Μην ξεχάσεις φεύγοντας ν' αφήσεις την γνώμη σου για την ιστοσελίδα και για ό,τι άλλο σoυ βασανίζει το μυαλό!

Το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ επωάζει...

345aΤώρα έπιασε μέγας πόνος σύμπαντες τους όχλους του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, που κατ’ ευφημισμόν αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση; Από τον ουρανό έπεσε το ακροδεξιό, ξενοφοβικό (και χίλια μύρια όσα) κόμμα στην Βουλή του Βερολίνου; Τόσο άθλιοι υποκριτές! Επωάζουν με καμάρι δεκαετίες τώρα το αυγό του φιδιού του φασισμού, με κοινοβουλευτικό φερετζέ ο φασισμός κυριαρχεί ολοκληρωτικά στην Ευρώπη, υπό την κυριαρχία – εποπτεία του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκοσμίου Κεφαλαίου, και τους πείραξε, το υψηλό ποσοστό του νεοναζιστικού κόμματος στις εκλογές. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο από το πάλαι ποτέ κοινωνικό κράτος, που είχε στήσει η σοσιαλδημοκρατία, προς ανάσχεση του σοσιαλιστικού στρατοπέδου. Η Frau Angela Hitler κι η συμμορία της οργιάζουν μετατρέποντας ευρωπαϊκές χώρες σε γερμανικές επαρχίες. Στην Γκραικυλία είναι ηθικός αυτουργός για την δολοφονία πάνω από 6.000 απελπισμένων πολιτών με τα μνημόνια – μέτρα για φέρετρο, που επιβάλλει δια προδοτών εγχώριων σαλτιμπάγκων της, που το παίζουν πρωθυπουργοί και λοιπή πολιτική ηγεσία. Πλειοδοτεί με κάθε μέσο στους ανά την γη πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς του Ιμπεριαλισμού.

Η ανθρωπότητα διάγει σχεδόν 3 δεκαετίες σε παρατεταμένο Μεσοπόλεμο και τώρα θυμήθηκαν αρμόδιοι ηγέτες, αναρμόδιοι πολιτικοί παρατηρητές, παρατρεχάμενοι δημοσιογράφοι και λοιπά παπαγαλάκια του Κεφαλαίου να κάνουν παραλληλισμούς με το 1929, την δημοκρατίας Βαϊμάρης, την άνοδο του Αδόλφου. Το επιχειρούν και πάλι υποκριτικά, όχι για να συνετίσουν τους όχλους και κυρίως για να συνετιστούν στο Δ΄ Ράιχ και ν’ αλλάξουν πολιτική. Αλλά για να συνεχίσουν στην πεπατημένη, να τρομάξουν τον κοσμάκη, να μη χάσουν σε επίπεδο προσώπων τις καρέκλες και την κουτάλα της εξουσίας. Ξέρουν ότι οι άλλοι, αυτοί, που μπήκαν στο «Μπούντεσταγκ» με υψηλό ποσοστό, είναι οι αυθεντικοί κι όπως ξηλώνεται και φεύγει ο φερετζές του κοινοβουλευτισμού, αργά ή γρήγορα θα «ψήσουν» πάλι τον γερμανικό όχλο, που ως γνωστόν ανέκαθεν... κρύβει τον νεοναζί μέσα του και ζει με το όνειρο της μεγάλης εκδίκησης για την ήττα σε δυο παγκόσμιους πολέμους, που προκάλεσε.

345bΝομίζετε ότι θα συνεχίζονται, θα περνάνε «ντούκου» οι τρομοκρατικές δολοφονικές προβοκάτσιες, οργανώνει με εκατόμβες θυμάτων ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός χρησιμοποιώντας κάτι μισότρελους φανατικούς, που ο ίδιος εκπαιδεύει; Τόσο αίμα, που χύνεται στην οικουμένη από το Κεφάλαιο, δεν θα πάρει «εκδίκηση»; Όλοι αυτοί οι ξεριζωμένοι, τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πειρατειών, θα είναι πάντα απαθείς; Αφήνουμε το επικίνδυνο γαϊτανάκι των... ύβρεων του Ντόναλντ «Ντακ» με τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα στο φόντο πιθανής πυρηνικής σύγκρουσης. Γίνονται πειράματα με αστάθμητους παράγοντες, που εγκυμονούν πρωτοφανείς ετερογονίες. Όλα έτοιμα για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, λείπει μόνο ο τρελός να πατήσει την σκανδάλη.... Από την πρώτη μέρα, που βγήκε η αιρετική μας ιστοσελίδα το λέμε συνεχώς. Τί να κάνουμε; Είμαστε συνωμοσιολόγες Κασσάνδρες και ως γνωστόν η... Κασσάνδρα δεν πέφτει ποτέ έξω! Μην ακούτε αυτούς, που λένε περισπούδαστα: Και τώρα πόλεμο έχουμε, μόνο, που είναι οικονομικός, γιατί ο Καπιταλισμός να κάνει πόλεμο, αφού είναι μοναδικός κυρίαρχος του παιχνιδιού; Τηρουμένων των ιστορικών συνθηκών και των γεωπολιτικών αναλογιών τα ίδια έλεγαν και το 1929 -1935.

Αυτό, που έρχεται, όταν σπάσει –πολύ σύντομα- το σκοινί ισορροπίας δεν το έχει δει ποτέ η γη! Δεν είναι πεποίθηση ή επιθυμία, πρόκειται για την ροή του σύμπαντος. «Πόλεμος πατήρ πάντων». Πρυτανεύει η δημιουργική καταστροφή! Ο μοναδικός για την ώρα κυρίαρχος του κόσμου τρώει τις σάρκες του, επειδή δεν έχει αξιόμαχο δέος αντίπαλο. Τόσο απλά, τόσο κυνικά. Σε αυτά τα πλαίσια οι εξελίξεις στις γερμανικές εκλογές είναι πετριά στον βάλτο, τραγικά θετικές για την επανάσταση, την φέρνουν δυο πόντους πιο κοντά, εφόσον η ανθρωπότητα δεν θέλει, δεν μπορεί να βρει, κατ’ ουσίαν υπονομεύει την υπάρχουσα ισορροπία, προκαλεί άμυαλα, ασυνάρτητα την πυρηνική της τύχη. Ο επόμενος πόλεμος, όσο αργεί να γίνει, για να εκτονωθεί η συσσωρευμένη πίεση στο σκληρά πατημένο ελατήριο αντίρροπων συμφερόντων θα συνδυαστεί με δυο ολέθρια γεγονότα: Με το «μπραφ» της ίδιας της Φύσης, με την περιβαντολογική καταστροφή, με τον πόλεμο, που θα κηρύξει στον άνθρωπο. Και με την ραγδαία μετεξέλιξή του σε πίθηκο δια της ανεξέλεγκτης τεχνολογίας!

345cΣτην Γκραικυλία δεν... παίζουν τέτοιες ανησυχίες! Σωστά θεωρούνται εικοτολογίες συνωμοσιολογούντων! Όλος ο καημός έγκειται στις επιπτώσεις των εκλογών του Δ΄ Ράιχ στην αποικία όχι για να αξιολογηθούν όποιες δυνατότητες επανάκτησης της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, αλλά όπως αξίζει σε αυθεντικούς ραγιάδες: Να κυριαρχήσει η πολυχρονεμένη μας σουλτάνα (Frau Hitler), που έχει συνηθίσει το πήδημά της ο διεφθαρμένος, ηλίθιος και δια της οθόνης ψεκασμένος όχλος. Τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και της Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) φωνασκούν σαν να είμαστε το κέντρο του κόσμου, λες κι οι Γερμανοί ψήφιζαν για την Γκραικυλία. Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων; Μαύρες πλερέζες! Τρόμος μήπως οι νέοι εταίροι της Frau Hitler στον σχηματισμό της κυβέρνησης συνασπισμού ζητήσουν να διωχθεί η Γκραικυλία από το Δ΄ Ράιχ. Τέτοια μεγάλη (επιθυμητή) καταστροφή! Ρε, κοίτα, που θα δικαιωθεί ο τροχήλατος υπουργός οικονομικών, που είπε ότι οι Έλληνες θα του στήσουν σύντομα άγαλμα στην Αθήνα! Θέλουν, στο νέο πολιτικό σκηνικό, να τον στείλουν πρόεδρο της Βουλής και την θέση του να πάρει εταίρος της Frau Hitler, που προωθεί το ξωπέταγμα της Γκραικυλίας. Συμφορά μας!!!! Μην κλαίτε ραγιάδες! Δεν αφήνουν την αποικία Γκραικυλία οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές, τα αληθινά σας αφεντικά!

Ο κωλόφαρδος του εκλογών στο Δ’ Ράιχ είναι πάντως ο άνευ Τσίπ(ρ)ας δοσίλογος της Αποικίας. Μέχρι να σχηματιστεί γερμανική κυβέρνηση, θα είναι στον πάγο, το εδώ και εξάμηνο, εκπονημένο σχέδιο: «Σήκω Αλέξη να καθίσει ο Κούλης στην καρέκλα σου», πιθανότατα το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler θα το καβατζάρει και το 2018 στου Μαξίμου. Είναι να σου κάτσει, που λένε οι τζογαδόροι. Και πως να μην κάτσει του παιδιού, αφού με τον ροζέ φερετζέ της φασιστικής «αριστερά»ς περνά όλα όσα διατάξανε τα ξένα αφεντικά. Αν μείνει –έως το τέλος του 2018- θα χρεωθεί την εφαρμογή της μείωσης των συντάξεων και της περικοπής του αφορολόγητου. Κερδίζει έδαφος αυτό το σενάριο. Διότι ως γνωστόν τους αριστερούς επιστρατεύουν ο Καπιταλισμός και ο Ιμπεριαλισμός για να κάνουν όσα αδυνατεί η δεξιά...


 

28 Σεπτεμβρίου 2017


Πυρηνικά πειράματα!

344aΤί όμορφη, χαρωπή ατμόσφαιρα! Ολίγον επικίνδυνη αλλά ας πάει και το παλιάμπελο μπροστά στο πανηγύρι της ηλιθιότητας των Μέσων Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media). Ντόναλντ «Ντακ» και Κιμ της Β. Κορέας ανταλλάσσουν ύβρεις και απειλές και ο παγκόσμιος όχλος χαβαλεδιαζει γράφοντας εξυπναδούλες. Είδατε, που οδηγεί η παρατεταμένη έλλειψη πολέμου; Έχουν ξεχαστεί στην συλλογική μνήμη οι ολέθριες συνέπειες, το ολοκαύτωμα της ανθρωπότητας, όλοι σχολιάζουν και συμπεριφέρονται σαν να είναι τηλεοπτικό παιχνιδάκι. Αυτή η μεγάλη έλλειψη συμβάλλει από την πλευρά της και στην μετατροπή του ανθρώπου σε πίθηκο δια της τεχνολογίας.

Δεν περνά από το μυαλό ότι όταν ξεσπάσει παγκόσμιος ή πυρηνικός πόλεμος, πριν η γη γίνει ραδιενεργό βεγγαλικό, εκατοντάδες χιλιάδες πιθηκάκια θα πεθάνουν αυτοστιγμεί γιατί δεν θα «μιλάνε», διάβαζε θ’ αυνανίζονται, στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας. Εκτός αν πιστεύετε ότι, πριν καταστραφούμε, τα ψηφιακά δίκτυα, θα είναι ορθάνοιχτα, όπως στην ειρήνη, να ξεφουρνίζει κάθε ηλίθιος τις μαλακίες του, και ότι δεν θα δεσμευτούν, να εξυπηρετήσουν την πολεμική σύρραξη! Ποιος να καταλάβει, να νοιώσει σύγκρυο για τα οικουμενικά προβλήματα, που ολοένα επιδεινώνονται;

Κοιτάξτε γύρω σε δρόμους και πλατείες. Παντού ρακένδυτα ζωάκια, με σκισμένα ρούχα. Με βρωμισμένο δέρμα (τατουάζ = η νέα προβιά του ψηφιακού πιθήκου) καλωδιωμένα, αποξενωμένα από την φύση, την ζωή, την κοινωνία. Χαϊδεύουν οθόνη μανιωδώς, ώστε δεν βλέπουν ότι πορεύονται στον γκρεμό. Νωθρά στην σκέψη, δίχως φαντασία, με νοοτροπία ζωντόβολου, αγεληδόν καθορισμένη από τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο. Χωρίς ιδανικά. Πού να τα βρούνε όσο πληρώνει ο μπαμπάς, ή μαμά, ο παππούς, η γιαγιά τον άχρηστο εικονικό βίο των κανακάρηδών τους, σε πολλές περιπτώσεις κάνοντας το σκατό τους παξιμάδι;

344bΑπό τα νιάτα κοινωνικά ανάπηρα, απελπισμένα γερόντια (η νέα μορφή ψηφιακής άνοιας) φερέφωνα παγκόσμιας καταναλωτικής ηλιθιότητας του τυφλού μιμητισμού και της πνευματικής ισοπέδωσης, που με τεχνολογικό δεκανίκι φαντάζει σοφία. Πώς ν’ ανησυχήσουν για τον πόλεμο και την ειρήνη, το μεροκάματο και την ζωή, για την ελευθερία και τον πολιτισμό αυτά τα ζώα; Πρώτη φορά πάνε γενιές χαμένες στην ιστορική πορεία, γίνονται τα μπάζα για να βγει με πόνο το καινούριο; Που δεν αντιλαμβάνονται γιατί γεννήθηκαν και πέθαναν; Το τραγικό; Αν πατηθούν κουμπιά, ακόμα και από μοιραίο λάθος, και να σωθεί ακμαίο ένα τμήμα της ανθρωπότητας, ο ραδιενεργός πλανήτης θέλει 20.000 έως 40.000 χρόνια να καθαριστεί στοιχειωδώς η ατμόσφαιρα. Τί είναι μπροστά στην... αιωνιότητα! Ούτε η εκδοχή να γίνει πυρηνικός πόλεμος από λάθος ους κάνει να τρέμουν από υπευθυνότητα και φόβο!

