θα ξεκινήσουν καινούριο πείραμα, να σε κρατάνε πάντα αγκιστρωμένο χάνο, λόγω της γεωπολιτικής αξίας του οικοπέδου σου!

news329cΜα ο Ερντογάν είναι δικτάτορας, αντιδημοκράτης, καταπιεστής, απολυτάρχης, διώκτης του Τύπου, του κοσμικού κράτους, ισλαμιστής και πάει λέγοντας. Ναι, είναι αυτά κι άλλα τόσα! Ε, και; Έτσι δεν προχωρά ανέκαθεν η ανθρώπινη ιστορία; Αν είναι κάποιος αληθινά χαρισματικός ηγέτης, «Μεγαλέξαντρος», τότε να δεις, πόση... δημοκρατία υπάρχει! Τί καλαμπούρι αυτό της δημοκρατίας και της ελευθερίας! Πού και πότε επί γης υπήρξε, Ελληναράδες; Η ανθρωπότητα προχώρησε και προχωρά με μεγάλα βήματα ΜΟΝΟ με χαρισματικούς ηγέτες. Δεν μιλάω για Ερντογάν και άλλους μέτριους, αναφέρομαι σε «Μεγαλέξαντρους», που μετατρέπουν στιγμιαία τον όχλο σε λαό. «Δημοκρατία λέγεται το πολίτευμα, αλλά αρχή ενός ανδρός»!

Εκτός, αν βαυκαλίζεσαι, ηλίθιε, διεφθαρμένε, ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, ότι έζησες ποτέ εν δημοκρατία! Ο φερετζές αλλάζει! Ούτε αυτός, στην παντοκρατορία του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού! Αφήνουν αμολυτούς τους όχλους, λασκάρουν το σκοινί, ακριβώς επειδή τους έχουν δεσμεύσει τον εγκέφαλο, τους κάνουν σιγά-σιγά πιθήκους. Αν αλλάξει ρυθμό η οικουμένη, αν προκύψουν επαναστατικές δυνάμεις –πριν ή μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο, μετά είναι σίγουρο!- αν κινδυνεύσει το σύστημα –που θα κλυδωνιστεί σύντομα γιατί δεν έχει αξιόμαχο αντίπαλο!- τότε θα δεις, που θα πάει ο φερετζές της δυτικής δημοκρατίας, των δικτύων και των Μέσων Μαζικής Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media). Τότε μακάριοι οι όχλοι – λαοί, που θα τύχει να έχουν «Μεγαλέξαντρους» ν’ αδράξουν ευκαιρία να προασπίσουν τα συμφέροντά τους, να επιβάλλουν τα τετελεσμένα τους! Τα τελευταία 200 χρόνια η Γκραικυλία δεν είχε, όχι χαρισματικό ηγέτη αλλά ούτε καν μέτριο Ερντογάν! Αυτό, μάλλον, πονά τους Ελληναράδες και βρίζουν! Δεν μιλώ για τις ξενόδουλες μαριονέτες, που το παίζουν πρωθυπουργοί, πρόεδροι και άλλοι παράγοντες, θαλαμοφύλακες ραγιάδων!

Υπενθυμίζω μόνο μερικές «προφητικές» αλήθειες, που έχω γράψει εδώ και πολλά χρόνια. Φυσικά και δεν θέλουν ο Ερντογάν και το τουρκικό κατεστημένο εξουσίας να μπουν στο καταρρέον Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση! Απλώς μανουβράρουν, αφενός να προωθούν, όσο μπορούν και έτσι τα γεωπολιτικά συμφέροντα της μεγάλης περιφερειακής δύναμης, αφετέρου να πάρουν όσο γίνεται πιο πολλά χρήματα από νεοναζιστές Κουτόφραγκους. Μιλήσαμε και άλλοτε πώς θα λύσει η Τουρκία για τα συμφέροντά της, μετά το Κυπριακό και το «Αιγαιακό» ζήτημα. Θα πλημμυρίσει, επιλεγμένα, νησιά με χιλιάδες πρόσφυγες, εσύ δεν μπορείς να τους προωθήσεις πουθενά, κατά διαταγήν των αφεντικών σου, θα τους κρατάς εκεί και... Μπίνκο! Προτείναμε λύσεις για αυτά, μην επαναλαμβανόμαστε! Είπαμε για την Ευρώπη: Όταν έρθει «Μεγαλέξαντρος» να ενώσει δέκα, δεκαπέντε εκατομμύρια Μουσουλμάνους, που θα ’ναι στην γριά ήπειρο, τότε η μάχη στις πύλες της Βιέννης ίσως έχει άλλη έκβαση!

news329dΚαι να σου πω κάτι άλλο αυτονόητο για την έως τώρα ροή της ιστορίας, που εσύ με τα ελληναράδικα ραγιάδικα γυαλιά σου, δεν μπορείς να δεις, ή κάνεις ότι δεν βλέπεις, όχλε της Αποικίας; Όταν τεθεί θέμα –πριν ή μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο, σίγουρα μετά!- στον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και στο Παγκόσμιο Κεφάλαιο να διαλέξουν, πάλι θα προτιμήσουν Τουρκία έναντι Γκραικυλίας. Ξανά θα κάνουνε παιχνίδι με το ανεξάρτητο και δυνατό κράτος, παρά με την ψοφοδεή αποικία! Κόψε φτηνούς λεονταρισμούς γιατί είναι άκρως επικίνδυνοι. Μη ξεχνάς ότι εκτός από διπλάσιο, τριπλάσιο, καλά εξοπλισμένο στρατό η Τουρκία έχει 130.000 στρατοχωροφύλακες, που ασκούνται (μάχονται σκληρά) δεκαετίες με τους Κούρδους. Και αυτά τα έχω αναλύσει τουλάχιστον πριν δέκα χρόνια όταν δούλευα σε στρατιωτικά περιοδικά και ως αμυντικός συντάκτης. Όσο για τον Ερντογάν, έχω πει ότι είναι σε οριακό σημείο η πορεία του, ότι σύντομα δεν αποκλείεται να πέσει θύμα πολιτικού ατυχήματος, ότι προκαλεί και πιθανόν να σπάσει το σκοινί. Είναι τόσα χρόνια, πόσο ακόμα να πάει; Μη νομίζετε ότι το τουρκικό σύστημα με την «φαναριώτικη» λογική δεν έχει βρει τον διάδοχο, ότι δεν υπάρχουν 3 – 4 «καθαρόαιμα», που κάνουν εκπαιδευτικές κούρσες και όποιο είναι πιο ικανό...