Ανέκαθεν ο όχλος δεν έδειχνε ενδιαφέρον για τα οικουμενικά προβλήματα, εκτός αν ο τρόμος κι ο όλεθρος χτυπούσε την πόρτα του. Τώρα κι αυτούς τους διαχειρίζεται ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός επ’ ωφελεία του. Στήνει φονικές προβοκάτσιες, που τις βαφτίζει τρομοκρατία ακριβώς επειδή είναι μόνος παγκόσμιος τρομοκράτης και θέλει να φοβίζει τον παγκόσμιο όχλο για να είναι της γης μόνος κυρίαρχος. Σε σχέση με το παρελθόν δεν υπάρχει αξιόμαχο αντίπαλο δέος. Πάρτε, λόγου χάρη, την οικονομική κατάσταση. Όσο ζούσε το «σοσιαλιστικό» στρατόπεδο, ο καπιταλισμός αναγκάζονταν σε παραχωρήσεις προς τους εργαζόμενους, να μην έχει μπελάδες, κινητοποιήσεις και επαναστάσεις. Χάθηκε ο αντίπαλος και ο μόνος κοσμοκράτορας Ιμπεριαλισμός μας πήρε και τα σώβρακα.

Στην Γκραικυλία έχουν πλούσια πείρα, γιατί εδώ άρχισαν, συνεχίζονται τα πλείστα μετασοσιαλιστικά πειράματα. Το κεφάλαιο πίνει παντού με το μπουρί το αίμα των εργαζομένων, που έχει μετατρέψει σε κοπάδι. Ο Ψυχρός Πόλεμος με την πυρηνική ισορροπία ήταν πιο λειτουργικός για την ειρήνη, την κοινωνία, την ανθρωπότητα. Παντοδύναμος τώρα ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο παίρνει τα ρέστα της γης, την καταστρέφει. Επικράτησε, αναζητά διαιώνιση μετατρέποντας τον άνθρωπο σε πίθηκο. Κι έχουμε γράψει, αν συνεχιστεί η πορεία, πώς θα επιβεβαιωθεί πανηγυρικά ο Μέγας Λένιν:

 

«Προπάντων μην σαρκάζετε “η θεωρία σας διαψεύσθη”,

 στον κόσμο, που λυμαίνονται ιδέες ανεμόμυαλες

 η μόνη, που δικαιώνεται μ’... ασήμαντη προσθήκη:

Κορυφαία φάση του συστήματος ο ιμπεριαλισμός

Κι έπεται νομοτελειακά κομμουνισμός (πρωτόγονος)»!!

 

(«Σημαία κόκκινη», από τα «Βραδυνά Πάρεργα», εκδόσεις Μετρονόμος)

 

344cΠώς λοιπόν, ποιος να γνοιαστεί για την ουσία της ζωής, της ειρήνης, του πολέμου στην παγκόσμια βιομηχανία μαζικής παραγωγής ανοϊκών πιθήκων, να ελέγχονται εύκολα και να είναι επικερδείς στο Κεφάλαιο; Και όμως είναι φως φανάρι: Εδώ και ένα χρόνο ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός κάνει πειράματα περιορισμένου πυρηνικού πολέμου. Δεδομένο ότι η Β. Κορέα εξοπλίζεται πυρηνικά και πολύ καλά κάνει! Δεν κατάλαβα γιατί επιτρέπεται να ’χουν πυρηνικά Αμερικάνοι, Ρώσοι, Κινέζοι, Γάλλοι, Εβραίοι, Ινδοί και άλλοι ημινόμιμοι χρήστες και να απαγορεύουν (ποιοι, με ποιο ηθικό ανάστημα;) σε μια μικρή χώρα, που δείχνει τί μπορεί να κάνει ο όχλος όταν πειθαρχεί σε αξιόλογη ηγεσία.

Τα ξαναείπαμε: Είναι σκληρή δικτατορία, αλλά αφορά αποκλειστικά τους ίδιους τους Βορειοκορεάτες. Κυρίως είναι θέμα φερετζέ. Αν έχει ο λεγόμενος δυτικός κόσμος αιώνων εμπειρίες από στυγνές δικτατορίες και αιματώδεις φασισμούς! Απλώς τώρα βολεύει, φορά τον φερετζέ του φιλελεύθερου μαλάκα πίθηκου. Αν υπήρχαν κραταιό λαϊκό κίνημα, ανά τον κόσμο επαναστάσεις, ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο θα συναγωνίζονταν, σίγουρα θα ξεπερνούσαν την Β. Κορέα σε... δημοκρατία και ελευθερία. Και συ όχλε της Γκραικυλίας, που γράφεις και λες ένα σωρό μαλακίες για τον Κιμ, η Β. Κορέα είναι ανεξάρτητο, ελεύθερο κράτος και πυρηνική δύναμη, ενώ εσύ παραμένεις αποικία, άθλιο πειραματόζωο.

Κάτι ακόμα, το πιο σημαντικό: Αν υποτεθεί ότι ζούσαμε σε καθεστώς Β. Κορέας, ΕΓΩ (ο διαχειριστής της αιρετικής ιστοσελίδας) με τον επαναστατικό οίστρο, που με διακρίνει, θα ήμουν πρώτο θύμα του δικτάτορα Κιμ, αμέσως θα με εκτελούσε, ενώ εσύ άθλιε, διεφθαρμένε, ηλίθιε, ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε της Γκραικυλίας θα χειροκροτούσες φανατικά σε παρελάσεις, στην καθημερινή ρουτίνα, κρατώντας σημαιάκια, τον... θεόσταλτο φωτισμένο ηγέτη σου! Ό,τι έκανες επί Μεταξά, Χούντας και επ’ άλλων καθεστώτων της Αποικίας, που δεν είχαν κοινοβουλευτικό φερετζέ! Αυτά, να μπαίνει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

344dΓίνεται φρικώδες πείραμα! Μέρος του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, δεν ξέρουμε πόσα και ποια γεράκια παίρνουν μέρος, θέλει, ωθεί τα διεθνή πράγματα, καλοβλέπει περιορισμένη πυρηνική σύγκρουση. Τόσο ηλίθιοι! Είναι προφανές ότι για αυτό και για άλλα, που ίσως δούμε προσεχώς, έβγαλαν Πρόεδρο την μαριονέτα Ντόναλντ «Ντακ», μολονότι η «κερατωμένη» πήρε σχεδόν ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΥΣ παραπάνω! Είδες, η δικτατορία ΚΙΜ!! Μανουβράρουν προς αυτόν τον σκοπό. Εκμεταλλεύονται τον μεγαλοϊδεατισμό, την ηγετική παράνοια, το αυτοκρατορικό παιχνίδι, που παίζει για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης και διεθνούς φιγούρας ο Κιμ. Μπορούσε να κάνει την δουλειά του, όπως οι προκάτοχοι, χωρίς φωνασκίες, ηλίθιες απειλές. Δεν αποκλείεται να τον ωθούν σε πυρηνική σύγκρουση, οπότε γαία πυρί μειχθήτω!

Αντί να γράφονται στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας, αλλά και στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) τερατολογίες για τον Κιμ, αστειάκια για Βορειοκορεάτες, εξυπνάδες για την ψευτομαγκιά της μιας ή της άλλης πλευράς, αντί να εκτοξεύονται απειλές και ύβρεις, καλό θα ήταν οι άλλες μεγάλες δυνάμεις να βάλουν τέρμα στην πυρηνική ρητορική, να σταματήσουν να τοκίζουν τα κεφάλαια της περιορισμένης ως προς την έκταση, σύντομης ως προς την διάρκεια, πυρηνικής σύγκρουσης Η.Π.Α. και Β. Κορέας, γιατί η ΓΗ δεν έχει έξοδο κινδύνου. Ούτε θ’ αποκτήσει, ηλίθιοι, όσοι σκέπτεστε μετακόμιση σε άλλους πλανήτες. Εδώ είναι ο τάφος μας! Σταματήστε όσο είναι καιρός το προτσές μετατροπής της σε ραδιενεργό βεγγαλικό. Σαν πατηθούν τα κουμπιά, δεν έχει χρόνο για μεταμέλεια, ούτε για εξυπνακισμούς στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media).


 

20 Σεπτεμβρίου 2017


Γάλλος ζιγκολό στην Πνύκα

343aΌχι, θα γλίτωνε η Πνύκα! Στην εποχή της των πάντων βεβήλωσης και της μαζικής ηλιθιότητας; Ήρθε Γάλλος προικοθήρας ζιγκολό, που παντρεύτηκε την μάνα, που μοιάζει γιαγιά του, και νόμισε ότι μπορεί να το παίξει αρχαίος Περικλής. Σε ποιον θα έδινε λόγο; Ραγιάδες παρεπιδημούν πέριξ της Πνυκός! Πήρε αλά μπρατσέτα τον άνευ Τσίπ(ρ)ας δοσίλογο Γκραικυλίας κι ανέβηκαν «εν τη αγορά τη πληθούση», να αναπτύξει ενώπιον σκλάβων παπαρολογίες για το μέλλον του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, της οποίας κι ο ίδιος είναι μαριονέτα, βαθμού υψηλότερου σε σχέση με τον εγχώριο θαλαμοφύλακα, άπαντες ελέω Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, του Μεγάλου Αφέντη! Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.

«Η Ακρόπολη ο καθρέφτης της Ευρωπαϊκής μας ταυτότητας» - έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) ο ζιγκολό. Τί σχέση έχουν, κουτόφραγκοι και ηλίθιε, δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε, η Ακρόπολη και η αθηναϊκή δουλοκτητική δημοκρατία, ο ελληνικός πολιτισμός, με τον νεοναζισμό του Δ’ Ράιχ; Το παραμύθι, ότι τάχα ανήκουμε στην Ευρώπη και δώσαμε τα φώτα του ευρωπαϊκού πολιτισμού(;) στήθηκε μετά το 1821 στην Γκραικυλία για να μένει εσαεί σκλάβα και προπαντός προδότρα της Μάνας της Ανατολής, μήτρας του παγκόσμιου πολιτισμού. Έτσι από πολύτροπη πολιτιστική γέφυρα στην Μεσόγειο, μετατραπήκαμε σε άθλια αποικία της βάρβαρης Δύσης.

343bΤο παραμύθι εκπονήθηκε σε παρεμφερή εκδοχή αιώνες πριν. Βάρβαροι λαοί, με την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κατέκλυσαν την Ευρώπη, αναζητούν εθνική συνείδηση. Στράφηκαν στην ελληνική αρχαιότητα. Εμπνεύσθηκαν, τάχα, από αυτήν, πήραν τα φώτα, την... διόρθωσαν κι έκαναν δικό τους μεγάλο πολιτισμό, να δολοφονούν... απολίτιστους λαούς! Μέγας ευρωπαϊκός πολιτισμός! Αίμα ποτισμένος! Σταυροφορίες, Ιερά Εξέταση, Ιερή Συμμαχία, Αποικιοκρατία, εξόντωση των αληθινών Αμερικάνων, που είπαν Ινδιάνους. Την σκυτάλη πήραν «αποβράσματα» (Μπέρναρντ Σο) της Ευρώπης, γιαλαντζί Αμερικάνοι. Έκαναν δυο Παγκόσμιους Πολέμους, πυρηνικό βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, μικρότερης κλίμακας γενοκτονίες και άλλα τεράστια πολιτιστικά επιτεύγματα!

Αυτόν τον μεγάλο πολιτισμό ήρθε να μας πρακτορεύσει δια της Πνυκός ο Γάλλος προικοθήρας ζιγκολό, ο παντρεμένος με την μάνα, που μοιάζει με γιαγιά του! Κάνει ο άνθρωπος την δουλειά του! ΔΕΗ, πετρέλαια, Τράπεζα Αττικής, ΕΥΔΑΠ, όπλα γαλλικά, άλλα... αγαθά για ξεπούλημα! Μεγάλα κόλπα στην Γκραικυλία, αν θέλει την γαλλική υποστήριξη. Ο κακός κι ο καλός της ασφάλειας στοιχείο της ραγιάδικης κοινωνίας. Στην εποχή των Μνημονίων και μέτρων για φέρετρο η Frau A. Hitler έπαιζε ρόλο σκληρού και είχε κάτι παπαγαλοφλωράτζες να κάνουν τους καλούς, να μας χτυπάνε με αγάπη στην πλάτη. Τελευταία περίσσεψαν τα καλά λόγια και φιλικά χτυπήματα. Πάνε να πούνε: Κάντε, ραγιάδες, λιγάκι κουράγιο, φάγατε τον γάιδαρο κι έμεινε η ουρά, τελειώνετε γιατί έχουμε κι άλλα πιο φρικτά πειράματα για την γούνα σας!

343cΑυτά, που υποτίθεται ότι προτείνει, δια της Πνυκός, ο προικοθήρας ζιγκολό για το μελλοντικό Δ’ Γερμανικό Ράιχ, είναι εντελώς της πλάκας! Δεν κατάφεραν, χρόνια, να δώσουν κρατική δομή στο Δ΄ Ράιχ, την κατ΄ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν ήταν παχιές οι αγελάδες, θα το πετύχουν στην μεγάλη κρίση, που το μαγαζί όσο κι αν φιγουράρει κραταιό, βρίσκεται υπό διάλυση; Αν βάλουν κοινό υπουργό οικονομικών, αν εντείνουν την γραφειοκρατία, εφόσον η Ευρώπη είναι γερμανικό προτεκτοράτο, δεν έχει μέλλον. Θα προωθήσει δομικές μεταρρυθμίσεις η Γαλλία ερήμην ή χωρίς σύμφωνη την Γερμανία; Με τί «ούμπαλα»;

Πρέπει να είσαι περήφανος, διεφθαρμένε, ηλίθιε και ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, που ο ζιγκολό ανακοίνωσε εργασιακές για την χώρα του μεταρρυθμίσεις,. Όλα, όσα εφαρμόζονται στην Γκραικυλία, έγιναν νόμοι του γαλλικού κράτους. Δεν πάνε χαμένα τα πειράματα. Για αυτό γίνονται ακίνδυνα για τον καπιταλισμό, βγαίνει η πατέντα και εφαρμόζονται στον κόσμο. Πόσο γέλασα με το καραγκιοζιλίκι Πνυκός. Άμιλλα στο καμάρι, προικοθήρας και Τσι(π)ράκι Frau Hitler! Παράσταση φασουλήδων. Εμένα, με συγκλόνισε, συμβολίζει την άρρηκτη σχέση ελληνικού και δυτικού πολιτισμού: Το τσαρούχι με την γόβα στιλέτο Louboutin, φορεμένη, έστω από γραία! Αποστομωτική απάντηση σε χαχόλους, που δεν βλέπουν την συνέχεια... Κι αυτή η Μπαζιάνα! Μεγάλη ψυχή! Έβγαλε βόλτα την γιαγιά της, για ψώνια στην Ερμού! Τόπο στα περήφανα γηρατειά....