Σε πιάνει, όμως, θλίψη σαν βάζεις στην ζυγαριά από την μια την πολιτική Ερντογάν κι από την άλλη τα καραγκιοζιλίκια του άνευ Τσί(π)ρας θαλαμοφύλακα της αποικίας Γκραικυλίας. Μανούβρες, τάχα, με ξένα αφεντικά, στην πραγματικότητα στημένο παιχνίδι, όπως το 2015 – 2016, για το πώς θα την φέρουν καλύτερα από πίσω στους ραγιάδες, να τους ληστέψουν περισσότερα. Σειρά έχουν οι συντάξεις, με αντάλλαγμα την παραμονή για κάνα τετράμηνο ακόμα στου Μαξίμου. Είναι και κωλόφαρδος με δεδομένο ότι στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ γίνονται εκλογές μέχρι το φθινόπωρο κι έχουν άλλες προτεραιότητες. Με την συνενοχή, αν όχι έμπνευση, μυστικών υπηρεσιών, του κράτους και του παρακράτους σκηνοθετήθηκε η γελοιότητα με τα «τρομοδέματα», που μας έκανε να κατουρηθούμε από τα γέλια! Πού πας ρε Καραμίχαλε ραγιά ξυπόλητος στ’ αγγούρια!


 

29 Μαρτίου 2017


Γιατί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος;

news328aΓιατί πρέπει να γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, να μη μείνει τίποτα όρθιο, ν’ ανασάνει επιτέλους η γη και να ξαναρχίσει η ζωή από την αρχή; Επειδή οι 2.000 πιο πλούσιοι στον κόσμο έχουν περιουσία πάνω από 7,67 τρισεκατομμύρια και ουδεμία υπάρχει αμφιβολία ότι την έκαναν με τον ιδρώτα του προσώπου τους! Τα στοιχεία είναι του περιοδικού Forbes. Προστίθεται ότι οι δισεκατομμυριούχοι αυξήθηκαν φέτος κατά 13%. Πέρσι ήταν 1.810 και φέτος αριθμούν 2.043. Πολύ απλό να το διαβάζεις, τραγικό σφόδρα να το ζεις. Τρελαίνεσαι μόλις σκεφτείς (υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που έχουνε μυαλό αντί οθόνη!) πόσα εκατομμύρια τόνους αθώου αίματος δισεκατομμυρίων φτωχών κατανάλωσαν τα ελάχιστα βρωμερά σκουλήκια για να γίνουν Κροίσοι ή για να αυξήσουν θεαματικά την περιουσία τους.

Πρέπει να γίνει γενικευμένος πόλεμος να καθαρίσει ο πλανήτης από την σαβούρα του ανθρώπου γιατί ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ πεθαίνουν την πρώτη μέρα της ζωής! Γιατί ο πλουσιότερος της λίστας Forbes, «παράγει» πληροφορική, έχει περιουσία 86,8 δισεκατομμύρια δολάρια, όταν δεκάδες εκατομμύρια παιδιά δεν έχουν τροφή και νερό, ενώ αυτός ο άθλιος θησαυρίζει πουλώντας αέρα κοπανιστό. Τα στοιχεία της Unicef είναι συγκλονιστικά: Έως το 2030 πάνω από 167 εκατομμύρια παιδιά θα ζουν στον κόσμο σε απόλυτη φτώχεια, 69 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών θα πεθάνουν το διάστημα 2016 – 2030 και 60 εκατομμύρια θα είναι εκτός σχολείου. Επειδή 750 εκατομμύρια ανήλικες το ίδιο διάστημα θα παντρευτούν δια της βίας! Επειδή έως το έτος 2040 πάνω από 600 εκατομμύρια παιδιά δεν θα έχουν νερό! Πάνω από 120 εκατομμύρια παιδιά (1 στα 10) θα υποστούν σεξουαλική κακοποίηση.

Δεν σας φτάνουν, θέλετε κι άλλες αιτίες για την αναγκαιότητα να έρθει ο Πατέρας Πάντων Πόλεμος και να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, για ν’ αναστηθεί η ζωή; Ή αυταπατάστε ότι οι καπιταλιστικές ύαινες θα τα ευσπλαχνιστούν και θα τα... αποκαταστήσουν; Μην ακούσω ότι η τεχνολογία, η επιστήμη, είναι παραγωγικέςnews328b δυνάμεις, που θα σώσουν την ανθρωπότητα και άλλες καπιταλιστικές μαλακίες! Η επιστήμη και η τεχνολογία μπορεί να είναι αποφασιστικές παραγωγικές δυνάμεις, όταν υπάρχουν εργοστάσια για την παραγωγή αγαθών προσβάσιμων σε όλη την ανθρωπότητα, να τρέφονται, να ντύνονται, σπουδάζουν, να ζουν αξιοπρεπώς όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη. Σήμερα με ραγδαίο και χυδαίο τρόπο η τεχνολογία είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο στυγνής εκμετάλλευσης των λαών, για ανακατανομή του παγκόσμιου πλούτου από τους πάμπολλους φτωχούς σε μια χούφτα κηφήνων. Και το χείριστο: Η τεχνολογία είναι απόλυτο εργαστήριο μετατροπής του ανθρώπου σε πίθηκο και από εκεί σε μαλάκιο!

Έχουν βρει ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο έωλο παραμυθάκι της κακής χρήσης της τεχνολογίας με κοινοτοπίες τύπου: Και με το μαχαίρι κόβεις, τρως ψωμί, αλλά και μπορείς να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις. Τί λέτε ρε ηλίθιοι! Εξηγείστε μου, λοιπόν, γιατί με το «μαχαίρι» της τεχνολογίας σκοτώνετε μαζικά αντί να χορτάσετε τον ντουνιά με «ψωμί»; Γιατί πάνω από το 70% της καλπάζουσας τεχνολογίας το χρησιμοποιείτε για να κάνετε τον άνθρωπο πίθηκο, ένα 15% είναι αμφίσημης αξίας και μόλις 10 - 15% αποβαίνει κατά κανόνα προς όφελος της ανθρωπότητας; Στην πορεία της ζωής το τελευταίο ποσοστό όχι μόνο διαρκώς μειώνεται αλλά και γίνεται σαθρό πρόσχημα, βιτρίνα για να σκοτώνει πιο μαζικά το «μαχαίρι» της τεχνολογίας. Είναι ταξικό ζήτημα: Ποιος την χρησιμοποιεί και γιατί. Μονόδρομος, όταν μάλιστα η κοινωνία δεν έχει πανίσχυρο αντίπαλο δέος!

Στην 6η θέση του Forbes βρίσκεται ο άρχοντας Μέσων Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) με περιουσία 58,6 δισ. ευρώ, που την απόκτησε και αυτό ιδρώνοντας καθημερινά! Δίκτυα πουλάει ο άνθρωπος να γράφει κάθε ηλίθιος και αγράμματος την ανοησία του και να αυνανίζεται για την... σοφία του. Έχουμε, λοιπόν, 86,8 συν 58,6 ίσον 145,4 δισεκατομμύρια δολάρια για αέρα κοπανιστό, προπαντός μολυσμένο, την στιγμή, που πάνω από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη «ζουν» (διάβασε πεθαίνουν) με... εισόδημα ένα ή δυο δολάρια την μέρα! Ο δεύτερος Κροίσος έχει 77,3 δισ. δολάρια και επαγγέλλεται γενικώς και αορίστως... επενδύσεις, news328cδηλαδή φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο τρίτος, 74,1 δισ. δολάρια, ο μόνος, που κάνει κάτι χρήσιμο, ενδύματα, παρότι ο κόσμος είναι «γυμνός»! Ο πρωταθλητής των Κροίσων είδε την περιουσία του να αυξάνεται σε ένα έτος σχεδόν κατά 28 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πού είναι ο πρωτογενής και ο δευτερογενής τομέας της παραγωγής, με την κλασική οικονομική έννοια και μορφή, που θα θρέψει, θ’ αναπτύξει την ανθρωπότητα καθώς γίνεται αιώνες τώρα; Θέλω να είμαι, όταν ξεσπάσει Παγκόσμιος Πόλεμος -και όσο αργεί, θα συνταιριαστεί με οικολογική – περιβαλλοντολογική καταστροφή- να βλέπω τί σκατά θα τρώνε οι Δυτικοί προηγμένοι ηλίθιοι! Η μήπως νομίζετε ότι η γη θα «ανέχεται» για πολύ τις διαρκώς εντεινόμενες ανωμαλίες στην κατανομή πλούτου, που παράγει, αυτήν την ελεφαντώδη ανατροπή της ισορροπίας του περιβάλλοντος; Θα κάνει ένα ΜΠΡΑΦ, από αυτά, που μόνο εκείνη ξέρει, και θα αποκαταστήσει την ισορροπία, με ή χωρίς ανθρώπους!

Ανάγκη πάσα να γίνει Παγκόσμιος Πόλεμος επειδή η ανθρωπότητα όχι μόνο δεν δύναται να λύσει αυτή την ανισορροπία και ανισομέρεια, αλλά και με παροιμιώδη απληστία την εντείνει μέχρι να διαλυθεί το παν! Ως πότε οι φτωχοί θα γίνονται όλο φτωχότεροι και οι ελάχιστοι πλούσιοι θα καρπώνονται ασύδοτα τον ιδρώτα του πλανήτη, λες και θα τα πάρουν όλα στον τάφο τους; Μέχρι να φάει ο ένας τον άλλο! Απλώς όσο αργείς, Πατέρα Πόλεμε, να ενσκήψεις τόσο πιο καταστροφικός θα είσαι! Θα συνεχιστεί ο πολιτισμός με τόξα! Μα είναι υπολογισμένο, λένε καπιταλιστικά πιθηκάκια με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους, ότι στο άμεσο μέλλον θα ζούμε λόγω τεχνολογίας πάνω από 100 χρόνια. Βιβλίο γράφω με αντεπιχειρήματα. Μια πενιά μόνο! Το φαινόμενο διαρκούς διαστολής – βίαιας διαστολής και κατάρρευσης – επανέναρξης νέου σπειροειδούς κύκλου ισχύει για την ώρα παντού στο σύμπαν.

«Απλώς» δεν θα είναι άνθρωπος το ζωντόβολο, που θα κάνει τα πάντα εικονικά χαϊδεύοντας οθόνη και θα πεθαίνει στα είκοσί του χρόνια από καλπάζουσα, καθολική ατροφία του σώματος, του μυαλού, της ενέργειάς του. Μέχρι να γίνει πάλι μαλάκιο και κατόπιν ανόργανη ύλη για να αρχίσει νέος έμβιος κύκλος. Εκτός αν μας λυπηθεί ο Πατέρας Πόλεμος και προσθέσει νέους εμβόλιμους κύκλους στο επίγειο παιχνίδι του σύμπαντος άνθρωπος και πέτρας. Αργεί, όμως, το τυχαίο, και αν συνεχιστεί αυτό είναι μεγίστης απορίας άξιο τί λογής μαγιά θα μείνει για την συνέχεια...