 

12 Σεπτεμβρίου 2017


Μέγας Στάλιν

342aΠόσο γέλασα, μα πόσο γέλασα, ηλίθιε, διεφθαρμένε και πολλαπλώς ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, με το θερινό σου κατάντημα! Όχι ότι ήταν εντελώς διαφορετικό από τα ειωθότα, αλλά να, το καλοκαίρι, γέλασε πάλι κάθε πικραμένος! Ήσουν και πάλι η ψυχαγωγία μου καθώς παρέμεινα στον κλεινόν άστυ, διότι ως γνωστόν οι... ωραίοι συνωμοσιολόγοι κάνουν τον Σεπτέμβριο διακοπές. Ρεσιτάλ ραγιαδισμού, βλακείας, ψευτομαγκιάς, προπαντός εξυπνακίστικου σκοταδισμού έδωσες σε όλα τα επίπεδα. Το δαιμόνιο της φυλής ασυναγώνιστο! Μπορεί να μην έχεις περίθαλψη, παιδεία, ψωμί, δουλειά, μπορεί να έχουν ληστέψει τα ξένα αφεντικά πάνω από 40% των εισοδημάτων σου τρελαίνοντας στην φορολογία, μπορεί να σ΄ έκαναν νοικιαστεί στο σπίτι σου, να δημεύουν περιουσία και τραπεζικούς λογαριασμούς, να έχει σκοτώσει πάνω από 7.000 πολίτες (ως ηθικός αυτουργός) το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ και η Frau Hitler, μπορεί να μην έχεις αεροπλάνα να σβήσεις πυρκαγιές στα δάση, μπορεί ... , μπορεί... αλλά...

Του Γκραικύλου ο τράχηλος σκλαβιά ασμένως υπομένει! Και βέβαια μακριά από... ιδεολογικούς συμβιβασμούς! Όχι, θα μας πάρουν τον αέρα τα κομμούνια! Τζάμπα η άθλια Γκραικυλία ήταν το πειραματόζωο της φασιστικής πλην με κοινοβουλευτικό (όχι πάντα) φερετζέ Δύσης και στην αντιπαράθεση των δυο κοινωνικών συστημάτων! Καθώς έχεις λυμένα τα προβλήματα, δεν έχασες ευκαιρία να ασχοληθείς με τον... επάρατο κομμουνισμό, ιδιαιτέρως δε με τον σταλινισμό! Πονά ακόμα τον φρικτό καπιταλισμό ο νικητής του Β΄ Παγκοσμίου, ο Σοβιετικός λαός και ο ηγέτης του ο μέγας Στάλιν. «Δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμούσε τα παιδιά του»! Μην τυχόν στήσει η ξενόδουλη εξουσία αντιπερισπασμό και δεν πέσεις με τα μούτρα μέσα.

Μπαίνει Σεπτέμβριος, τρίτη αξιολόγηση, νέα σκληρά μέτρα για φέρετρο, φόροι και ... εισφορές. Τα αφεντικά της αποικίας ετοιμάζουν επόμενη φάση του θανατηφόρου πειράματος. Δεν είναι καν... ευγενικό να μη φαίνεσαι βασιλικότερος του βασιλέως απέναντι στους ξένους σου επιβήτορες. Αχαριστία αισχρή! Και καλά τα ευρωπαϊκά σκουλήκια με τα αποβράσματά τους, το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση για να καταδυναστεύει τους λαούς – όχλους κι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός, δικαιολογημένα κάνουν άθλιες μαζώξεις κατά του Κομμουνισμού και του Στάλιν. Δεν ξεχνάν, νοσταλγούν σαδομαζοχιστικά τον γαμιά τους. Ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο (συνεργούντος του Εβραϊκού) αιματοκύλησαν την γη, να καταστρέψουν το πρώτο σοσιαλιστικό κράτος, την Ε.Σ.Σ.Δ. και να κυριαρχήσουν απόλυτα στον κόσμο. Αυτή η φρίκη απεκλήθη Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

342bΌχι μόνο απέτυχαν παταγωδώς χάρη στον Μεγάλο Σοβιετικό λαό και τον Στάλιν με τους στρατηγούς του, αλλά και συγκροτήθηκε το πανίσχυρο σοσιαλιστικό στρατόπεδο. Μια αχανής χώρα ερείπια, με πάνω από ΔΕΚΑ εκατομμύρια νεκρούς σε 15 χρόνια έγινε πυρηνική δύναμη και άνοιξε την πόρτα στο διάστημα! Τί έμεινε σήμερα; Η δια της αντιθέτου φοράς υπεροχή, η αναγκαιότητα του «κομμουνισμού». Ακόμα και ο ανάπηρος (αν)υπαρκτός σοσιαλισμός ήταν παράδεισος σε σύγκριση με την φρίκη, που ζει σήμερα ο κόσμος, παραμονές Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου! Με όλα του τα μεγάλα κουσούρια ήταν το καλύτερο μέχρι σήμερα πολιτικό σύστημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος. Το καλύτερο για τους ανθρώπους του όχλου – λαού! Δεν υπάρχει αξιόμαχος αντίπαλος, κι αν δεν βρεθεί έγκαιρα το καπιταλιστικό σύστημα θα γκρεμιστεί κάνοντας τον άνθρωπο πάλι πίθηκο καταστρέφοντας συνάμα ολοσχερώς τον πλανήτη.

Η Οκτωβριανή Επανάσταση, που φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της, είναι το μέγιστο πολιτικό γεγονός από κτήσης γης, για τους ανθρώπους του λαού – όχλου. Έγινε με καθοδήγηση του Μεγάλου Λένιν της κορυφαίας πολιτικής προσωπικότητας όλων των εποχών, για τους ανθρώπους του λαού. Σε πείσμα ηλίθιων διανοουμένων και ποικίλων μαριονετών του καπιταλισμού, τα πάντα είναι σχετικά κι έχουν ταξικό πρόσημο! Τί έμεινε σήμερα από το θρυλικό σφυροδρέπανο; Επιβράδυνε για πάνω από 70 χρόνια την λαιμαριά και τον πίθηκο. Εκεί οφείλουμε το ότι δεν μας σέρνει το κεφάλαιο στα τέσσερα με το λουρί στο σβέρκο. Το κάνει τώρα, που τελειώνουν με συνενοχή των όχλων - λαών οι ταξικές μας καταθέσεις στην ιστορική τράπεζα του Μεγάλου Οκτώβρη. Τί άλλο από αρνητική διαφήμιση και αποθέωση των Μεγάλων Λένιν - Στάλιν και αυτού του προβληματικού (αν)υπαρκτού Σοσιαλισμού είναι η εξομοίωση Ναζισμού - «Σταλινισμού», που επιχειρούν νεοναζιστικά καρκινώματα στην φασίζουσα Ευρώπη; Θαρρούν θα αναγράψουν την ιστορία;

342cΓια ποιον σκοπό; Για να δικαιώσουν τί; Να δείξουν πόσο ηλίθιοι είναι, πρωτίστως να βάλουν υποψηφιότητα να ξαναγίνουν στάχτη στον Τρίτο Πόλεμο. Γιατί, κρατικά ρεμάλια, Βαλτικές χώρες, Πολωνίες και λοιπές φασιστικές παράγκες, θα πάθουν τα χείριστα σε νέες συγκρούσεις από την «Σοβιετική Ένωση». Αγνοώ πώς θα λέγεται, τί χρώμα σημαία θα ανεμίζει, τί πολίτευμα θα έχει, αλλά θα ισοπεδώσει τους εχθρούς της. Αυτά πιστεύουν οι Κασσάνδρες συνωμοσιολόγοι, ταύτα ταράττουν «κάποτε την ακοή αυτών εν ώρα σοβαρών σπουδών... Ενώ ες την οδόν έξω, ουδέν ακούσουν οι λαοί»! Ουδόλως πτοούν τα συνέδρια, οι πάσης φύσεως αντικομμουνιστικές υστερίες τους αληθινούς επαναστάτες. Είναι θετικές εξελίξεις, αναμενόμενες, σχεδόν μοιραίες. Μικραίνουν πόντο τον πόντο την απόσταση από τον Πατέρα Πάντων Πόλεμο, που θα βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Και αλίμονο σε όποιον όχλο – λαό στερείται χαρισματικό ταγό! Ναι, τον μεγαλοφυή φονιά, που θα κάνει στιγμιαία τον όχλο - λαό, θα τον απελευθερώσει, θα τον αναστήσει.

Ο Μέγας Ηγέτης, είτε λέγεται Αλέξανδρος, Ναπολέων, Ταμερλάνος, Στάλιν, ή όποιον άλλον εκλεκτό της Ιστορίας προτιμάται, γράφει ανεξίτηλα! Κι εμένα δεν μ΄ αρέσει, αλλά έτσι προχωρά η ανθρωπότητα! Σαν ενσκήψει ο Πατέρας Πόλεμος, θα γίνουν οι καινούριες επαναστάσεις, θα προκύψουν νέα ρεύματα στην κοινωνία, στην τέχνη, θ’ αλλάξει η ζωή κι όλοι εύχονται να είναι για το... καλό. Το ξαναλέω: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΑ, αρέσει, είτε όχι! Το τραγικό ερώτημα: Σε ποια γη θα γίνουν αυτά; Όσο αργεί να έρθει ο Πατέρας Πόλεμος, τόσο η καταστροφή θα συνδυαστεί με το περιβάλλον και «γαία πυρί μειχθήτω». Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά ο Τέταρτος θα γίνει σίγουρα με τόξα! – για να... κλέψουμε τον Μεγάλο Αϊνστάιν!

342d«Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κι οι παντρεμένες»; Δίκαια σκούζουν ο Ιμπεριαλισμός, το Κεφάλαιο και το Δ’ Ράιχ, αλλά εσύ όχλε της Γκραικυλίας, ηλίθιε, διεφθαρμένε και με οθόνη ψεκασμένε; Ξέχασες ότι πιο καλά περνούσες στον Ψυχρό Πόλεμο μετά το 1974; Άλλο πείραμα τότε! Ο Ιμπεριαλισμός σου έδινε μεγάλο μπαξίσι, ως πιθανό πυρηνικό ολοκαύτωμα. Σχεδίαζε να αναχαιτίσει πάνω από την Αθήνα και την Ελλάδα διηπειρωτικούς πυραύλους, αν τους έριχνε η Μόσχα στις Η.Π.Α. Ξέχασες το οπλικό σύστημα ΝΙΚΗ, τους μικρού βεληνεκούς πυρηνικούς αμερικανικούς πυραύλους στις βάσεις (Ελληνικό, Κατσιμίδι, Σούδα); Τώρα τα αφεντικά σε πέταξαν ως στημένη λεμονόκουπα, μα δεν θα σ’ αφήσουν στον αιώνα τον άπαντα. Ποτέ δεν θα ξεχάσουν το κάζο του Κομμουνισμού! Τί βελάζεις; Λες και υπήρξε κοινωνικό σύστημα και ηγέτης με τον σταυρό στο χέρι. Τί είπα τώρα! Πόσες δεκάδες χιλιάδες σκότωσαν οι χριστιανοί δολοφόνοι της Ευρώπης με τον σταυρό στο στήθος και στην πλάτη;

Οι δικές σου ψυχώσεις είναι συγχρόνως και πιο... ποιοτικές, όχλε της Γκραικυλίας! Εκτός από τον Κομμουνισμό υπάρχει κι η Βενεζουέλα! Βρε σεβντά για την μακρινή, δεινοπαθούσα τα μάλα, χώρα της Νότιας Αμερικής! Μη φοβάσαι, μην τρέμεις, ρε καραγκιοζάκο, άκου τις συνωμοσιολογούσες Κασσάνδρες! Δεν πρόκειται, όσο κι αν προσπαθήσεις, ό,τι κι αν κάνεις, να γίνεις Βενεζουέλα! Πρέπει να έχει οκτώ τόνους όρχεις να πεις (να δρας): Προτιμώ να πεθάνω της πείνας και να είμαι λέφτερος! Δεν είναι αυτό το... σπορ για ραγιάδες 600 συναπτών ετών, 400 χρόνια σε Οθωμανούς + 200 σε Ευρωπαίους και Αμερικάνους. Φυσικά έχει προβλήματα η Βενεζουέλα. Γιατί οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές με Σαουδάραβες τσανάκια τους έριξαν στα τάρταρα την τιμή του πετρελαίου; Για να χτυπήσουν την Ρωσία και την Βενεζουέλα.

Γιατί συνεχίζεται ο αποκλεισμός και απειλούν με στρατιωτική επέμβαση; Δυστυχώς ο Μαδούρο, δεν είναι Τσάβες! Φυσικά υπάρχει κακοδιαχείριση. Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας δικτατορία. Εδώ στην αποικία τί είναι; Οι φερετζέδες αλλάζουν. Εκεί τους χτυπά αλύπητα το Κεφάλαιο γιατί προσπαθούν, με προβλήματα, ανορθόδοξα, με αναποτελεσματικά μέσα, να σώσουν την χώρα τους, όπως νομίζουν, βρε αδελφέ! Με τους Ιμπεριαλιστές να χρηματοδοτούν την αντιπολίτευση, να υπονομεύουν το κράτος. Εδώ, δεν κάνουν για την ώρα δικτατορία επειδή είσαι αποικία με στυγνό φασιστικό πολίτευμα πλην με κοινοβουλευτική μάσκα, γιατί επεμβαίνουν κάθε στιγμή στο μυαλό σου, όχλε, σε κάνουν πίθηκο χαϊδεύοντας συσκευή, μαλακιζόμενος με ένα κινητό τηλέφωνο. Ιδού η διαφορά.