 

20 Μαρτίου 2017


Ο… πολιτισμός του κάνω σαπούνια τους ανθρώπους!

news327aΠρέπει επειγόντως να γίνει Τρίτος Πόλεμος για να αποκατασταθεί επιτέλους, πιθανότατα από την φύση, όχι από τον άνθρωπο, η τρομερή και πρωτοφανέστατη ανωμαλία του Πρώτου και του Δεύτερου! Μέχρι τότε, κάθε λαός, κάθε δύναμη και αυτοκρατορία, που προκαλούσε πόλεμο, καταστροφή και τελικά ηττάτο κατά κράτος, εξαφανίζετο από προσώπου γης, τουλάχιστον ως κράτος και κατόπιν, αν επέμεινε στην διαλυτική παρουσία στην περιοχή της δράσης του, ως όχλος – λαός. Με τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους, όχι μόνο παραβιάστηκε ο χρυσός ιστορικός κανόνας, αλλά και ο ηττημένος αντί να σβηστεί από τον χάρτη, ως τσιράκι του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκοσμίου Κεφαλαίου στήθηκε στα πόδια, ενισχύθηκε σκανδαλωδώς και αναγορεύτηκε ως κεχαγιάς και νταβατζής των ψοφοδεών νικητών, που δεν τόλμησαν να παίξουν τον ρόλο τους!

Χρησιμοποίησαν ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο τον μεγάλο ηττημένο, αν και προκάλεσε στην γη και στην ανθρωπότητα την μεγίστη παρά ποτέ καταστροφή, ως μαριονέτα και αιχμή κρούσης των νέων άθλιων επιθετικών και επεκτατικών σχεδίων τους. Από την δική της πλευρά η Γερμανία παίζοντας αυτόν τον ρόλο ονειρεύεται πάντα την μεγάλη εκδίκηση. Αυτήν την επέτειο της επανίδρυσης της (νεο)Ναζιστικής λαίλαπας της ανθρωπότητας γιορτάζουν, Σάββατο 25 Μαρτίου, στην Ρώμη, στην πρωτεύουσα του εταίρου του Χίτλερ, Μουσολίνι (τίποτα τυχαίο, μέσα στο τυχαίο, όλες οι εταίρες έχουν την ίδια αποκρουστική μούρη!), στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη.

news327bΔυο Παγκόσμιους Πολέμους και άνω από 70 εκατομμύρια νεκρούς προκάλεσαν οι Ιμπεριαλιστές και το Κεφάλαιο χρησιμοποιώντας πολιορκητικό κριό την ναζιστική Γερμανία για να υποδουλώσουν τους λαούς του πλανήτη και δεν... έβαλαν μυαλό. Ετοιμάζουν Τρίτο, καταστροφικότερο! Μολονότι απέτυχαν παταγωδώς στους δυο. Ο Πρώτος έφερε την Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση, το σημαντικότερο πολιτικό - κοινωνικό γεγονός στην γραπτή ιστορία του ανθρώπου. Έστησαν Δεύτερο με μοχλό το Γ’ Γερμανικό Ράιχ, ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο, συνεργούντος του Εβραϊκού, αν όχι πρωτοστατούντος. Ο στόχος ήταν αφενός να διαλύσουν την Ε.Σ.Σ.Δ., που γέννησε ο Πρώτος τους Πόλεμος κι αφετέρου να γίνουν κυρίαρχοι, παντοκράτορες του κόσμου. Νίκησαν κατά κράτος Κόκκινος Στρατός, Σοβιετικός λαός και Μέγας Στάλιν με αντίτιμο εκατομμύρια νεκρούς (αυτό είναι το αληθινό Ολοκαύτωμα)! Από την πρώτη μέρα της λήξης του Δεύτερου Πολέμου Ιμπεριαλιστές και Κεφάλαιο ετοίμαζαν εκδίκηση. Και όχι μόνο!

Όπως προκύπτει από αρχεία του Αντρέι Γκρομίκο, από την στιγμή, που νίκησαν οι Σοβιετικοί στο Στάλινγκραντ και τσάκισαν τους Ναζί, άρχισαν μανούβρες για το τί θα προκύψει στην μετά Χίτλερ εποχή! Από το 1945 και ύστερα η εκδίκηση έπαιρνε σάρκα και οστά με δημοκρατικοφάνη φερετζέ. Ως γνωστό, δυο είναι οι σύγχρονες οικονομικές γεωπολιτικές ολοκληρώσεις. Η μια είναι πατρότητας του Στάλιν και του Δημητρόφ: Σε πρώτη φάση οικονομική ένωση όλων των σοσιαλιστικών χωρών, με όλες τις αυταπάτες και τα μεγάλα κουσούρια, που έκρυβε και αυτή η ουτοπία. Η άλλη υπογράφεται από τον διαβόητο Γκαίμπελς: Να ενωθεί όλη η γη υπό το κνούτο του Γ΄ Γερμανικού Ράιχ. Αυτό το τελευταίο είναι το πρόπλασμα, ο νονός, το σχήμα του Δ’ Γερμανικού Ράιχ.

news327cΤην φασιστική ιδεολογία του Γκαίμπελς πήραν ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός, το Κεφάλαιο και τα τσιράκια τους στην Ευρώπη και συγκρότησαν το Δ’ Ράιχ, αρχικά ως Ε.Κ.Α.Χ., κατόπιν Ε.Ο.Κ., Ε.Ε., Ευρωζώνη. Έπρεπε να ξεχαστεί η κληρονομιά του υπουργού προπαγάνδας του Χίτλερ! Παρατρεχάμενοι του Καπιταλισμού, της κακιάς ώρας οικονομολόγοι ανέλαβαν να εκσυγχρονίσουν τις ανοησίες του Γκαίμπελς, να κρύψουν την ναζιστική ουσία με δημοκρατικές σερπαντίνες και αναπτυξιακές μπούρδες. Ευτυχώς δεν το κατάφεραν και το δημιούργημά τους, όσο κυλά ο χρόνος, ζέχνει νεοναζισμό και απανθρωπιά. Την ζούμε στην Γκραικυλία. Στην νεοναζιστική παράγκα ο αέρας της ιστορίας φέρνει την στάχτη και την μυρουδιά καμένου κρέατος από τα κρεματόρια (για την ώρα τα παλιά, όχι σύγχρονα, που υπάρχουν και είναι πιο αποτελεσματικά)!

Ως άριστοι συνωμοσιολόγοι, που ωστόσο πέφτουμε μέσα σε ποσοστό 80%, έχουμε σχολιάσει επανειλημμένα και εμπεριστατωμένα το νεοβάρβαρο εγχείρημα του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, συγκροτημένου κατ’ εντολήν του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου. Πώς να φτιαχτεί η ασπίδα και το πυρηνικό δόρυ του Καπιταλισμού χωρίς χρηματοδότηση; Είχε ο Γκαίμπελς την απάντηση, με μια μικρή τροποποίηση – μασκαράτα προφανώς. Οι σύγχρονοι επιβήτορες της ανθρωπότητας θα ακολουθούσαν την πατροπαράδοτη οδό της ληστείας του πλούτου των υποτελών χωρών! Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) το νεοναζιστικό χαράτσι σε κάθε τι, που αναπνέει, παράγεται, καταναλώνεται! Κι ένα εξ ίσου παράλογα ισχυρό νόμισμα, εξ ίσου νεοναζιστικό, χειροπέδες στους λαούς, πλην της φασιστικής Γερμανίας, που παίζει τον ρόλο της ατμομηχανής (φυλακής) της Ευρώπης.

Με ξένα... κάρβουνα προφανώς! Από πότε, ηλίθιοι οικονομολόγοι της πεντάρας, με ποια οικονομική θεωρία παράγεται και προστίθεται αξία στην αγοραπωλησία και κατανάλωση αγαθών, υλικών και πνευματικών; Μόνο στην παραγωγή των αγαθών σχηματίζεται αξία, που τα ακολουθεί συνεχώς. Μέρος της αξίας στην υλική βάση της κοινωνίας «μετακομίζει» στα πνευματικά αγαθά και εν γένει στο εποικοδόμημα. Η ανταλλαγή, πώληση, κατανάλωση προϊόντων, υλικών και πνευματικών, φορολογείται πάντα ταξικά και ατό είναι όλο. Ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στον πλούτο των λαών, που καταληστεύεται με την συνενοχή τους, στην συντονισμένη κερδοσκοπική προσπάθεια Ιμπεριαλισμού και Κεφαλαίου, στον πόθο κάθε Νεοναζί για εκδίκηση, μπροστά στον πόλεμο, που ετοιμάζουν, το συνειδητοποιούν ή όχι, δεν έχει σημασία, με τις ευρωπαϊκές και άλλες μαριονέτες τους.

news327dΑυτό με δυο λόγια είναι το Κοινό μας Σπίτι, η Ευρώπη, που εμπνέεται από την αρχαιότητα. Εκεί, που χέσανε Αρχαίοι Έλληνες, βγήκαν σύγχρονοι Γκραικύλοι και Ευρωπαίοι Νεοναζιστές με τα υπερατλαντικά τους αποβράσματα! Αυτό είναι το ευρωπαϊκό ιδεώδες, που πρέπει να κρατήσουμε ως κόρη οφθαλμού! Γιορτάζουν την 60η επέτειο επανασύστασης της Φασιστικής Αυτοκρατορίας, του σύγχρονου Χιτλερικού, Γκαιμπελικού Κρεματόριου των λαών (με φερετζέ δημοκρατικοφανή και ελευθεριάζουσες κολομπίνες). Για την ώρα χωρίς του παλιούς εμπνευστές τους. Όταν χρειαστεί, θα ξαναβγάλουν τα φαντάσματα στην πολιτική σκηνή. Γίνονται εντατικές πρόβες σε Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Γερμανία και αλλού. Ως γνωστόν το αίμα νερό δεν γίνεται και το ευρωπαϊκό... ιδεώδες έχει ονοματεπώνυμο και πνευματικά δικαιώματα!

Στην σύναξη των εταίρων της Ρώμης θα υπογράψουν διακήρυξη για το μέλλον. Λες δεν ξέρουμε πόσο ζοφερό, πόσο τραγικό, πόσο ματωμένο είναι. Εξήντα χρόνια ορόσημου γκαιμπελικής, χιτλερικής έμπνευσης. Δ’ Ράιχ, που κατ’ ευφημισμόν και για εξαπάτηση όχλων – λαών βαφτίστηκε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη. Είναι ελάχιστα τα 60 χρόνια μπροστά στην διαχρονική, Δυτική εγκληματική ιστορική μανιέρα: Σταυροφορίες, Ιερά Εξέταση, Αποικιοκρατία, ολοσχερής εξαφάνιση των κατοίκων Νοτίου ημισφαιρίου (Ινδιάνοι ήταν, μην το κάνουμε θέμα!), μεταφερόμενα σκλαβοπάζαρα από την Αφρική στον Νέο Κόσμο. Δυο Παγκόσμιοι, ένας τρίτος πυρετωδώς ετοιμάζεται, πόλεμοι, πυρηνικός βομβαρδισμός της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, η ραγδαία μετατροπή του ανθρώπου σε πίθηκο δια της αχαλίνωτης τεχνολογίας.

Είναι να μην το γιορτάζει η Ευρώπη; Διαχρονικά βάρβαροι και καταστροφείς της οικουμένης, είτε αυτεξούσια, είτε ως μαριονέτα. Πού αλλού γεννήθηκε τόσο μεγάλος πολιτισμός; Πότε και πού δοξάστηκε τόσο μεγάλη και καρπερή κουλτούρα; Θεωρώ, δικαιολογημένα γιορτάζουν της συνέχιση της πολιτιστικής τους βαρβαρότητας και του φασιστικού μεγαλείου πίνοντας εις υγείαν των κορόιδων υποτελών όχλων – λαών. Πέστε μου, παρακαλώ, είδατε, ακούσατε ποτέ στην ιστορία πιο μεγάλο πολιτισμό, που το διαχρονικό του καταστάλαγμα είναι να κάνουν σαπούνια τους ανθρώπους; Με Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), παρακαλώ! Μέχρι να έρθει ο Πατέρας Πόλεμος να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! Μόνο, που αργεί χαρακτηριστικά, ρε γαμώτο!