 

◆  ◆  ◆  ◆  ◆ 

 

Υ. Γ. Όστις επιθυμεί καλλιτεχνικώς να ξεστραβωθεί: Ηλίας Βολιότης- Καπετανάκης: «Βραδυνά Πάρεργα» (Μετρονόμος), τα ποιήματα: «Στάλιν» και «Κάνδανος – Βερολίνο»!


 

27 Αυγούστου 2017


Πυρκαγιές και προβοκάτσιες

341a«No passaran» - φωνασκούν Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) μετά την νέα προβοκάτσια του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού (τουλάχιστον ως ηθικού αυτουργού) στην Βαρκελώνη. Όλα, μα όλα τα επαναστατικά μας συνθήματα ρετάλια στα χέρια ηλιθίων, που αποκαλούνται κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι, διανοούμενοι, πολιτικοί και είναι απλά και μόνο άθλια βαποράκια του απάνθρωπου Καπιταλισμού. Βαρέθηκα, σιχάθηκα, τα ίδια και τα ίδια! Οι όχλοι – λαοί της Ευρώπης δεν απηύδησαν; Προφανώς όχι, με δεδομένο ότι το ίδιο αιματηρό παραμύθι συνεχίζεται και πάνε μετά να αφήσουν στεφάνια και φαναράκια στον χώρο, που εκδηλώνεται η προβοκάτσια του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού (ως ηθικού αυτουργού, τουλάχιστον), που είναι μαζί με το Κεφάλαιο μόνοι ωφελημένοι της κατάστασης.

Γράφω, μάλλον επαναλαμβάνω για κουφιοκεφαλάκηδες, που αγνοούν αληθινά και για γερμανοτσολιάδες, που υποκρίνονται ότι δεν ξέρουν: Ποιος έφτιαξε, εξόπλισε, χρηματοδότησε (και συνεχίζει ακόμα) το ISIS, το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος; Ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο. Γιατί πριν 8 χρόνια δεν ξέραμε, δεν υπήρχε ISIS; Γιατί μετά το στήσανε και το στρατολόγησαν οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι. Γιατί ξαφνικά η Ευρώπη είναι έρμαιο των τάχα τρομοκρατών, που έχουν σημαία το θρησκευτικό πόλεμο; Ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο κερδίζουν από την αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη, από την τηλεοπτική τρομολαγνεία του παγκόσμιου όχλου. Η μόνη τρομοκρατία, που υπάρχει και συνεχώς βαθαίνει και επεκτείνεται, είναι της καπιταλιστικής εξουσίας, που στρατολογεί και εξοπλίζει, χρηματοδοτεί και καθοδηγεί αμεσότατα όλους αυτούς τους θεότρελους φανατικούς. Δεν είναι δύσκολο να τους βρει. Η κρίση του συστήματος τους γεννά, όσο κι αν κρύβουν ότι πάνω από 70% των «τρομοκρατών», των θρησκόληπτων παλαβών, είναι Ευρωπαίοι πολίτες.

341bΠρος εμπέδωση κι αποθέωση της Δυτικής Δημοκρατίας. Ξέρετε πόσο δημοκρατικό είναι να κυκλοφορούν ένοπλοι στρατιώτες στον δρόμο, ξέρετε τί φιλελεύθερο είναι να μετατρέπεται το Παρίσι σε Κάιρο από πλευράς στρατοκρατίας; Να μη μπορεί ο πολίτης να κυκλοφορεί, επειδή κάποιος μουρλός απειλεί ότι θα ανατινάξει ένα σπίτι ή σταθμό του μετρό, τον οποίο μουρλό η εξουσία ξέρει, συχνά παρακολουθεί, και τελικά καθοδηγεί στην επιλογή και εκτέλεση του στόχου του. Ξέρετε τί είναι να πας να χαρείς μια συναυλία και να πέφτει νταλίκα στο πλήθος, ή τελικά να ακυρώνεται εκδήλωση για τον φόβο των Ιουδαίων; Πότε άλλοτε έτρεξε τόσο αίμα στα τηλεοπτικά κανάλια, πότε τόσο φόβος από τον βόθρο της «ενημέρωσης»; Είδατε ποτέ άλλοτε τόση δημοκρατία στην νεοβάρβαρη Ευρώπη; Σταματώ εδώ, δεν σχολιάζω πια άλλες τρομοκρατικές προβοκάτσιες των φονιάδων των λαών (φυσικών αυτουργών). Όποιος φλέγεται από περιέργεια, ας ανατρέξει σε παλιότερες αναρτήσεις μας για το θέμα, είναι σαν να γράφτηκαν αύριο!

Γυρνώ στα δικά μας, τα πιο... οικουμενικά! Όπως αξίζει στο άθλιο πειραματόζωο Γκραικυλία. Κάηκε το πελεκούδι στα δάση μας για μια ακόμα, πολλοστή, χρονιά, αλλά ο πολιτικός τσογλανισμός με πρώτη φορά αριστερό φερετζέ έδωσε ρέστα στο δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου. Τέσσερις μέρες αγνοείτε ο θαλαμοφύλακας αποικίας, που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Σιγά, που θα χαλάσει τις διακοπές του για μερικές χιλιάδες δασικών στρεμμάτων! Δεν έχετε, όμως, παράπονο, μόλις οι φωτιές έσβησαν, έσκασε μύτη, ή μάλλον ελικόπτερο για να επιθεωρήσει τα κάρβουνα! Και απεφάνθη βαρύγδουπα, ή μάλλον με ειδεχθέστατο θράσος: Ε, δεν κάηκε και ένα εκατομμύριο στρέμματα, όπως το 2005, μόνο 18.000 στρέμματα, που ήταν τελικά 30.000! Άσε, που δεν έμεινε αψυχαγώγητος ο όχλος τις μέρες απουσίας του θαλαμοφύλακα. Ουδείς έμαθε, που ήταν!

Φρόντισαν πάσης φύσεως κολαούζοι του συστήματος με τα ραδιοτηλεοπτικά τους βρωμοκάναλα: Βλέπουμε πυρκαγιές σε απευθείας μετάδοση για πάνω από 60 ώρες! Τί άλλο να κάνουν; «Όλοι μαζί μπορούμε να...», τα κονομάνε χοντρά καναλάρχες και άλλοι επιτήδειοι κολαούζοι του καπιταλισμού. Στις φωτιές εντείνεται η διαφήμιση «super market», προβάλλεται η αντεπαναστατική ελεημοσύνη, έχουν εταιρείες ανακύκλωσης υλικών, φυτεύουν, ποτίζουν, δέντρα... Για την μεγάλη κονόμα! Καπιταλισμό έχουμε σύντροφε, εσύ τον διάλεξες, ιδιωτική πρωτοβουλία ακόμα και στην δημόσια καταστροφή! Να μην... ενημερωθούν οι χαζογκόμενες, πώς θα είναι «trendy» στην πλαζ και από ποιο σαβουρομάγαζο θα ψωνίσουν (και θα ψωνιστούν); Να μείνουμε στο σκοτάδι, να μην ξέρουμε ποιο είναι το καλύτερο POS για να σε ληστεύουν τα ξένα αφεντικά; Οι φωτιές θα σβήσουν κάποτε, μέχρι ν’ ανάψουν νέες και τί νοιάζει το ηλίθιο καταναλωτικό πιθηκάκι, που καίγεται δάσος; Χαρακτηριστική η φρασεολογία ρεπόρτερ της πυρκαγιάς: Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές! Η χυδαιότητα στο ζενίθ. Αλλά μην στεναχωριέστε μαϊμούδες του καπιταλισμού... Θα κάνει μπραααάαφ η Φύση!

341cΤηλεοπτικό αδιέξοδο! Έχουν κενό στο πρόγραμμα! Πώς να το γεμίσουν; Τελείωσε η χυδαιότητα, που μαζεύτηκε στον Άγιο Δομίνικο αγέλη πιθήκων και αυνανίζονταν με ανοιχτές κάμερες, ώστε στην Γκραικυλία εκατομμύρια μπανιστιρτζήδες μαϊμούδες να μαλακίζονται. Μέχρι ν’ αρχίσουν τα καινούρια επεισόδια ηλιθιότητας, ή παρομοίου φυράματος σκουπίδια (talent show, συνταγές μαγειρικής, πρωινάδικα, πάσης φύσεως ξεκατίνιασμα) φάτε απευθείας μετάδοση πυρκαγιών, να μαυρίζει περαιτέρω η ψυχή, να μην ενοχλείται (να μην έχετε ελεύθερο χρόνο) με παράλογες ιδέες η ξενόδουλη εξουσία. Τζάμπα πρόγραμμα, θεαματικότητα εξασφαλισμένη και πλημμύρα διαφημίσεων. Έμεινα με την απορία: Όλοι οι καραγκιόζηδες, βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, αξιωματικοί πυροσβεστικής, εθελοντικές οργανώσεις και άλλοι παράγοντες, που πετάνε σε 24ωρη βάση, σαν πόρνες πεταλουδίτσες, από κανάλι σε κανάλι, πότε προλαβαίνουν ν’ ασχοληθούν επιτελικά με την κατάσβεση της φωτιάς;

Αυτά τα ραδιοτηλεοπτικά σούργελα πότε προλαβαίνουν να συντονίζουν την δράση του κράτους, ως οφείλουν; Εικοσιτετράωρη τηλεφωνική παρτούζα προς άγραν ψηφαλακίων από μέλλοντες βουλευτές, υπουργούς, δημάρχους, περιφερειάρχες και άλλες μαριονέτες των ξένων αφεντικών. Κανείς δεν χάνεται στην Γκραικυλία! Ούτε τ’ άλλα ψώνια, κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι, βαποράκια παντός καιρού, εξουσίας, κατάστασης (τώρα κακοπληρωμένα και συνήθως απλήρωτα). Ξερνάνε σε κάμερες και μικρόφωνα τόνους μπαρούφας, τον βόρβορο της ψυχής και του κλούβιου μυαλού. Τί βαρύγδουπα, που λένε την κάθε τους ηλιθιότητα! Πώς δολοφονούν εν ψυχρώ την ελληνική γλώσσα. Α, όλα κι όλα! Προέχει η ενημέρωση (διάβασε παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός) του όχλου. Με τα δελτία καιρού σε προγυμνάζουν από καιρό, σε τρομοκρατούν κάθε βράδυ και όταν συμβαίνει η φυσική καταστροφή είσαι πια φτιαγμένος να χάψεις κάθε ανοησία, έρχεται πια η εφηρμοσμένη τρομοκρατία.

Τί θα έκανε ένα σοβαρό και οργανωμένο κράτος και όχι μια διαλυμένη αποικία; Θα απαγόρευε σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πυρκαγιά την προσέγγιση οποιοδήποτε περίεργου, δημοσιογράφου, δημοσιολόγου, πολιτικού παράγοντα, εκτός από τους εμπλεκόμενους στην κατάσβεση. Απαγορεύεται κάθε ζωντανή μετάδοση φυσικής καταστροφής. Στους παραβάτες βαρύτατο πρόστιμο, υπέρ της πυροσβεστικής υπηρεσία και σε περίπτωση υποτροπής, μαύρο, ΝΑΙ κυριολεκτικά μαύρο μια, δυο, πέντε μέρες. Πεντάλεπτη ενημέρωση κάθε ώρα από τους αρμόδιους για την πορεία της πυρκαγιάς. Θα γράφετε στην Ε.Ρ.Τ., θα μεταδίδεται από όλους δίχως διαφημίσεις και άλλες μπαρούφες. Αυτό σημαίνει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αντιμετώπιση φυσικής καταστροφής. Αλλά είπαμε, προέχει η κατατρομοκράτηση του όχλου και η κονόμα. Όλοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε τους κολαούζους του καπιταλισμού!


 

19 Αυγούστου 2017


Ποιοι δημιούργησαν το ISIS;

Του Κώστα Μπετινάκη από το Zougla.gr *            

 

340aΕκμεταλλευόμενη την συνταγματική παράγραφο «Freedom of Information Act» (ελευθερία στην πρόσβαση πληροφοριών) η νομική υπηρεσία Judicial Watch κατόρθωσε να αποκτήσει άκρως απόρρητο έγγραφο της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας του στρατού Defense Intelligence Agency (πιο γνωστής ως DIA) που αναφέρεται στην δημιουργία του ISIS: “THE WEST, GULF COUNTRIES, AND TURKEY [WHO] SUPPORT THE [SYRIAN] OPPOSITION . . . [SUPPORT] ESTABLISHING A DECLARED OR UNDECLARED SALAFIST PRINCIPALITY IN EASTERN SYRIA . . . IN ORDER TO ISOLATE THE SYRIAN REGIME ”. (Η Δύση, οι χώρες του Κόλπου και η Τουρκία που υποστηρίζουν την συριακή αντιπολίτευση δημιουργούν μία Σαλαφιστική οντότητα στην ανατολική Συρία, προκειμένου να απομονώσουν το συριακό καθεστώς).