 

22 Μαρτίου 2017


Χορός θανάτου τρισ. ευρώ

news326aΚανονικά η Ελλάδα (Γκραικυλία) πρέπει να φύγει από την (νεοναζιστική) ευρωζώνη – γράφει εν χορώ και περισπούδαστα ο γερμανικός Τύπος κατ’ εντολήν του Δ’ Ράιχ. Τότε γιατί την κρατάτε με λύσσα αλυσοδεμένη, ρε φασιστικά σκουλήκια; Επειδή τα τελευταία 20 χρόνια ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο, μαζί με τις γερμανικές του μαριονέτες, καταλήστεψαν πάνω από 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ από την Αποικία άθλιο πειραματόζωο, όπως προκύπτει από τους κρατικούς της προϋπολογισμούς. Αυτούς, τους έστω πειραγμένους από τα ξένα αφεντικά. Γιατί, με το συμπάθιο, χεζόσαστε από φόβο για τις παρενέργειες, όχι μόνο οικονομικές, αλλά πρωτίστως γεωπολιτικές και κοινωνικές, που θα έχει μια τέτοια πράξη!

Τί έχουμε να φοβηθούμε οι πνιγμένοι; Προσέξτε, όμως, τον κατεστραμμένο! Είναι πολύ επικίνδυνος γιατί ξέρει να επιβιώνει – να παραφράσω το ρητό του Κισλόφσκι. Μας φοβερίζετε με τους γερμανοτσολιάδες και άλλους προδότες, που παριστάνουν το πολιτικό και διοικητικό προσωπικό της Αποικίας; Μακάρι –χθες, όχι αύριο- να πέσει πείνα, αληθινή όχι εικονική, να ψοφάμε στους δρόμους, για να κάνουμε αργά ή γοργά επανάσταση ή να γίνουμε με το αίμα μας λίπασμα της επόμενης έκρηξής της! Να μη μείνει κυριολεκτικά τίποτα όρθιο, ν’ αναγεννηθούν όλα. Η τυχαία δημιουργική καταστροφή, μοναδικός θεμελιώδης νόμος σύμπαντος χάους. Δεν υπάρχει ανάσταση δίχως θάνατο. Ή για να κλέψω τον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, άρα κι ουδέποτε θ’ αναστηθεί!

Φυσικά δεν είναι τόσο τραγικά! Για την ώρα τουλάχιστον, πλην το τυχαίο ετοιμάζει δυσάρεστες για την ανθρωπότητα ετερογονίες, με τον κλασικό τρόπο του Πατρός των Πάντων Πολέμου! Δυσάρεστες, πλην αναγεννητικές σφόδρα για την ζωή και τον πλανήτη, με ή χωρίς ανθρώπους. Σιγά news326bμη σκάσει το ρέον χάος για τόσο ασήμαντες λεπτομέρειες! Όχι δεν είναι ακόμα «τραγικά» τα πράγματα. Τοπικά είναι χειρότερα, αλλά πού να το καταλάβει ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένος όχλος! Το πείραμα Γκραικυλία περνάει σε επόμενη ακόμα πιο φρικτή φάση: Πόσο ακόμα οι ραγιάδες θα ζήσουν άμα τους κλέψουν οι ξένοι και το έσχατο επισιτιστικό μέσον, τις συντάξεις; Γιατί δεν μας διώχνετε από το Δ’ Ράιχ, ευρωπαϊκά σκουλήκια; Γιατί τα κονομάτε πολύ χοντρά! Γιατί.... χορός θανάτου τρισ. ευρώ! Γιατί οι ίδιοι τα λέτε και τα γράφετε. Ο κυνισμός και η απανθρωπιά είναι μέρος του πειράματος.

Η νεοναζιστικό Γερμανία κέρδισε πάνω από 250 δισ. ευρώ τα τελευταία 8 χρόνια της ευρωπαϊκής κρίσης. «Πήραμε» στην Γκραικυλία δημοσιονομικά και άλλα μέτρα για φέρετρο ύψους 76 δισ. ευρώ, υποτίθεται να «πετύχουμε» οικονομικό αποτέλεσμα 31 δισ. ευρώ, και πάλι «χρωστάμε»... Πάνω από 60 δισ. ευρώ έκαναν φτερά από τα πάλαι ποτέ ανθηρά ασφαλιστικά ταμεία. Χάθηκε ο λογαριασμός των αποταμιεύσεων στις τράπεζες και των πατσασμένων στα στρώματα και στα καζανάκια περιουσιών! Τουλάχιστον 400 δισ. ευρώ από αυτές πέρασαν στις τσέπες των ξένων αφεντικών. Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) μειώθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα κατά 66 δισ. ευρώ, έπεσε στα 176 δισ. ευρώ με τραγικές συνέπειες και για το υποτιθέμενο χρέος. Το διαθέσιμο εισόδημα «υποχώρησε» κατά 57 δισ. ευρώ Ο πλούτος των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 600 δισ. ευρώ. Ατέρμονη η αλυσίδα της υποτέλειας...

news326cΠροσέξτε! Μιλάμε για επίσημα, ωραιοποιημένα, ψεύτικα, όχι για αληθινά στοιχεία, με μαρξιστικούς όρους πολιτικής οικονομίας επεξεργασμένα. Μόνο ένα παράδειγμα: Παραμυθιάζουν τον όχλο ότι η ανεργία κυμαίνεται μεταξύ 1,3 και 1,5 εκατομμυρίων ανέργων. Ουδέν ψευδέστερο! Ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια! Δεν υπολογίζουν τους μακροχρόνια ανέργους, εκατοντάδες χιλιάδες, που δεν γράφονται γιατί δεν μπορούν να πάρουν επίδομα, τους νέους, που αιώνια «σπουδάζουν» αλλά και τα ζευγάρια, που ζουν με τις συντάξεις του παππού και της γιαγιάς (καταλάβατε γιατί θέλουν να τις κόψουν;) τους άνω των 50 ετών, που απολύονται και κανείς δεν τους παίρνει στην δουλειά, ούτε σκουπιδιάρηδες, τους απολυμένους, που παίρνουν μικρή αποζημίωση και γίνονται ταξιτζήδες ή ανοίγουν για κάνα εξάμηνο σουβλατζίδικο...

Δυόμιση εκατομμύρια άνεργοι και πλέον! Ολόκληρος στρατός αν συνειδητοποιήσει την κατάσταση, τις δυνατότητές του! Όχι μόνο κάνω επανάσταση και ελευθερώνω την Γκραικυλία για πρώτη φορά μετά από 600 χρόνια σκλαβιάς, αλλά και όλη την Ευρώπη καταλαμβάνω να την απελευθερώσω από τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και το Δ’ Ράιχ! Να το κουμπί της... Αλέξαινας! Για αυτό πρωτίστως γίνεται το άθλιο πείραμα του Χότζα με την Γκραικυλία! Πάρτε ακόμα πιο σκληρά μέτρα - διατάσσουν τα ξένα αφεντικά- για να δούμε news326dπόσο αντέχει ο όχλος! Πόσο ακόμα έχουμε περιθώρια να κλέψουμε από τους εργαζόμενους τις έσχατες κατακτήσεις των αγώνων τους και της Μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης, έναν αιώνα μετά; Επειδή είναι άκρως επικίνδυνο να γίνει το πείραμα σε χώρα ανεξάρτητη, στην Γαλλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία, επιστρατεύουν εκ του ασφαλούς την αποικία Γκραικυλία.

Μας χρωστάτε! Παραμυθιάζουν συγχρόνως και τον Γαλλικό, τον Γερμανικό, κάθε όχλο, και τα φασισταριά του «πρώην ανατολικού μπλοκ»: Δεν πληρώνουμε την Ελλάδα, εμείς παίρνουνε 300 ευρώ σύνταξη και οι Έλληνες 1500! Εξάγει το Δ’ Ράιχ (Η Γερμανία) το πλεόνασμά της, που το έχει κάνει καταληστεύοντας τον πλούτο της Ευρώπης και άλλων λαών. Το επανεπενδύει για να μην την πνίξει οικονομικά και σου λέει κυνικά ότι χρωστάς. Σου δίνει λεφτά με τόκο για να αγοράσεις τα προϊόντα της, και σε σκλαβώνει και εξάγει την κρίση της και δουλεύουν τα εργοστάσιά της. Ο όχλος χειροκροτάει σαδομαζοχιστικά θλιμμένος, τρώει αμάσητο σανό: Πολύ καλά να πάθουμε, που ζούσαμε όλα αυτά τα χρόνια με δανεικά, που καταναλώναμε πάνω από τις δυνάμεις μας, που μας έτρεφαν οι «εταίρες» μας και άλλες μαλακίες.


 

23 Φεβρουαρίου 2017


Το 1821, ο άνθρωπος κι η αμοιβάδα!

news325aΠοτέ δεν σκέφτεται ο όχλος (έχει μυαλό για να σκεφτεί;) ότι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο, του Εβραϊκού προεξάρχοντος, με κάθε μέσο και συστηματικά του δημιούργησαν την πλαστική καταναλωτική ψύχωση. Με ίδιο ανεγκέφαλο τρόπο αντιδρά σήμερα, όπως και τότε στα καταναλωτικά σκατά, που του τα σέρβιραν για χαβιάρι! Πρόβατο ο όχλος και δεν μπορεί ν’ αναρωτηθεί: Είναι κακό, που πάλεψαν οι παππούδες και οι πατέρες, που έχυσαν το αίμα τους για να ζουν καλύτερα, να έχουν δημοκρατικά δικαιώματα ευμάρεια, αυτοί και τα παιδιά τους, που έπαιρναν, παράδειγμα, 14 μισθούς και δούλευε η αγορά; Πώς να νοιώσει ότι ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο, μετά την πτώση του σοσιαλισμού, μετέτρεψαν τους αγώνες για καλύτερη ζωή σε καταναλωτική φούσκα, πνευματική και υλική σαβούρα, για να επιβιώσουν, ότι έκαναν δια της τεχνολογίας τον άνθρωπο πίθηκο...

Αλλά προς (ανύπαρκτου) θεού μη μας διώχνετε από το νεοναζιστικό ευρώ! Μη γυρίσουμε στην δραχμή, λυπηθείτε μας! Πώς θα γυρίσεις, ρε ηλίθιε όχλε, όταν ποτέ δεν σε βάλανε στην στρούγκα των απατεώνων δολοφόνων; Πότε θα καταλάβεις ότι τους πληρώνει σε ευρώ και σου δίνουν ελεημοσύνη σε δραχμές; Σ’ αφήνουν να φύγεις; Θα σε πετάξουν στημένη λεμονόκουπα, μόλις πλήρως σε ξεζουμίσουν. Πάλι, όμως, θα είσαι αλυσοδεμένος λόγω γεωπολιτικής σημασίας. Να το ξαναπώ πρόχειρα όπως το έχω διατυπώσει σε κάποιο ποίημα: Η μόνη λύτρωση για το πειραματόζωο είναι να πεθάνει για να τελειώσει το πείραμα (και ν’ αναστηθεί, αν μπορεί)! Πώς θα περάσεις στην δραχμή ηλίθιε όχλε; Θα εθνικοποιήσεις όλες τις τράπεζες; Πόσους θα τιμωρήσεις παραδειγματικά από αυτούς, που σε οδήγησαν στο παρόν κατάντημα; Με πορδές θα βάψεις αυγά;