Το έγγραφο είχε αποκτηθεί από την Judicial Watch με αφορμή την φονική επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στην Βεγγάζη, αλλά τότε δεν είχε δοθεί μεγάλη σημασία σ’ αυτό. Ώσπου ρωσικό υπόμνημα 50 σελίδων στον ΟΗΕ, αποκάλυπτε το αμερικανικό «Σχέδιο Β» της δημιουργίας του ISIS από την DIA. Στο υπόμνημα αναφερόταν ότι τα χημικά, που υποτίθεται χρησιμοποιούσε το καθεστώς Άσαντ, χορηγήθηκαν στους «επαναστάτες» από τον πρίγκιπα Bandar της Σαουδικής Αραβίας. Αλλά πώς να πληροφορηθεί ο πολίτης της Δύσης το παρασκήνιο της δημιουργίας του ISIS, όταν τα δυτικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν ως βασικό πληροφοριοδότη τα αυστηρά ελεγχόμενα αμερικανικά Μέσα. Πλην –ευτυχώς- των εναλλακτικών ιστοσελίδων αδέσμευτης πληροφόρησης. Οι ειδήσεις που είχαν επιμελώς αποσιωπηθεί από τα «αξιόπιστα» δυτικά Μέσα:

 • 340bΣτις 23 Φεβρουαρίου 2015 το πρακτορείο «FARS» είχε μεταδώσει ότι ο ιρακινός στρατός είχε καταρρίψει δύο βρετανικά μεταγωγικά που μετέφεραν οπλισμό για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
 • Την 1η Μαρτίου 2015 το πρακτορείο «FARS» μετέδωσε πως οι ιρακινές δυνάμεις γνωστές και ως “Al-Hashad Al-Shabi” κατέρριψαν αμερικανικό ελικόπτερο, που μετέφερε οπλισμό για το ISIS.
 • Στις 10 Απριλίου 2015, το «Press TV» μετέδωσε πως μετά από συριακό αίτημα το Ισλαμικό Χαλιφάτο χαρακτηρίσθηκε τρομοκρατική οργάνωση. Κάτι που δεν αποδέχθηκαν τότε, ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία και Ιορδανία.
 • Ουδένα δυτικό Μέσο είχε δημοσιοποιήσει φωτογραφίες μελών τους ISIS με τατουάζ του αμερικάνικου στρατού.
 • Στις 19 Mαΐου 2015, Brad Hoof από το levantreport.com αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών του 2012 που ανέφερε: «Θα ενισχύσουμε την άνοδο του Ισλαμικού Χαλιφάτου προκειμένου να απομονωθεί το συριακό καθεστώς».
 • Στις 22 Ιουνίου 2015, ο πρώην συνεργάτης της CIA Steven Kelley, εξηγούσε, πως «οι ΗΠΑ δημιούργησαν τον ISIS χάρην του Ισραήλ ώστε να μην τελειώνει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή ώστε να μην ασχολούνται όλοι με το Ισραήλ, ενώ θα ωφελούνται από τις παραγγελίες όπλων οι πολεμικές βιομηχανίες αλλά και οι γερουσιαστές που τις υποστηρίζουν».
 • 340cΣτις 11 Ιουλίου 2015 ο Gordon Duff, αρχισυντάκτης στο veteranstoday.com αποκάλυψε από τους φακέλους στενού συνεργάτη του γερουσιαστή John McCain το στημένο video ενός «αποκεφαλισμού» από τζιχαντιστές. Λες και πρόκειται για σκηνικό από ταινία του Χόλυγουντ.
 • Μόλις στις 12 Ιουλίου 2015, στο περιοδικό ΤΙΜΕ, υπάρχει η «πρωτοφανής παραδοχή» ότι «το ISIS ανεφοδιάζεται με όπλα και από χώρες του ΝΑΤΟ» και ότι «η είδηση μεταδίδεται μόνον από εναλλακτικά Μέσα ενημέρωσης».
 • Στις 18 Νοεμβρίου 2015 ο Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέθεσε 40 χώρες, μερικές μέλη του G-20, ότι ενισχύουν οικονομικά το ISIS, πρόσθεσε ότι με πρόφαση πως βομβαρδίζουν τζιχαντιστές, οι ΗΠΑ καταστρέφουν βασικές δομές της Συρίας.
 • Στις 22 Νοεμβρίου 2015 πολλαπλές πηγές αποκαλύπτουν λαθρεμπόριο πετρελαίου από τον ISIS μέσω Τουρκίας και μάλιστα κατονομάζεται ο γιός του Ερντογάν ότι κερδίζει από το λαθρεμπόριο αυτό.
 • Αλλά από τότε που ξεχάστηκε η Smith-Mundt Act του 1948 η οποία αναφερόταν στην τεχνική της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας στις ΗΠΑ, υπάρχουν άραγε αξιόπιστες αμερικανικές πηγές ειδήσεων; Ούτε οι «The New York Times».

 

◆  ◆  ◆  ◆  ◆ 

 

Το άρθρο αυτό μας το έστειλε πριν από δυο μήνες αναγνώστης της Ιστοσελίδας προς ενημέρωση. Ξεχάστηκε στο χαρτοβασίλειο και το δημοσιεύουμε με καθυστέρηση. Δεν αφήνει αμφιβολία για τον...αμερικάνικο δάκτυλο.


 

10 Αυγούστου 2017


«Καλώς ήλθατε στην Κόλαση»!

339aΜαζεύτηκαν στο Αμβούργο οι ύαινες του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου να λύσουν -λέει- τα προβλήματα του κόσμου, να φτιάξουν νέες, πιο γερές αλυσίδες για τους λαούς – όχλους της γης. Δεν είναι συνήθως ό,τι φαίνεται αυτές οι μαζώξεις, οι χαιρετούρες, τα χαμόγελα, οι... γκόμενες Ντόναλντ «Ντακ», που όπως... μάθαμε από Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσα Μαζικής Μαλακίας (Social Media), πήγαν να... σαγηνεύσουν τον Πούτιν. Υπογράφονται άλλα μυστικά συμβόλαια για την επιβίωση του συστήματος με την επίτευξη του μέγιστου κέρδους και ας πάει στο διάολο το κλίμα του πλανήτη. Έχουμε πολλάκις γράψει: Ο καπιταλισμός επιβίωσε γιατί μετατρέπει τον άνθρωπο σε πίθηκο και θα χαλάσει ολοσχερώς την γη, αν δεν επέμβη έγκαιρα ο πατέρας πόλεμος. Αν η παρέμβαση του πατέρα πάντων αργήσει και συνδυαστεί με καταστροφή του περιβάλλοντος, γαία πυρί μειχθήτω! Θα επικρατήσει (πρωτόγονος) κομμουνισμός, να επιβεβαιωθεί η θεωρία του Μεγάλου Λένιν, με την προαναφερθείσα διόρθωση, όπως λέω και σε ποίημα στα «Βραδυνά Πάρεργα».

Αναφέρομαι στην σύνοδο των G – 20 στο Αμβούργο μόνο για να επισημάνω... το δαιμόνιο της φυλής! Μπορεί η Γκραικυλία να μην ανήκει, ως γνωστό, στους G - 20, αν και πανάθλια αποικία, έδωσε, όμως, γερό παρόν στην σύναξη των ισχυρών του κόσμου, διότι όταν αυτοί ζούσαν... στα δέντρα, εδώ χτίζανε Παρθενώνες! Όπερ έδει δείξαι! Τζάμπα, νομίζετε, γίνονται πειράματα; Μόνο στην Αποικία εφαρμόζονται; Μόλις πετύχουν εδώ, λαμβάνουν άδεια εξαγωγής στην... πολιτισμένη ανθρωπότητα. Μαζεύτηκαν δεκάδες χιλιάδες απ’ όλη την γη στο Αμβούργο, να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική του Κεφαλαίου, μίλησαν για πάνω από 100.000. Εφαρμόσθηκε το σχέδιο «Εξάρχεια – Αναρχοαυτόνομοι», ή «Κλέφτες και Αστυνόμοι», όπως το λέγαμε στα εφηβικά μας χρόνια.

Αμόλησε η εξουσία καμιά χιλιαριά «αναρχοαυτόνομους», πέταξαν μολότοφ, τα έσπασαν όλα, εφόρμησε η αστυνομία (η κανονική, όχι οι «μπάτσοι», που ήταν μέσα στους... αναρχοαυτόνομους και τους καθοδηγούσαν) και όλοι μαζί κάνανε την πόλη γυαλιά καρφιά. Τρεις μέρες αψιμαχίες, δακρυγόνα, χοντρό ξύλο, κυνήγι, συλλήψεις, (αληθινή) τρομοκρατία, ώστε ουδείς να τολμήσει να 339bδιαδηλώσει. Οι μαζικές δράσεις, προβοκάρονται, συκοφαντούνται, χτυπιούνται από την αστυνομία, φαίνονται ως βανδαλισμοί στην πόλη και το πιο σημαντικό στα ραδιοτηλεοπτικά βρωμοκάναλα του ντουνιά παίζουν μόνο οι συγκρούσεις των μπάτσων με κουκούλες και με στολή. Τινάχτηκε στον αέρα με την προβοκάτσια των «αναρχοαυτόνομων» κάθε μαζική και μαχητική διαμαρτυρία κατά του Καπιταλισμού και της Παγκοσμιοποίησης, εν τη γενέσει της εσβήσθη η όποια φωτιά με το σχέδιο, που χρόνια τώρα εφαρμόζεται και όλο τελειοποιείται στο πειραματόζωο Γκραικυλία!

Δεν μπορεί να μη νοιώθετε περήφανοι Ελληναράδες, γερμανοτσολιάδες και λοιποί δοσίλογοι και προδότες! Κατέδειξε, βέβαια, η υπόθεση «Αμβούργου» την τρομερή έλλειψη στόχων, σχεδίου δράσης, ταξικού προσανατολισμού, κυρίως χαρισματικών ηγετών. Πηγαίνουν έτσι ξυπόλητοι στ’ αγγούρια, δίκην ακτιβίστικης εκδρομής, με τον... σταυρό στο χέρι, κυνηγώντας ανεμόμυλους, για να πουν ότι κάνουμε κάτι; Το έζησα τρεις φορές τις δεκαετίες του 1990 και 2000, στην Ρώμη, στο Παρίσι και στην Πόλη. Ήμασταν σε δημοσιογραφικές αποστολές (σύνοδοι ΝΑΤΟ και Ε.Ε) και συμμετείχαμε σε διαδηλώσεις. Πανηγυράκια για τηλεοράσεις χωρίς ταξικό σχέδιο και σκοπό. Και πάλι «χτυπήθηκαν», διαλύθηκαν από την εξουσία. Όχι ό,τι έγινε στο Αμβούργο! Είπαμε, τότε ήταν εκδρομή με... επαναστατική γυμναστική. Αλλά πολύ ξύλο, βρομόξυλο, σύντροφοι, στην Κωνσταντινούπολη, στην πλατεία Ταξίμ. Μόνο εμείς γλιτώσαμε, που φέραμε δημοσιογραφικές ταυτότητες...

Πέρασαν χρόνια από τότε, ολοένα... σφίγγουν τα γάλατα. Όσο κι αν φαίνεται ότι είναι ανίκητος ο Καπιταλισμός είναι γίγαντας με γυάλινα πόδια. Ακριβώς γιατί δεν έχει αξιόμαχο αντίπαλο. Τρώει τις σάρκες του το σύστημα, που δεν έχει αντίπαλο. Το σκηνικό του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου ετοιμάζεται με γοργό ρυθμό. Είναι έτοιμο και περιμένει τον τρελό, να πατήσει σκανδάλη. Για αυτό το σύστημα της εξουσίας δεν ανέχεται ούτε πανηγυριώτικες διαδηλώσεις, φοβούμενο μήπως πάρουν τελικά ταξικό προσανατολισμό! Για αυτό παίχτηκε σχέδιο «Αναρχοαυτόνομοι & Εξάρχεια» στο Αμβούργο. Μη μου πείτε τώρα ότι ανάμεσα στους διαδηλωτές με τις κουκούλες υπήρχαν και... υγιή στοιχεία! Δεν θα το αρνηθώ σύμφωνα με την εμπειρία της Γκραικυλίας. Θα υπενθυμίσω ό,τι επανειλημμένα έχω γράψει και πει: Το θέμα είναι ποιος τα καθοδηγεί, ποια είναι η «δεσπόζουσα» τάση και... Αρχή.

339c«Καλώς ήλθατε και στην Κόλαση» του Κυπριακού δουλέματος! Άλλος ένας διεθνής τομέας, που θριάμβευσε το δαιμόνιο της φυλής, σε πείσμα όλων των κακών της γης, που επιβουλεύονται τα δίκαια, που έχουμε απεμπολήσει αιώνες, ή ξεπουλάμε με υπομονή και παροιμιώδη κατσαπλιαδισμό! Εκκωφαντική παπάρα η συνάντηση στην Ελβετία για ό,τι όλοι καμώνονται πως επιθυμούν διακαώς να λυθεί αλλά στην ουσία ουδείς θέλει ν’ αλλάξει κάτι στο νησί της Αφροδίτης! Γιατί επιμένουν στην Γκραικυλία σε διεθνείς συσκέψεις, ψηφίσματα, ίντριγκες, που όχι μόνο δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά και συνιστούν πανηγυρική, έμπρακτη επιβεβαίωση του Μπουλέντ Ετζεβίτ; Ξεχάσατε την κυνική του φράση; «Το Κυπριακό λύθηκε το 1974»! Μήπως είναι ψέματα; Με βάση τα διεθνή δεδομένα, όχι τις ελληναράδικες φαντασιώσεις του περιούσιου έθνους, που φταίνε όλοι οι άλλοι για το κατάντημά του πλην του ίδιου...

Για να πουλάνε ψευτομαγκιά στην Αθήνα και την Λευκωσία ότι φταίνε οι Τούρκοι με την αδιαλλαξία και επιθετική πολιτική; Τί πρέπει να κάνει η Άγκυρα, που είναι σοβαρό ανεξάρτητο (όχι αποικία) κράτος, μεγάλη περιφερειακή, επεκτατική δύναμη; Ν’ απεμπολήσει συμφέροντά της χάριν ενός πλατωνικού διεθνούς δικαίου; Πού και πότε, από ποιο κράτος έγινε κάτι τέτοιο στην παγκόσμια ιστορία; Σε δυο περιπτώσεις είναι δυνατόν να «υποχωρήσει» η Τουρκία: Με πόλεμο στον οποίο θα υποστεί δεινή ήττα, όπερ αδύνατο για την ώρα και στις τρέχουσες διεθνείς συνθήκες, και με την παραχώρηση μεγαλύτερων από την κατεχόμενη Κύπρο ανταλλαγμάτων, χλωμό, αλλά όχι εντελώς αδύνατο στην ρευστότητα της παγκόσμιας σκηνής.

339dΌσο για το πολιτικό προσωπικό της Γκραικυλίας και τον διεφθαρμένο, ηλίθιο και δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο της, μένουν οι αντιτουρκικές κορώνες. Ποιος θα πει την πιο βαρύγδουπη ατάκα, για τον «σουλτάνο» Ερντογάν, για τους «βάρβαρους» Τούρκους, για τα «αδέλφια» μας Κυπρίους, που εδώ και πάνω από μισό αιώνα τους βολεύει η κατάσταση, μια και ποικιλότροπα πουλάει η τουρκική Κατοχή, είτε αρέσει είτε όχι η μεγάλη αυτή αλήθεια! Την είχα πρωτογράψει όταν το 1976 πήγα στο νησί κι είχε ξεσηκωθεί κατακραυγή σε βάρος του ασεβούς κυνικού. Οι αλήθειες πειράζουν ιδιαίτερα όταν επιβεβαιώνονται σιγά – σιγά σε κάθε γυροβολιά της ιστορίας! Θέλετε να μάθετε πόσο εθνικά υπερήφανος «τουρκόδουλος» είναι ο όχλος της Γκραικυλίας; Αρκεί να του πλασάρουν μια καλά διαφημισμένη αμερικάνικη «κουράδα» και δεν νοιάζεται πόθεν προέρχεται! Να και η αποστομωτική απόδειξη:

Τελείωσε η τηλεοπτική βαρβαρότητα, όπου δυο αγέλες πιθήκων αυνανίζονταν... εξωτικά στον Άγιο Δομίνικο και δυο εκατομμύρια ηλίθιοι μπανιστηρτζήδες της Γκραικυλίας μαλακίζονταν νυχθημερόν για πάρτι τους, να «ξεχνάνε» Μνημόνια και μέτρα για φέρετρο, να κοιμούνται ξυπνητοί όλο και πιο βαθιά! Το πρωί βρίζουν τους Τούρκους, που είναι «απολίτιστοι», επιβουλεύονται και βλάπτουν τα εθνικά μας συμφέροντα, το μεσημέρι πουλάνε εθνικοψωριάρικα μεγαλεία και το βράδυ ομόθυμα αποχαυνώνονται με τις σαβούρες, που πλασάρει Τούρκος μεγαλοκαρχαρίας με τον εδώ κολαούζο του. Καταπίνουν αμάσητα τουρκικά «σκατά», δεν πειράζουν την... εθνική τους υπερηφάνεια. Τα εγκεφαλικά πίτουρα από τον «προαιώνιο εχθρό» είναι πιο εύπεπτα! Πώς ο όχλος να... επιβιώσει με τέτοιο εκρηκτικό χαρμάνι; Προτιμότερος ο ύπνος...


 

11 Ιουλίου 2017


Μαντρόσκυλα ξένων αφεντάδων

338aΗ μεγίστη υποκρισία! Όχι η μεγάλη ληστεία! Αυτήν, αν και την σιχάθηκε το κορμί μας, την ανεχόμαστε κοιμώμενοι νυχθημερόν. Το τραβάει του όχλου ο οργανισμός. Εδώ ποντάρουν τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.)! Και... εκεί, που μας χρωστούσαν μας πήρανε και το βόδι! Οι γερμανοτσολιάδες με τα βαποράκια τους δεν είναι, που λυσσάνε, να μην φύγουμε από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που λέγεται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, να μην μας διώξουν από το νεοναζιστικό ευρώ; Ζητάνε ρέστα! Και δαρμένος και κερατωμένος όχλος! Το αξίζει, τέτοιος, που ’ναι! «Η μεγάλη ληστεία» - βοά γερμανοτσολιάδικο συγκρότημα, που άλλαξε ιδιοκτήτη αλλά όχι γραμμή.

Το 2009 δουλεύαμε 147 μέρες τον χρόνο να πληρώνουμε εφορεία κι άλλα χαράτσια, τα αφεντικά έκλεβαν 40,8% των εισοδημάτων μας. Το 2017 εργαζόμαστε 203 μέρες, 55,65% του χρονιαίου μισθού πάει στους ξένους επιβήτορες! Αν υπολογίσει κανείς ότι πάνω από 2,5 εκατομμύρια Γκραικύλοι είναι άνεργοι και τα πατσασμένα, που χαλιούνται να πληρώνονται φόροι και λοιπά χαράτσια, πάνω από 80% του ετήσιου πλούτου ενθυλακώνεται από ξένες (εταίρες) ύαινες. Αυτά τα τελευταία τα αποκρύβει επιμελώς η έρευνα, που προβάλλεται πηχυαία ως νέα ανακάλυψη της Αμερικής. Ούτε την αιτία της κατάστασης αναφέρουν: Την αιώνια σκλαβιά!

338bΠροτιμάει το ξενόδουλο σύστημα να επιδίδεται σε αντιπερισπασμούς, οι πλείστοι εξόφθαλμα ηλίθιοι, πλην και εδώ κάθε όχλος έχει το ισάξιό του... Σκίζουν ιμάτια για τις συζητήσεις του... καμένου υπουργού με ισοβίτες για εμπόριο ηρωίνης. Πολλά τα λεφτά «Άρη», τεράστια τα πολυεθνικά συμφέροντα. Ήμασταν πρώτοι, που εδώ και 3 χρόνια αποκαλύπτουμε το σχέδιο πείραμα πρώτη φορά (ακροδεξιά) αριστερά. Στήθηκε από τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και τα γερμανικά τσιράκια. Πήραν «πουλέν» του μαθητικού συνδικαλισμού, που δεν έκρυβε τον αμοραλισμό, πουλούσε και την μάνα προκειμένου ν’ αναρριχηθεί στην εξουσία, καριερίστα, που ποζάρει πουλώντας κουτόχορτο και αποφάσισαν να τον εκπαιδεύσουν.

Για να μη μου τα πρήζετε, λέω στους νέους αναγνώστες (οι παλιοί ξέρουν): ΝΑΙ, είμαι περήφανος συνωμοσιολόγος και για αυτό πέφτω μέσα! Τον ανέλαβαν τα ξένα αφεντικά στα πλαίσια της δράσης με εναλλακτικά σενάρια. Αφήνουμε πέντε, δέκα άλογα να τρέξουν στο χωράφι κι όποιο μας βγει! Ο εκκολαπτόμενος άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας στάθηκε πολύ τυχερός γιατί το πείραμα των ξένων περνούσε σε επόμενη φάση: Θέλανε τον φερετζέ της ροζέ (ακροδεξιάς) αριστεράς να περάσουν πιο εύκολα στον όχλο ό,τι δεν μπορεί να προωθήσει η ακραιφνής (ακροδεξιά) δεξιά. Ποιος άλλος για παράδειγμα, θα υποθήκευε τόσο εύκολα, χωρίς ν’ ανοίξει μύτη για ολόκληρο αιώνα όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Αποικίας;

338cΑνέλαβαν τα ξένα αφεντικά να εκπαιδεύσουν τον περί ου ο λόγος, και όλης της παρέας του, που χαρακτηρίζονταν και από πολιτικό τσογλανισμό. Μη λέμε τα ίδια, είναι κουραστικό για τους συστηματικούς αναγνώστες: Από το 1994 είχε στηθεί το κόλπο εκπαιδεύοντας όχι την Ρίτα, αλλά τον Αλέξη, από την εποχή του «μας κυβερνάνε κόπανοι» και της ... Βουλής των εφήβων. Τί να κάνουμε; Ακόμα και στις αποικίες ο Ιμπεριαλισμός έχει πολυεδρικά εναλλακτικά σενάρια. Ο ένας πράκτορας ανέλαβε να τον εκπαιδεύσει στα οικονομικά, στην ουσία πώς να εξαπατά τον όχλο ως μαθητευόμενος μάγος (πείραμα μέσα στο πείραμα) αλλά και την συμμορία των ροζ ΣΥΡΙΖΑίων πολιτικάντηδων.

Θέλετε και το άλλο, που μου ήρθε τώρα στην γκλάβα; Είπαν οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές: Άσε τον Γιάννννη (μ’ ένα ΝΙ) να κάνει παιχνίδι στην Γκραικυλία, την έχουμε καλά αγκιστρωμένη, αλλά θα πρέπει να εξελίσσεται και η κατοχή μας. Δεν αποκλείεται επιπρόσθετα όλοι αυτοί οι χαζοβιόλικοι χειρισμοί του να φέρουν ένα ισχυρό χτύπημα στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που θέλουμε ταπεινωμένο. Έτσι στήθηκαν ή αξιοποιήθηκαν (και τα δυο σε αμφίπλευρη σχέση) οι «Αγανακτισμένοι» οι «Δεν πληρώνω», οι τηλεοπτικές παπαρολογίες, που όλοι εν μια νυκτί μεταμορφώθηκαν σε εμβριθείς οικονομολόγους, οι σκιαμαχίες ευρώ και δραχμής, οι ηλιθιότητες «go back madam Merkel» και τέλος δεν έχει η σκόπιμη βλακεία του όχλου, που λατρεύει πάντα τον γαμιά και τον νταβατζή του!

Ο δεύτερος, που ανέλαβε σε κρίσιμη φάση να προγυμνάσει το «πουλέν» της Frau Hitler ήταν... γάτα Ιμαλαΐων, μεγαλοεκδότης, παλιά καραβάνα στην πολιτική ίντριγκα. Ασχολήθηκε μαζί του να τον κάνει... «expert» στο άσπρο – μαύρο, άσχετα αν ο ευεργετημένος μόλις κάθισε στην καρέκλα Μαξίμου, άδειασε τον δάσκαλο. Αμφότερους τους... καθηγητές του, διότι ως γνωστόν ουδείς αχάριστότερος του ευεργετηθέντος! Σαν ετοιμάστηκε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας των ξένων, χρειαζότανε και πιστό μαντρόσκυλο παντού να τον ακολουθεί. Ποτέ οι Αμερικάνοι κατακτητές δεν θ’ αφήσουν στην Γκραικυλία την παραμικρή «αριστερή» υπόνοια, χωρίς ασφαλιστική δικλείδα!

338dΤο... μαντρόσκυλο των ξένων, που ελέγχει τον άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας ήταν οι «Καμμένοι Έλληνες» και ο υπουργός, που φωτογραφίζεται καμαρωτός με κωλοδάχτυλο. Έτσι στήθηκε στην Γκραικυλία το κολπάκι του καρά ακροδεξιού, τάχα ροζ αριστερού, πολιτικού τσογλανισμού. Τί σχέση έχουν αυτά με τα βαπόρια ηρωίνης και τις κοζερί υπουργού με ισοβίτες, με τον πολιτικό θόρυβο, που προκαλούν κυβέρνηση και αντιπολίτευση; Δεν είναι πλέον μόνο η προσπάθεια αντιπερισπασμού του όχλου. Είναι και το ότι τον Σεπτέμβριο γίνονται οι εκλογές στην Γερμανία, η Frau Hitler θα βάλει σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιο. Εκκρεμεί από τον Φεβρουάριο, αλλά τρεναρίστηκε λόγω εκλογών δίνοντας παράταση ζωής στον θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας!

Ποιο το σχέδιο; Σήκω Αλέξη! Θα κάτσει ο Κούλης στην καρέκλα σου! Θέλετε μια τολμηρή πρόβλεψη – σενάριο, που μόνο δυνατοί συνωμοσιολόγοι σαν και λόγου μου κάνουν; Πολύ πιθανόν, μές στον ορυμαγδό κι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, όχι μακριά, τον θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας θα ρίξουν οι «Καμμένοι Έλληνες», κατ’ εντολήν των ξένων και στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν πολιτικά! Δεν αποκλείεται μετά τα... μπάνια του λαού, όταν ανοίξει η Βουλή να έχουμε εκλογικές εξελίξεις στην σκιά βαπορίσιων αποκαλύψεων. Για αυτό ετοιμάζεται το παραμύθι ανασυγκρότησης της πάλαι ποτέ κεντρααριστέρας. Σημίτης, Γιωργάκης, Βαγγέλας! Βγάλαν όλους τους σκελετούς από το πολιτικό οστεοφυλάκιο και τους ανέβασαν στο παλκοσένικο! Καλός ο Κούλης, αλλά χρειάζεται αξιόμαχο αντίπαλο δέος και διάδοχη κατάσταση, ας πούμε οι νέοι Σαμαροβενιζέλοι, οι νέες βάρδιες γερμανοτσολιάδων!

Υ. Γ. «Κλέψαμε» γελοιογραφίες των αξιότιμων κυρίων συναδέλφων: Αρκά, Δημήτρη Χαντζόπουλο, Ηλία Μακρή, Ανδρέα Πετρουλάκη. Ευχαριστούμε για την ανοχή τους.


 

09 Ιουλίου 2017


Σε μια κόλλα χαρτί!

337aΘ’ άφηνε η αδέκαστος δικαιοσύνη το παιχνίδι της στήριξης των ξένων αφεντικών της Γκραικυλίας; Πώς να μην κοιμόμαστε ήσυχοι, αφού σε ολόκληρο τον κόσμο είναι θεραπαινίδα του Καπιταλισμού, του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου; Θα έκανε εξαίρεση στην Αποικία; Κι άσε δραχμιστές και άλλους γραφικούς συνωμοσιολόγους να ονειρεύονται στο ξύπνιο τους, όταν ο όχλος κοιμάται όρθιος και καμαρώνει, που ανήκει στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση. Ασκήθηκε δίωξη (για τα μάτια του κόσμου;) σε μέλη του Δ. Σ. του ΤΑΙΠΕΔ σε βαθμό κακουργήματος. Τ’ αφεντικά το πρωί απείλησαν ότι δεν έχει πρεζοδόση, χωρίς να ρυθμιστεί αυτό το προαπαιτούμενο! Ό,τι θέλουν να περάσουν αλυσίδα στον σβέρκο του ραγιά οι ξένοι δυνάστες το βαφτίζουν «προαπαιτούμενο» και το κράτος των εγχώριων γερμανοτσολιάδων σπεύδει να το... διορθώσει.