Χωρίς παλλαϊκό και άκρως μαχητικό κίνημα, σιγά να μη σ’ αφήσουν οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές να πάρεις μια ωραία πρωία αποφάσεις ανεξαρτησίας! Νέα αιματοχυσία θα οργανώσουν, δίκην 1944, για να σε κρατήσουν στον ζυγό. Βλέπεις το 1944, όπως και το 1821 έχει διπλή ανάγνωση. Λέμε, έχει μαλλιάσει η γλώσσα ότι η μόνη λύση για την Αποικία είναι η εξέγερση, νέο 1821 ή νέο 1944 για να την news325bαπελευθερώσουμε από τους ξένου κατακτητές, που θέλουν να την κρατήσουν σκλάβα για πάρτι τους! Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν φεύγοντας (στον ύπνο σου) από το ευρώ! Αφού σε ποσοστό πάνω από 90% είσαι γερμανοτσολιάς. Ένα κολπάκι αναζητάς καλύτερα να βολευτείς, τον επόμενο ψεύτη και απατεώνα πολιτικό ψάχνεις, που ανέξοδα θα σου πουλήσει το επόμενο φρικιαστικό παραμύθι. Με ψέματα και απάτη σε βάλανε στην στρούγκα του ευρώ (όπως σε βάλανε), με τον ίδιο τρόπο σε δέσανε στην τρόικα και στα μνημόνια.

Συνεχίζεται το πείραμα και εξελίσσεται! Προληπτικά μέτρα η πειραματική μόδα. Είναι τόσο απάνθρωπες οι εντολές των ξένων, που δεν περνάνε στον όχλο, κυρίως στο γερμανοτσολιάδικο Κοινοβούλιο. Το τρέχον άνευ Τσίπ(ρ)ας τσιράκι της Frau Hitler προωθεί μέτρα, που θα εφαρμοστούν σε 18 μήνες, όταν δεν θα κάθεται στην καρέκλα Μαξίμου, δεν θα έχει πολιτικό κόστος. Τότε θα είναι ο Κούλης, που θα παραμυθιάσει τον όχλο: Τί να κάνω; Τα ψήφισαν οι προηγούμενοι! Με την σειρά του θα ψηφίσει μέτρα για φέρετρο πιο εξοντωτικά για μετά το 1920, μετά την δική του δοσιλογική θητεία. Θα πηγαίνει γαϊτανάκι η προδοσία.

Έπονται νέες γενιές θαλαμοφυλάκων. Μπακογιάννηδες, Καραμανλήδες κι άλλοι από το «αντίθετο» στρατόπεδο. Η θεωρία εναλλακτικών σεναρίων, που πρώτοι στον κόσμο είπαμε και θα χρειαστεί να διατυπώσουμε συστηματικά σε βιβλίο να μείνει (τί να πρωτοπρολάβεις στην μικρή ζωή)! Κι άλλα πολιτικά άλογα, ανάλογα με τις εξελίξεις, θ’ αφήσουν να τρέξουν στην σκηνή οι ξένοι δυνάστες. Να μη λες ότι δεν σε ενημερώνω: Τα εγγόνια των άθλιων Γλίξμπουργκ ετοιμάζονται. Παντοιοτρόπως τα προβάλλουν Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Πνευματικής Μαλακίας (Social Media), προς το παρόν στο «life style». Όπου και όπως καθένας μπορεί. Πώς ετοιμάζανε από το 1993 το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler;

news325cΟ στόχος ίδιος, τα μέσα αλλάζουν με κριτήριο την άθλια νοοτροπία κάθε όχλου, η οποία σημειωτέον επιδεινώνεται λόγω (κακής χρήσης) τεχνολογίας. Παραδειγματικά δίνω εναλλακτικό σενάριο, ως καλή Κασσάνδρα, έμπειρος συνωμοσιολόγος: Ποιος θ’ αντιδράσει, αν ο Ιμπεριαλισμός στήσει στιγμιαίο πολεμικό πείραμα στο Αιγαίο, το πράγμα κακοφορμίσει και μας φορτώσει πάλι τα «κωλόπαιδα της Φρίκης»; Τα απολίτικα πιθηκάκια, που δεν ξέρουν να βγάζουν το ψωμί και χαϊδεύουν αυνανιστί τηλεφωνική συσκευή; Θα χειροκροτούν έξαλλα, όταν δεν θα ανέχονται! Τα σενάρια ακολουθούν τον πατέρα τους κινηματογράφο. Γίνονται ταινίες, αποκτούν πολιτική έκφραση, όταν υπάρχει όχλος να κόψει εισιτήρια, το αντίτιμο της προβολή τους...

Και η Αποικία βουλιάζει, όλο βυθίζεται βαθύτερα... Και ο κόσμος ετοιμάζεται, είτε το θέλει είτε όχι το προκαλεί με κάθε μέσο, να ζήσει την νέα γενικευμένη πολεμική σύγκρουση, τον Πατέρα Πόλεμο, που μας κοροϊδεύει με την σειρά του: Όσο αργεί να ενσκήψει, τόσο μαζεύεται κρίσιμη μάζα, τόσο δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στης γης την πλάτη. Μην ελπίζετε, άθλιοι καπιταλιστές, ότι εσείς ή τα παιδιά σας θα δραπετεύσετε από τον πλανήτη αφού τον μετατρέψετε σε πυρηνικό βεγγαλικό! Η γη δεν έχει κοσμοδρόμιο κινδύνου και διαστημόπλοιο για αλλού.

Αναφέρομαι στις μαλακίες της ΝΑΣΑ για.. παρόμοιους εξωπλανήτες, ένα τσιγάρο δρόμο, που έχουν νερό και θα μετακομίσουμε (αυτό το τελευταίο δεν το λένε ακόμα ανοιχτά, το υπονοούν)! Κανείς δεν θα φύγει! Κι αν ποτέ φύγει δεν θα είναι άνθρωπος, θα είναι αμοιβάδα! Για αυτό, βάλτε φρένο στην διαπλανητική ηλιθιότητα, μέτρο στις διαστημικές σπατάλες. Ξοδέψετε τα ιλιγγιώδη χρήματα για να κάνετε καλύτερη, πιο κατοικήσιμη και ειρηνική την γη και αφήστε τους άλλους πλανήτες...


 

23 Φεβρουαρίου 2017


 

sack-apxeio

 

 

Διαβάστε περισσότερα θέματα από το αρχείο...