Από μηχανής θεός ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το παραπεμπτικό βούλευμα πριν δύση ο ήλιος και δόθηκαν άσπιλες περιστέρες οι κύριοι του ΤΑΙΠΕΔ. Όταν η εργοδοσία σου χρωστά πέντε – δέκα μηνιάτικα, δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή της σύμβασής σου, πρέπει να κάνεις τον χαζό και να δουλεύεις ως καλός σκλάβος, σαν να είσαι πληρωμένος. Η δικαιοσύνη έδωσε πάλι ρηξικέλευθη λύση υπέρ του κεφαλαίου. Αυτό το τελευταίο σίγουρα είναι συμπτωματικό. Στον ιδιωτικό τομέα είναι συνταγματικές οι απολύσεις και οι μειώσεις αποδοχών, γιατί διαφορετικά στερείται στους κηφήνες – αφεντικά η δυνατότητα εξυγίανσης των επιχειρήσεών τους μέσω μείωσης του εργατικού δυναμικού – απεφάνθη ο Άρειος Πάγος- μια και είναι συνταγματική η κατάργηση της ρήτρας μονιμότητας. Σιγά – σιγά καλλιεργείται το έδαφος και για να καταργηθεί η μονιμότητα του δημόσιου τομέα. Στην επόμενη αξιολόγηση, στο επόμενο Μνημόνιο. Είπαμε, προαπαιτούμενα.

337bΔεν θέλω την ηλίθια όσο και περιττή ερώτηση: Και οι εργαζόμενοι; Ας κόψουν τον λαιμό τους! Ποιος σας είπε ότι το καπιταλιστικό κράτος με τις τρεις εξουσίες του θα εστιάσει την προσοχή του στους εργαζόμενους; Αναλώσιμα είδη είναι πλέον για να αυξάνονται τα κέρδη των καπιταλιστών. Πολύ περισσότερο, που έχουμε να κάνουμε με μια σκλαβωμένη για έξη ολόκληρους αιώνες αποικία1 Η μια εξουσία νομοθετεί τις επιθυμίες των ξένων αφεντικών, η άλλη τις εκτελεί με ενθουσιασμό. Η τρίτη παρεμβαίνει δικαιολογεί, νομιμοποιεί τις αντιλαϊκές πράξεις του συστήματος, για να δουλεύει ρολόι. Και για να έχουν θωρακισμένο τον πισινό τους, δρουν αστραπιαία οι θεματοφύλακες. Όποιος κρίνει απόφαση της δικαιοσύνης, τυλίγεται σε μια κόλλα χαρτί, να μάθει να είναι... άφρων, φανφαρόνος. Θέλετε κι άλλη δημοκρατία στην αποικία Γκραικυλία; Όχι, ρε παιδιά, θα σας καθίσει βαριά στο στομάχι και ενίοτε στην τσέπη. Δημοκρατία πλέρια! Όχι Βενεζουέλα, Βόρεια Κορέα, Τουρκία! Εδώ είναι Ευρώπη! Χρησιμοποιούν διαφορετικούς φερετζέδες! Απόλυτος φασισμός με κοινοβουλευτικό μανδύα, σκοροφαγωμένο, πλην κάνει καλά την δουλειά του.

Είναι και επιτυχείς οι αντιπερισπασμοί του. Δεν έχει σημασία, αν στάλα – στάλα ο άνθρωπος χάνει το μυαλό του, γίνεται ηλίθιος, επιστρέφει και βιολογικά στον πίθηκο! Τί να το κάνει το μυαλό; Σε λίγο στα παιδιά και τα εγγόνια του, θα τους φυτεύουν στο άδειο τους κεφάλι ένα μικροτσιπάκι από το μαιευτήριο. Ε, να μην ταλαιπωρείται κιόλας! Μια ψυχή κι ένα μυαλό, που είναι να βγούνε, ας πάνε στον αγύριστο! Λόγου χάρη τα Θρησκευτικά είναι αγαπημένο θέμα γιατί άπτεται του δυτικού τζιχαντισμού, που κατά την πορεία της ιστορίας είναι πιο αιμοβόρος, σκληρός και εξοντωτικός από τον ανάλογο της 337cΑνατολής. Ο ανατολικός τζιχαντισμός είναι ευρωπαϊκός- αμερικάνικος θανατηφόρος σκοταδισμός, που οι κατακτητές Ευρωπαίοι εξήγαν, μπόλιασαν την αφελή Ανατολή, για να την ελέγχουν και να ληστεύουν τον πλούτο της. Μήπως ξεχάσατε ότι ο Μουσουλμανισμός είναι αίρεση του Εβραϊσμού, όπως και ο Χριστιανισμός;

Μαζεύτηκαν κάτι τράγοι (όχι της Αρχαίας Τραγωδίας) του σύγχρονου σκοταδιού κι όρισαν πώς θα γίνεται το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία. Στην μαύρη λίστα τραγούδια, μια σκυλοπόπ μαϊμουδίτσας (μελούρα κουνίστρα) ο Νιόνιος, που από πολλά χρόνια φασιστοφέρνει στους στίχους του, και κάτι άλλοι. Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Και ντόρος για τον χριστεπώνυμο όχλο, που καταναλώνει μόνο νόμιμα και χρηστά της εκκλησίας προϊόντα και οι «κομμένοι» πουλώντας πλαστική αντίσταση γίνονται περαιτέρω φίρμες!

Υπάρχουν και καναδυό αντιπερισπασμοί, που σερβίρονται περιοδικά και έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα στον όχλο. Ηλίθια ψέμματα, ή στημένες υπερβολές, αλλά ό,τι πρέπει για τον διεφθαρμένο, βλάκα και δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο. Είναι κι ο Γιάννννης (μ’ ένα ΝΙ), που πουλάει με τρέλα και κορδέλα! Κάθε δυο –τρεις μήνες κυκλοφορεί μπαρούφα του, τάχα συγκλονιστική, 337dδήθεν αποκλειστική για το διάστημα, που χρημάτισε υπουργός του άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα. Μετά τις υποτιθέμενες επιθέσεις στο σκουριασμένο Νομισματοκοπείο να βγάλουν ωραίους «Κολοκοτρώνηδες», τα σχέδια Β & Γ, τις πληρωμές με κουπόνια, το διπλό νόμισμα και άλλες παπαρολογίες, βγήκε Κορεάτης σύμβουλος του Γιάννννη (μ’ ένα ΝΙ) και .... μας αποκάλυψε το σχέδιο για το παράλληλο νόμισμα! Θα αφήνανε οι Αμερικάνοι κατακτητές την Γκραικυλία να κόψει νόμισμα και τις άλλες βλακείες! Αλλά έχουν απήχηση στον ηλίθιο όχλο και τα ραδιοτηλεοπτικά βρωμοκάναλα στηρίζουν σε αυτά ολόκληρα «ειδησεογραφικά» σίριαλ, φούμαρα...

Κλείνω με μια πολύ σοβαρή, σοβαρότατη... ιατρική συμβουλή. Μην ξεχνάτε 4 ή 6 φορές την μέρα (και νύχτα) να παρακολουθείτε αναλυτικά δελτία καιρού! Κάνουν καλό στην μαλάκυνση εγκεφάλου, στις εταιρείες κλιματιστικών και σαπίζουν πιο εύκολα τα πνευμόνια σας. Παρακαλώ, χειμώνα – καλοκαίρι να παρακολουθείτε με ένταση και αγωνία χιονιάδες – φονιάδες και φονικούς - καύσωνες (αναλόγως εποχής). Το δελτίο καιρού είναι το αποτελεσματικότερο όπλο της εξουσίας για την περαιτέρω οχλοποίηση του όχλου!


 

08 Ιουλίου 2017


Ευρω – Πέη!

336aΔεν προλαβαίνουν να πανηγυρίζουν εθνικές νίκες οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γερμανοτσολιάδες στον λάκκο με τις ύαινες, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν καταλαβαίνω, μάλλον θεωρώ προδοσία, που ο υπουργός του φωτογραφημένου κωλοδάχτυλου, απέσυρε άρον – άρον από τα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) την αναρτημένη φωτογραφία, μια γραβάτα με διάφορα πέη. Απεικονίζεται συμβολικά και τραγικά η πολιτική και κοινωνική πεμπτουσία της Γκραικυλίας! Ο... προαιώνιος στόχος της φυλής των ραγιάδων, όπως σατιρικά τον παρουσίασε πριν από 40 χρόνια ο σύγχρονος Αριστοφάνης Χάρρυ Κλυνν. Τώρα, όμως, πείθονται και οι δύσπιστοι, έστω όχι και τόσο ανέμελα, μια και εντείνεται το τσούξιμο στον πρωκτό! Είμαστε Ευρωπαίοι, εμείς βάζουμε το εύρος και αυτοί τα πέη! Θυμάστε οι παλιοί την υπέροχη παράσταση στην Πλάκα –στην «Διαγώνιο» ήτανε;- όπου ο Χάρρυς ντυμένος Ελληνίδα με λευκή χλαμύδα έδειχνε επακριβώς την στάση ΕΥΡΩ – ΠΕΗ;

Αδυνατεί ο λόγος στο χαρτί να γίνει παραστατικός, για αυτό είναι μάλλον χαζή η ενέργεια του υπουργού να τα «μαζέψει» και να αποδώσεις τις ευθύνες της ανάρτησης σε... άτακτο παιδί! Παλιμπαιδισμός; Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, που κρύβει μεγάλος δοσίλογος! Έχει τόσο εύκολη πρόσβαση στον λογαριασμό του υπουργού άμυνας ένα παιδί («ο... αιώνας, που ρίχνει ζάρια»;) και αναρτά ερήμην του ό,τι γουστάρει; Μήπως δούμε αύριο κανένα επιχειρησιακό σχέδιο μάχης; Έτσι για να διανθιστεί η ανία μας... Μην τρομάζετε! Η άνοια του διεφθαρμένου, 336bπολλαπλώς ψεκασμένου δια της οθόνης όχλου με τίποτα δεν γιατρεύεται! Δεν φόρεσε γραβάτα η άνευ Τσίπ(ρ)ας μαριονέτα των ξένων πλην ξημερώνει για το έθνος, αφού «πάντα νικάνε οι καλοί» - σύμφωνα με έσχατη παπαρολογία του ανδρός. Φυσικά και ρίχνω χολή στο μεγαλείο των επιτυχιών της κατ’ ευφημισμόν κυβέρνησης της Αποικίας.

Ευτυχώς δεν... χαρίζουν κάστανα, είναι κυνικοί οι εκπρόσωποι του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση για την εξαπάτηση του πολυεθνικού όχλου των κατοίκων του. Για παράδειγμα ο ανθυποφύρ του Δ’ Ράιχ έσπευσε να δηλώσει ότι η νέα συμφωνία υποτέλειας με την Γκραικυλία ήταν έτοιμη από την σύνοδο της 22ης Μαΐου, αλλά ζήτησε παράταση τριών βδομάδων η ελληνική κυβέρνηση για να την... επικοινωνήσει καλύτερα στο εσωτερικό της χώρας! Παρακάμπτω τα λάθη του εν λόγω: «Ελληνική κυβέρνηση» και «χώρα», ως πολιτικάντικες υπερβολές. Αφήνω και την αγραμματοσύνη των μεταφραστών, που αγνοούν ότι το «επικοινωνώ» είναι αμετάβατο ρήμα, δεν παίρνει αντικείμενο, πλην αυτού, που με το στανιό βάζουν τα μιξοβάρβαρα πιθηκάκια. Περνάω στην ουσία: Τα είχαν όλα έτοιμα, καθορισμένα ήταν όλα και τρέναραν την ανακοίνωση για να σε εξαπατήσουν πιο αποτελεσματικά ηλίθιε, διεφθαρμένε και ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε της Γκραικυλίας. Όχι σε προκαλώ! Έχω ή δεν έχω δίκιο, που σου γράφω ότι οι περίφημες διαπραγματεύσεις, οι κοπιώδεις σύνοδοι, δεν είναι παρά «παρτάκια» με ποτά, όπου καλαμπουρίζουν πώς θα την φέρουν καλύτερα στους χαχόλους ραγιάδες;

336cΠέραν των αιτιάσεων ημών των καρμίρηδων συνωμοσιολόγων επ’ ουδενί κρύβεται η εθνική επιτυχία στο τελευταίο Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών του Δ΄ Ράιχ, στο Λουξεμβούργο. Την καταγράφω για ν’ αρχειοθετηθεί άμεσα στην εγχώρια μακραίωνη ιστορία του ραγιαδισμού και γερμανοτσολιαδισμού! Τα λεγόμενα πλεονάσματα (άλλη φασιστική απάτη, όταν όλες οι χώρες δανείζονται και χρωστάνε μεταξύ τους τρισεκατομμύρια δολάρια!) θα είναι ετησίως 3,5% του Α.Ε.Π. έως το 2022! Προνοητικά και πονόψυχα τα ξένα αφεντικά! Να μην γιορτάσεις την επέτειο εθνικής... παλιγγενεσίας (400 χρόνια σκλάβος στους Τούρκους και 200 έως τώρα στους Ευρωπαίους και Αμερικάνους) με διαρκώς νέα μέτρα για φέρετρο και με ανάλογες προζοδόσεις; Μετά το 2023 τα πλεονάσματα θα είναι ετησίως τουλάχιστον 2% έως το έτος 2060! Θα είσαι σκλάβος μια ακόμα ιστορική γενιά. Σκουλήκια Ευρωπαίοι, ευτυχώς έως τότε θα γίνει Τρίτος Μεγάλος Πόλεμος, μακάρι να μην σωθεί τίποτα από σας και τους Αμερικάνους! Ολοσχερώς να καταστραφείτε! Μη μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα! Να ξανανθίσει η ζωή!

Έτερο εθνικό επίτευγμα των εταίρων μας επιβητόρων προς την αποικία τους είναι η συνήθης ελεημοσύνη – πρεζοδόση για να συνεχίζεται το φρικτό πείραμα και να μην τα κακαρώσει ακόμα το πειραματόζωο! Κουβαρνταλίκια! Θα... πάρεις 6,9 δισ. ευρώ, που δεν θα τα δεις ποτέ, γιατί θα πάνε στις τσέπες των αφεντικών έναντι χρέους. Με απλά λόγια πρόκειται για λογιστικά τερτίπια και όχι για ζεστό και καυτό χρήμα, που έχει ανάγκη η Αποικία. Θα σου... δώσουν και 800 εκατομμύρια ευρώ για οφειλές σε ιδιώτες. Με άλλα λόγια η ξεπουλημένη και προδοτική εγχώρια εξουσία θα πάρει το ρεγάλο της για να συνεχίσει να υπηρετεί τα ξένα αφεντικά. Εσύ όχλε μπορεί να μην έχεις δουλειά και μισθό, αλλά όλο το πολιτικό κηφηναριό με την αυλή του αμείβεται πλουσιοπάροχα. Α, μην ξεχάσω! Θα δώσουν οι αφεντάδες και 800 εκατομμύρια ευρώ τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, αν είσαι καλός ραγιάς!

Στο ψυγείο η περίφημη Ποσοτική Χαλάρωση (η ένταξη στο QE) της Τράπεζας του Δ’ Ράιχ. Μένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πρόγραμμα χωρίς λεφτά, θα τα βάζεις εσύ ηλίθιε όχλε, θα σε στύβουν οι ξένοι νταβατζήδες, όσο δεν ξεσηκώνεσαι να κάψεις σύμπασα την Γκραικυλία, επίσης αποκλείεται να μην εφαρμοστούν τα μέτρα (αφορολόγητο, συντάξεις), που έλεγε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας δοσίλογος θαλαμοφύλακας. Θα ψηφίζονται συνεχώς πιο σκληρά για να πιάνονται τα διαστημικά πλεονάσματα! Μέχρι να πεθάνει, αν δεν ξεσηκωθεί, το πειραματόζωο! Αν δεν τα προωθήσει 336dαυτός, όσο υπάρχει Γκραικυλία, στρατιές προδότες και γερμανοτσολιάδες! Έρχονται, ίσως εντός 2017, οι επόμενοι, Κούλης και ΣΙΑ... Πάνε τα μέτρα για το κούρεμα του διαβόητου (επαχθές, απεχθές και ανύπαρκτου) χρέους της Γκραικυλίας! Είναι πολύ απασχολημένο με τα του οίκου του το Δ’ Ράιχ και θα ευαρεστηθεί να κάνει κουβέντα μετά το καλοκαίρι του 2018.

Κλείνω με πρόσφατα στοιχεία της επιτυχίας των Μνημονίων, ιδίως της πρώτης φοράς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακροδεξιαριστερά, με διάθεση αυτοκριτικής, αφού όλοι οι... δραχμιστές Ανατολίτες πέσαμε έξω! Στοιχεία όχι ΕΛΣΤΑΤ, που «μαγειρεύει» για τα Μνημόνια, αλλά εργατοπατέρων ΓΣΕΕ, χάσανε το παντεσπάνι και σκούζουνε: 370.000 άνεργοι νέοι είναι κοινωνικά νεκροί, δηλαδή δεν βρίσκουν εργασία εδώ και ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια. Το 70% των ανέργων είναι ημιθανείς, έχουν να δουλέψουν ΕΝΑ χρόνο. Στην ηλικία μέχρι 25 ετών 60% είναι άνεργοι. ΕΝΝΙΑ στους ΔΕΚΑ ανέργους δεν παίρνουν επίδομα ΟΑΕΔ. Μια στις δυο θέσεις εργασίας είναι μισό ωράριο - μισός μισθός! Αφήνω αυτοκτονίες, πλειστηριασμούς σπιτιών και λογαριασμών, άστεγους, νοικοκυριά δίχως ηλεκτρικό ρεύμα και νερό. Αυτά όλα είναι λαϊκισμός συνωμοσιολόγων δραχμιστών και δεν κρύβουν την επιτυχία του... προγράμματος διάσωσης, όπως πιστοποιήθηκε πριν τρεις μέρες στην σύνοδο της συμμορίας του Δ’ Ράιχ. ΕΥΡΩ - ΠΕΗ με την βούλα και χωρίς προφυλακτικό!!


 

17 Ιουνίου 2017


Ζιγκολό + Τσογλανισμός = Λαϊκισμός!

335aΛΑΪΚΙΣΜΟΣ είναι η τελευταία, μοδάτη ρετσινιά, που όπου βρεθούνε και σταθούνε, ξερνοβολάνε οι άθλιοι γερμανοτσολιάδες της αποικίας Γκραικυλίας, πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ξενόδουλα βαποράκια, που αυτοαποκαλούνται αντιπολίτευση (κατ’ ευφημισμόν, όπως οι πρώτοι βαφτίζονται κυβέρνηση), κακοπληρωμένα, απλήρωτα ή συχνά άνεργα παπαγαλάκια, που (με την σειρά τους κατ’ ευφημισμό) βαφτίζονται δημοσιογράφοι, και η πλειοψηφία του ηλίθιου, διεφθαρμένου και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένου όχλου. Η δηλητηριώδης τσιχλόφουσκα «λαϊκισμός» είναι το έσχατό ψέκασμα. Η μια στις δέκα λέξεις, που ακούς στην σκλαβωμένη Γκραικυλία, στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) είναι: Λαϊκισμός, μη γίνεσαι λαϊκιστής, και τα παράγωγα.

Αδιάφορο αν οι πλείστοι, όχλος, πολιτικοί και δημοσιολόγοι, αγνοούν κατ’ ουσίαν την σημασία του όρου, τον ξεφουρνίζουν νομίζοντας ότι λένε μεγίστη εξυπνάδα, βαθύτατη πολιτική ανάλυση, νοιώθουν κύρος, σπουδαιοφάνεια, με τέτοια μπούρδα - πασπαρτού, που πάει με όλα. Την θεωρούν «τάπωμα», αποστομωτική απάντηση δια πάσαν κοινωνική νόσο και ιδεολογική μαλακία! Προσπαθώντας να φωτίσω το νόημα του όρου, πρωτίστως να καλύψω την δεινή ιδεολογική και γραμματική ανεπάρκεια συμπολιτών ραγιάδων, προτίθεμαι να δώσω απλά, εύγλωττα και χαρακτηριστικά παραδείγματα από την πρόσφατη πολιτική πορεία του κόσμου, από την τρέχουσα ειδησεογραφία!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να γλείφεις συνέχεια και με πάθος τους όρχεις των ξένων αφεντικών, να σου δίνουν τάχα ελεημοσύνη πρεζοδόση, να μην σε διώξουν από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και το νεοναζιστικό ευρώ, είναι πολιτικός ρεαλισμός! ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να παλεύεις, όπως μπορείς, για την απελευθέρωση της Γκραικυλίας από τους ξένους δυνάστες, για εθνική ανεξαρτησία, για να βγεις από το λάκκο με τις ύαινες και το νόμισμά τους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να παίζεις το φαύλο, φονικό παιχνίδι των ξένων: Μνημόνιο – Αξιολόγηση - Μέτρα για Φέρετρο - Πρεζοδόση Ελεημοσύνη - Μνημόνιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να σου στέλνουν τα ξένα αφεντικά στα αγγλικά τα Μνημόνια και τα άλλα κείμενα υποταγής, να μεταφράζονται όπως – όπως και χωρίς κανείς να τα διαβάσει, να περνάνε με ισχνή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, που με αυτό τον τρόπο καταντά ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, όπως λέω σε κάποιο ποίημα!

335bΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να προβάλεις τις πάνω από 6.000 αυτοκτονίες στην Αποικία την τελευταία επταετία με ηθικό αυτουργό το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, την Frau Hitler και τον καροτσόβιο μπάτλερ της. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να λες για εξαθλιωμένους, που πεθαίνουν άστεγοι γιατί δεν έχουν θέρμανση, ή στο καλύβι τους από αναθυμιάσεις μαγκαλιού. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός και μάλιστα άκρως προκλητικός, να μην αντιλαμβάνεσαι, πολύ περισσότερο να αντιμάχεσαι το «κοινό μας σπίτι την Ευρώπη», διότι για αυτό, ηλίθιε, σου παίρνουν την πρώτη σου κατοικία, για «να μένεις Ευρώπη»!

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να προσπαθείς συμβολικά να εμποδίσεις απογόνους των Ναζί δολοφόνων του μαρτυρικού Δίστομου, να καταθέσουν προκλητικά, χυδαία, στεφάνι στο ετήσιο μνημόσυνο. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός για τον επιπρόσθετο λόγο ότι «ο Έλληνας θέλει τον Γερμανό του» - που λένε οι εγχώριοι γερμανοτσολιάδες με καμάρι, αφότου τους δώσανε το 2004 «πέτσινο» κατσαρόλι στο ποδόσφαιρο, που ακόμα πληρώνουν μαζί με την Ολυμπιάδα της ντόπας και διαφθοράς! Εμείς, που ΕΙΜΑΣΤΕ λαϊκιστές λέμε: «Ο ραγιάς πάντα θέλει τον ξένο του γαμιά»!! Τούρκος 400 χρόνια συν 200 μέχρι τώρα Ευρωπαίος και οι Αμερικάνος, έξι αιώνες... Γκόλφω!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός (μην πω προδοσία και παρεξηγηθώ!) να πιάνει ο γνωστός και μη εξαιρετέος, πολλές δεκαετίες εξωμότης της Επανάστασης και του Κ.Κ.Ε., χεράκι – χεράκι Γερμανό πρέσβη (απόγονο Ναζί δολοφόνων) να ολοκληρώσει την ανόσια πράξη του στο μνημείο σφαγιασθέντων στο Δίστομο, Το έχουμε πολλάκις γράψει εδώ και τριάντα χρόνια: Έκανε ηρωισμό - νεανική τρέλα και την εξαργυρώνει από τότε πολλές δεκαετίες ως νεκροθάφτης της Αριστεράς. Δεν έδρασε μόνος, ο σύντροφός του Σάντας, σεμνός αγωνιστής και τίμιος, δεν ξεπούλησε την ηρωική πράξη, όπως κάνουν αληθινοί ήρωες, όχι καιροσκόποι. Ως κυνικός, έλεγα και λέω: Για αυτό όταν το πείραμα Γκραικυλία άλλαξε, μετά το 1974, η εξουσία πρόβαλε μόνο τον... νεκροθάφτη. Γα αυτό και έθαψε άλλες ηρωικές ιστορίες, που έγιναν τότε στον Βράχο της Ακρόπολης και οι νοούντες νοείτωσαν! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός, να επευφημεί την πράξη του προαναφερθέντος στο Δίστομο, που διευκόλυνε το ξένο αφεντικό, ο Πρόεδρος Δεξιώσεων (Π. τ Δ.). Έχει δώσει ο εν λόγω κι άλλα δείγματα γραφής με ανάλογη πολιτική ανταμοιβή, λόγου χάρη έκανε τον Κινέζο σε τηλεοπτικό στούντιο όταν εγχώριος νεοναζί έδερνε γυναίκες σε ζωντανή μετάδοση, προφανώς για να μην τον... πουν Λαϊκιστή!

335cΩχ! Ζητώ συγνώμη, που ΛΑΪΚΙΖΩ σφόδρα! Όχι, αναμφιβόλως όχι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να τρως το παραμύθι της τρομοκρατίας, τις δολοφονικές σε βάρος αμάχων και αθώων, προβοκάτσιες ανά τον κόσμο, με ηθικούς αυτουργούς τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους και εκτελεστικά όργανα κάτι όντα μισότρελα, θρησκόληπτα, που ωστόσο οι πλείστοι (σύμπτωση!) είναι Ευρωπαίοι πολίτες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να μένεις με ανοιχτό στόμα για την α λα Γκρέκα... τρομοκρατία, με το καραγκιοζιλίκι, που έστησαν στον εγχώριο τραπεζίτη, που πραξικοπηματικά τον έκαναν στις Κάνες τα ξένα αφεντικά πρωθυπουργό (για λίγο θαλαμοφύλακα) να υπογράψει καινούριο Μνημόνιο. Κάθε χώρα (αποικία) έχει και την τρομοκρατία, που αξίζει στον όχλο της.

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να χασκογελάς με τις ανακοινώσεις των Αρχών, πού ελέγχθηκε και πότε το «τρομοκρατικό» δέμα. Στην Βουλή, στην Τράπεζα, στην Ακαδημία, στο σπίτι του Τραπεζίτη; Στο Γιουσουρούμ! Θα δούμε πού το πάει το σύστημα: Θέλει να τελειώσει με ένα καμένο χαρτί, να το χρησιμοποιήσει έσχατη φορά προς εκφοβισμό του όχλου, ή αναβαπτισμένο στις «τρομοκρατική» κολυμβήθρα θα το φέρει πάλι στο προσκήνιο για νέες πολιτικές αλητείες των ξένων αφεντικών. Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα! Βγάλανε από την ναφθαλίνη δημοσιογραφικά βαποράκια και... ρίξανε χορό με μαλακίες για σφαίρες στα πόδια και στα χέρια... Ντιπ, καταντίπ στουρνάρια!

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός, μάλιστα αναίτιος και προκλητικός, όσο και επικίνδυνος για την δημόσια τάξη, να καταγγέλλεις την αληθινή τρομοκρατία της ξενόδουλης εξουσίας, που είχε αποτέλεσμα να γίνει μπουρλότο στον Ασπρόπυργο και να τραυματιστούν σοβαρότατα τρεις εργάτες. Ήταν μια στραβή – που είπε και ΣΥΡΙΖΑίος ξεδιάντροπος παράγοντας για άλλο ζήτημα, για τα γεγονότα στο Μενίδι. Άλλωστε έτσι προχωρά ο κόσμος, οι εργάτες είναι πάτα αναλώσιμοι στην τρομοκρατία του Κεφαλαίου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό λαϊκισμός! Παρότι εμείς οι ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ τον αποκαλούμε ΤΑΞΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ πάντοτε χωρίς τιμωρία...


 

13 Ιουνίου 2017


 

sack-apxeio

 

 

Διαβάστε περισσότερα θέματα από το αρχείο...